Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clois

0 bejegyzést írt és 192 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon vagy külföldi utazások során vásárolt kiadványaimat mutatom be, melyek közül nem egy elég érdekes darab van. Ha valaki ért ezekhez, esetleg megírhatná, hogy értékes-e ezek közül valami is. ..
Filmbarátok Podcast #21 (2012. December) 150 perc. Beszélgetnek: Zoly, Gergő, freddyD Téma: -Nyereményjáték megfejtés-Skyfall-Az Argo-akció-A Hobbit-Sinister-A 7 pszichopata és a Si-cu-2012 értékelése és 2013 filmjei   A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (136 MB)…..
Egyik kedvenc bandám a brit "A", amelynek az a "zseniális" ötlete volt, hogy ezzel a névvel a boltok cd listáján legelöl lesznek. Nos, ez annyira bevált, hogy egy agyrém rájuk keresni az interneten vagy akárhol. Pl most kideríteni sem tudtam, hogy volt-e már róluk itt szó a blogon,…..
       Elindult a LaLee's Games 4. évada, ahogyan ígértem, február végén!Az első bemutató tárgya egy mára már óriási játékcég korai munkája. Az első videó kicsit hosszabb, kicsit unalmasabb a megszokottnál, de az abban bemutatott trükkök és…..
A kérdéseket 2010. júniusában kaptam... A válaszokat 2010. júniusában vettem fel... A videókat 2011. augusztus végén feliratoztam... Mert kiszabott lusta vagyok néha... :) Íme, itt vannak a válaszvideók! Kattintsatok a 'tovább' gombra...  …..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Most néztem éppen a hatodik (és szerintem legjobb) Star Wars epizódot (Jedi visszatér) és rögtön három olyan jelenet is volt, ahol képtelen voltam a filmben zajló részre összpontosítani, mert eszembe jutottak azok a vicces videók, ahol ezeket a jeleneteket felhasználták és így…..
Clois 2011.08.01 11:41:41
@DarkPrince07:
Régen én is így gondoltam,de szerintem a lányoknál/nőknél ez nem akkora probléma mivel ez egy sc-fi film és a átlagban a nők (tisztelet a kivételnek) annyira nem szeretik az efajta filmeket. :)
Azt hittem ilyen csak a leghülyébbekkel történik meg, de ma sikerült egy gombnyomással egy bizonyos mappa helyett minden ott található másik mappát törölnöm.(Még most sem értem, hogyan) Viszonylag gyorsan reagáltam a cancel megnyomásával, de így is 56 gigát(!) sikerült…..
Csak szerintem néz ki meglehetősen furcsán a borító?  ..
Holy shit! :O  A hír róla is szólhatna..
Clois 2011.07.15 19:24:49
Mikor a RPCJS leállása után nálam a régi konzoljaim a reneszánszukat élik, gondoltam veszek pár játékot, fene sem tudja, meddig kapni majd még őket. Freddyné nagy Gyűrűk ura rajongó, szóval kedveskedtem neki egy példánnyal, hátha így ő is játszik majd Playstationön. És…..
  Egy totál ismeretlen és halálian aranyos játékot mutatok be ezúttal. A kelet-európaiak ismét bebizonyítják, hogy elmebeteg játékok fejlesztésében a legjobbak!A játék 1 órás, ingyenes próbaverziója letölthető INNEN a 'TRY IT NOW' gombra kattintva!A…..
Már évek óta meg akartam nézni a filmet, de valahogy sosem jött össze. Egészen tegnapig, amikor szánalmas 690 forintért megvettem a 2 lemezes díszkiadását. Sorra hevertek a madaras teszkóban ennyiért az igényes Best Hollywood-os kiadványok. A cég ugyebár papíron még…..
Clois 2011.05.08 11:45:22
@freddyD: @Ratcash1:

SPOILER

Nagyon is fontos volt a szőlős jelenet. Elég hosszú lenne elmagyarázni,meg őszintén már nem is emlékszem rá teljesen, rég láttam a filmet,de IMDB-n leírják a FAQ-ban. Amúgy a lényeg csak annyi, hogy az egész film úgymond a "szabályszegére alapult". Az összes pozitív szereplő valamilyen szinten "lázadó" (gondolok itt a kislányra a szőlőnél meg a kulcsnál,a cselédlányra,az orvosra és persze az ellenállókra.) miközben a kapitány mindig elvárta, hogy mindenki vakon azt tegye amit mondd.(A doktor még meg is magyarázza ezt,ha jól emlékszem pont az előtt hogy lelövik)

De mondom, IMDB beszéljen helyettem. Persze nem tökéletes film,ennek ellenére én személy szerint nagyon élveztem.Szerintem ez egy olyan film amit azért jó 2x megnézni, hogy megértse az ember az egészet. Ajánlom mindenkinek ;)
Clois 2011.05.08 12:36:49
@Ratcash1: Azt hiszem valami Ádám és Éva utalás...vagy hasonló, mondom, olvass utána,már annyira nem emlékszem és nem akarok hülyeséget mondani
 Most olvasok egy cikket, amelynek a tartalma röviden:Obama végignézte Oszama megölését Az amerikai elnök élő videóközvetítésen nézte végig a negyven perces kommandós akciót, melynek során megölték az al-Kaida vezetőjét.  Na vajon hány nap míg kikerül ez a…..
Clois 2011.05.03 12:25:08
max 2 nap szerintem

@The Cube: Mondasz valamit. Mármint egy olyan embert öltek meg aki több ezer másik háláért felelt, de ugyanakkor abban egyetértek veled, hogy nem "partizni" kéne.Lehet,hogy csak az erkölcs beszél belőlem,de én személy szerint nem tudnék nyugodtan aludni azzal a gondolattal, hogy megöltem valakit,még ha az a világ egyik legveszélyesebb embere is lenne.
Lassan közeleg a negyedik epizód, azonban előtte még egy pár infó és gondolatA videónál az éppen megbeszélt filmnek a plakátja lesz látható. Így aki van olyan rosszfiú, hogy továbbugrana egy-egy filmhez kapcsolódó aranyat érő mondatainkon, így egyszerűbben megteheti.…..