Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrássy9

139 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év eleje bővelkedik a különböző díjkiosztókban, jótékonysági rendezvényekben és üzletmegnyitókban, így a sztároknak bőven van alkalmuk szebbnél-szebb ruhákban pózolni a fotósok előtt. Az elmúlt két-három hétben szinte minden estére jutott egy-egy esemény, melyeken…..
A nagyvárosi téli képsorozat után itt a mediterrán tengerpart, a virágzó fák és a gyönyörű, pasztellszínek az Emporio Armani 2013-as tavasz-nyári kampányában! Tegnap látott napvilágot az Emporio Armani teljes tavaszi kampánya, melynek két főszereplője Arran Sly és Marlon…..
Szakadjunk el attól a képtől, amit eddig a francia divatházhoz társítottunk! Hedi Slimane egy teljesen új, friss és fiatalos nézőpontot hozott el nekünk, mely Los Angeles-i zenészek képében jelent meg a 2013-as ősz-téli divatbemutatón Párizsban. Egy évvel ezelőtt, az akkor…..
A férfi divathetek egyik legjobban várt kollekciója minden bizonnyal a Givenchy volt. Riccardo Tisci ügyesen vezette tovább az eddigi tematikát úgy, hogy közben megújult és felfrissült a férfi kollekció. A 2013-as ősz-téli kollekcióban sem rottweilerek, sem szoknyák nem voltak,…..
Megszokhattuk, hogy a brit divatház szezonról-szezonra különleges kampányokkal jelentkezik. Idén tavasszal sincs ez másként, a kollekció méhes tematikája a kampányban is visszaköszön. Az Alexander McQueen 2013-as tavasz-nyári kollekciójában visszatérő motívum a méh, mely…..
Vasárnap értek véget a férfi divathetek, így összefoglaljuk, hogy mi minden történt a divatfővárosokban az elmúlt hetekben. Elsőként az Emporio Armani megújulását mutatjuk be! Az olasz márka mindenkit meglepett Milánóban. A klasszikus, jól szabott Armani darabok ugyanis…..
Január rendszerint a férfi divatbemutatók hónapja. Érdekes a rengeteg női street style kép után a bemutatók férfi közönségét jobban szemügyre venni. Megmutatjuk Milánó legstílusosabb divatrajongóit! Ha azt hisszük, hogy csak a nők képesek felvenni a legutolsó divat…..
A Blumarine kampánya után most a Saint Laurent Paris különleges férfi kampányát mutatjuk be közelebbről, melynek főszereplője nem más, mint egy női modell! Az egykori Yves Saint Laurent divatház körül mostanában elég sok változás történt. Az új kreatív igazgató, Hedi…..
Hétfőn hajnalban rendezték meg a 70. Golden Globe díjátadót. A vörös szőnyegen a sztárvilág színe-java felvonult a legdivatosabb ruhakölteményekben. Most megmutatjuk kedvenceinket! Akik Alexander McQueent választottakKate Hudson és Nicole Kidman a klasszikus feketére esküdtek,…..
A vidám élénk színű virágok, a futurisztikus fémes árnyalatok után a Blumarine legújabb kampánya más irányt vett. Egy természetközelibb, visszafogottabb stílust köszönthetünk 2013-ban. A Blumarine tegnap debütált kampánya nagyon jól tükrözi a 2013-as tavasz-nyári…..
Egy gombos, olivazöld és piros kombinációjú Givenchy zakó ruhatárunk egyik különlegessége lehet. Hordhatjuk ruhához, elegáns nadrághoz vagy a hétköznapokon egy egyszerű farmerral! Kép: Givenchy ..
Általános tény, hogy táskákból sosem elég, fekete táskákból pedig főleg nem. A praktikus, jól kihasználható szín télen-nyáron jól jöhet. Ezúttal az Emporio Armani és az Armani Jeans kínálatából válogattunk össze különböző fazonú és stílusú darabokat. Nézzétek…..
Az újév beköszöntével forduljunk előre, a tavasz felé! A vörös szőnyegen a sztárok már a resort vagy a tavaszi kollekció ruháiba bújnak. Az egyik legnagyobb kedvenc az Alexander McQueen, megmutatjuk, hogy kik választották a brit márkát. Az Alexander McQueen 2013-as resort…..
Jennifer Hudsont pár napja, Oslóban fotózták le, amint rajongóinak autogramot osztogatott. Az amerikai énekesnő különleges szemüvege mellett piros Givenchy Antigona táskája keltett feltűnést. A Capsulában is megtaláljátok egy kisebb verzióját, nézzétek meg közelebbről…..
Amikor legutóbb készítettünk karácsonyi kívánságlistát még arról írtunk, hogy kevesebb, mint egy hónap van karácsonyig. Ma már nem hetekben, hanem napokban és órákban mérhetjük az ünnep közeledtét. Sokan vannak azonban, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok…..
Vészesen fogy az idő karácsonyig! Ha még nem találtátok meg az ideális ajándékokat szeretteiteknek, nézzetek körbe az Emporio Armani kínálatában! Ezúttal a férfiaknak válogattunk néhány divatos apróságot. Mindegyik termék megvásárolható üzletünkben, nézzetek be…..
Ezúttal az Emporio Armani kínálatából választottuk ki ajándékötleteinket. Ezeknek a táskáknak és ékszereknek bárki örülne! Gyertek, nézzétek meg üzletünkben személyesen is őket, egész héten nyitva vagyunk! Kép: Armani ..
Kevesebb, mint egy hónap és beköszönt a karácsony, így nem árt lassan elkezdeni az ajándékvásárlást. Hogy megkönnyítsük a keresgélést kiválogattunk néhány ajándékötletet nőknek és férfiaknak. Karácsony közeledtével egyre többen indulnak útnak megtalálni a…..
Andrássy9 2012.12.17 13:02:09
@MeisterSinger: Köszönjük az észrevételt, javítottuk!
Szombat egy sorsdöntő este volt az X-Faktor szempontjából, hiszen a kilencedik műsorban derült ki, hogy melyik énekes jut a legjobb három közé. Ördög Nóri egy visszafogott, alakjához tökéletesen passzoló, fekete Blumarine ruhát viselt. A Blumarine végigkísérte az X-Faktor…..
Kim Kardashian oversize Givenchy pólója a Capsula Multibrand Store-ban is kapható! Hordjátok skinny nadrágokkal és nőies kiegészítőkkel, úgy, ahogy Kim is! Annyi kulisszatitkot elárulunk, hogy nem csak a lányok nagy kedvence a papagájvirágos póló, a férfiak is előszeretettel…..
Andrássy 9 Sportos tél - EA7 2012.12.10 11:48:46
Ezúttal a sportosabb stílus szerelmeseinek ajánlunk néhány praktikus ruhadarabot az EA7 kínálatából. Hóviharban, téli sportok közben vagy egyszerűen csak a hideg hétköznapokon jól jönnek majd a meleg ruhadarabok! Az Emporio Armani sportos vonala, az EA7 legújabb kollekciója…..
Andrássy 9 Blézer, az alapdarab 2012.12.07 08:51:44
Minden nő ruhatárában legalább egy blézernek lennie kell. Egy nagyon praktikus ruhadarabról van szó, hiszen egyszerre hordható ruhákhoz és nadrágokhoz, illetve egyszerre lehet elegáns és casual összeállítás része. Ördög Nóri az utóbbira mutatott példát az X-Faktor legutóbbi…..
A hideg beköszöntével előkerülnek a legmelegebb téli kabátok. Ha még nem szerezted be a tökéletes dzsekit, akkor most itt az ideje, válogass az Emporio Armani kínálatából! Legutóbb a nőknek ajánlottunk három különböző stílusú és fazonú fekete kabátot, most pedig a…..
Andrássy 9 Négy szett, egy táska 2012.12.03 15:39:00
A híres Victoria’s Secret modell, Miranda Kerr az elmúlt hetekben elválaszthatatlan volt Givenchy Antigona táskájától. Megmutatjuk, hogy milyen stílusú szettekhez társította az ikonikus táskát. Miranda Kerrt az utóbbi időben csak az Antigona táskájával fényképezték le a…..
Az X-Faktor hetedik adásában Ördög Nóri egy igazán különleges állatmintás Blumarine ruhát viselt, mely a márka védjegyének is mondható ebben a szezonban. Ahogy korábbi adások kapcsán írtuk már, az olasz divatház minden kollekciójában található egy-két párducmintás…..