Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibuszmaximusz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, ez most bevallottan egy komolykodó poszt lesz. Ritka, úgyhogy viseljétek el, vagy még inkább: szóljatok hozzá. Az Origo Hírek régóta ezerrel nyomul a kattintásokért, a tetszikekért és a megosztásokért a Facebookon. Nem jobbak a többi lájkkurvánál, beleértve bennünket, a…..
tibuszmaximusz 2015.01.28 14:17:24
@walter sobchak: A rendező szerint komikus lett volna, hogyha a másik főszereplő, Arnold Stang mellé írták volna, hogy Arnold Strong. Erről aztán lebeszélték. Az viszont valóban mókás, hogy csak azért lett ő a főszereplő, mert Weider azt hazudta a rendezőnek, hogy Arnold Ausztriában Shakespeare-t játszott színházban...
tibuszmaximusz 2015.02.03 20:54:24
@walter sobchak: Az Emlékmás című könyvében ezt elég határozottan cáfolja, azt írja ez öröklött szívbetegség volt. A kokszról pedig azt, hogy igen, szedett, de annak idején bárki megvehette orvosi receptre, manapság 20-szor annyit szednek a testépítők, nem is beszélve a növiről.
Valójában én is Arnold miatt edzek már vagy 20 éve, benne van a top1 példaképben :)
Sajnos volt már róla cikkünk, de úgy látszik megint írni kell a paraszt gyúrós jelenségről, ami nem csak az edzőtermeket, de egy jó ideje az internetet is szennyezi. Összességében a szakma és azt azt körülvevő lelkes sportolói (legyen az amatőr, vagy profi gárda), rendkívül…..
tibuszmaximusz 2014.06.14 22:18:58
@numlockholmes: teljesen egyetértek veled:
- kismillió éve fut az EV, gyakorlatilag minden kérdésre találsz választ. A keresőt ugyanúgy kell használni, mint a Google-nél: okosan kell kérdezni
- a szabályzatban világosan benne van minden, ha valaki le van baszva, annak igenis oka van
- a nyúl írt egy könyvet, kimerítő, átfogó, "hogyan fogyjak le" típusú majmok is el tudnák olvasni, de valójában szarnak rá. Ha nem hajlandó utána olvasni, mit vársz tőle egy teremben? Ja, a könyv ingyenes.
- a nyúlnak semmi (0) bevétele nincs abból, hogy válaszol az embereknek. Valójában a bolthoz sincs köze, ha évek óta olvassa az ember, látja, hogy ugyanúgy oltja a shop.builder-eseket, mint a többieket. A Scitec pedig != shop.builder
- tizenéve edzem, de sosem volt testépítéssel kapcsolatos kérdésem hozzá, mert mindent megtapasztalok, vagy utánanézek, vagy közvetlenül megvitatom nálam jobbakkal. Az EV nekem egy szórakoztató oldal, lehet, hogy visszamaradott taplók vagyunk, de legalább élvezzük.
tibuszmaximusz 2014.06.16 12:12:07
@atyusz: hagyd a picsába, írt valamit, ami nem úgy sült el, ahogy azt ő elgondolta. Egyébként tudod, mi a poén? Hogy a bejegyzés alatt shop.builderes hirdetés pörög :D... ahogy az vicces, hogy a bejegyzés írója kurvaanyázik a kommentekben. Papi, első számú szabály: a világ alja kommentezni meg magyarázkodni a saját szöveged alatt. Ja, törölhetsz.
tibuszmaximusz 2014.06.16 13:09:59
Vicces kis blogger vagy, de nem megyek le kutyába, mert legyőzöl a rutinoddal. Azért megpróbálom még egyszer leírni, hátha megérted (bár ennek elég kicsi a valószínűsége): az EV nem egy blog, nem egy fórum, nem egy web2. Amikor belépsz, elfogadsz egy szabályzatot, mert az elmúlt tíz év alatt annyi majom ment már arra az oldalra a "Jani vagyok, hogyan foggyak le (szándékosan írtam rosszul)" kérdésével, hogy a fasznak nincs kedve olvasni ilyeneket. A Bunny azokat küldi el a picsába, akik 1. nem a szabályzatnak megfelelően kérdeznek 2. nem tudnak helyesen írni. A válogatott káromkodást viszont az olvasóbázisa miatt csinálja, legalábbis szerintem. Majd amikor te, mint edző (feltételezem, hogy az vagy), ezredjére kapod az ostobábbnál ostobább kérdéseket, majd megnézem, hogy milyen lelkesen válaszolgatsz azoknak a gyökereknek, akik valójában szarnak a munkádra, szarnak a véleményedre meg úgy igazán szarnak mindenre, amire te elhivatott vagy.
Annyiban igazat adok neked, hogy a csajjal "kicsit" faszul bánt, mindenkivel előfordul, mint például veled is, aki faszparaszt módjára támad egy normálisan kommentelőre. De te, mint edző, tudhatnád, hogy vannak dolgok, mint a "csípőmből (érted, csípőből!) akarok leadni pár kilót" egy kurvára nem olyan kérdés, amit pár paraméter megadásából kisujjból megválaszolunk, ráadásul a csípő egy genetikai dolog, komolyan érdekelne a válaszod.
Félreértés ne essék: nem azért jöttem ide, mert hallottam, hogy itt van egy fikázó bejegyzés. Szoktam olvasni ezt a blogot is, (meg még ezernyi más, angol oldalakat is), csak ritkábban, mert nem nem olyan pörgős. Attól meg, hogy bloggerként tapló vagy, még ugyanúgy visszajövök olvasni, csak szimplán volt egy véleményem egy gondolatodhoz és leírtam, mert engedélyezve van a kommentelés.
Még csak most kezdenek az 1080p-s panelek elterjedni, de már itt is van a felváltójuk. Iparági források szerint jövőre már piacra kerülhetnek olyan hat hüvelykes kijelzővel rendelkező modellek, amikben 2560x1600 felbontású kijelzőpanel lesz megtalálható. Egy ilyen hathüvelykes…..
Barczi "Blumi" Imre, Bellay Szilvi, valamint Gazda Albert és Uj Péter munkájának révén az Origo végre szakít az Index dizájn majmolásával (btw, érdekes, hogy ezt pont exindexesek lépik meg), és egy szerintem nagyon klassz és jól felépített, friss site-tal értelmezik újra a…..
Több fontos változás is történt (illetve amikor ezt írom, akkor még csak történni fog) ma az Origo.hu portálon. Az első és leglátványosabb a teljesen megújult címlap. Aztán megváltozott a logó: nemcsak betűtípusban lett új, de 15 év után elhagyták a szögletes zárójelet…..
"A minap láttam egy űrhajóst az Oktogonon... Fogadásból vagy esetleg gerillamarketing? Mindenesetre felszállt a villamosra :) A kép sajnos nem túl jó minőségű, de egy ilyen titokzatos dolgot nem is illik tűélesen megörökíteni." - írta Koller Tamás. A fene se tudja, de…..
tibuszmaximusz 2013.01.12 20:25:18
Pénteken a Google Android üzletfejlesztésért felelős igazgatója, John Lagerling a New York Timesnak kerek perec kijelentette, amit már a Motorola akvizíciója után is pedzegettem: a Google-nek esze ágában sincs beolvasztani a Motorolát, és egy kézbe vonni az androidos hardver és…..
Hát akkor ahogy ígértem, vágjunk bele! -De először az esetleges újak kedvéért: mi az a Chromebook? -A Chromebook a Google böngézőalapú operációs rendszerére, a Chrome OS-re szánt, a szinte kizárólagosan online életre (=felhőre) tervezett laptopja - kevés lokális…..
tibuszmaximusz 2012.10.15 16:18:32
A photoshop-os pont érdekes dolog, épp a minap gondolkodtunk rajta, hogy ha webfejlesztőként váltanánk egy ASUS TF300-asra, akkor hogyan tudnánk dolgozni? Nos, gyorsan kiderült, hogy a neten minden megvan: html editornak ott a shiftedit, a pixlr.com/editor/ pedig lazán megnyitja a psd-t rétegesen. Ha ezeket ráadásul felhővel szinkronizálod, még rugalmasabb a dolog. Szóval szerintem a Chromebook működőképes megoldás, mert előbb-utóbb minden alkalmazásra lesz alternatíva a neten. Más kérdés, hogy egy kétmagos Celeron tudna-e futtatni html5-s játékokat. Ezt ki tudnád próbálni?
tibuszmaximusz 2012.10.16 14:48:05
developer.mozilla.org/en-US/demos/detail/bananabread - A szeptemberi frissítésű Chrome alatt elfut, a korábbiakban fejlesztői konzolon be kellett kapcsolni a Point Lock-ot, ez most már alapból be van kapcsolva. A jobb alsó sarokban az fps számláló.