Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pixel365

12 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat hajnalban fél kettőkor jelent meg a hír az Indexen, miszerint D. Tóth Kriszta pénteken felmondott. Állítólag többek között azért döntött úgy hogy elhagyja az MTV-t, mert a közmédia vezetése túl sok ponton szólt bele a műsor szerkesztésébe. A hírportál információi…..
2011. október 31-én indult el a megújult Muzsika TV új arculattal, új műsorstruktúrával. Változatos műfajok jellemzik a népszerű zenei csatornát. A tradicionális és modern zenék, a mulatós, lakodalmas, operett, tánc és diszkó zene képviselői pedig mától huszonnégy órában…..
A Transparency International és a Telenor korrupcióellenes kampányt kezdett az Arénában, mely e hét péntekig tart. Ennek keretében készítettek egy átlátszó labirintust, melyből kijutni a korrupcióval kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszokkal lehet. A helyszínen az…..
Az, hogy a "Norbi Update" sima parasztvakítás, rég óta tudjuk. Arról pedig, hogy Schobert Norbi egy nagyképű komplexusos barom, a saját facebook- oldalán tesz tanúbizonyságot. Norbiék szerint a termékeik a gazdag az igényes embereknek való, nem azoknak, akik azért sírnak, mert…..
A többmilliárdos programinvesztíciónak köszönhetően számos új műsor kerül a képernyőre, köztük három vadonatúj sorozat - kezdi a TV2 Csoport sajtóközleménye. Itt még azt gondoltam nohát, ennyi pénzből biztos sok jó, itthon még nem vetített szériára futotta. Tévedtem.…..
Akit érdekel a téma, annak izgalmas lehet néhány fotó a tömeg szemszögéből az idei májusi (jó, tudom, rég volt már) X-Faktor válogatásról. Most, hogy a műsor elindult és hamarosan túl leszünk a Mentor- házas részen, kezdődik az élő show. Ami ugyan mindig végtelenül steril,…..
Tegnap már a Fókuszban is láthattátok ki lesz Jockey magyar hangja a Dallas új változatában, de sajnos nem csak Kránitz Lajos, hanem Szerencsi Éva sincs már köztünk, ám az általa szinkronizált Samantha szintén szerepel a folytatásban. Linda Gray magyar hangja a Szívek…..
Idén ősszel indul a TV2 általános szórakoztató csatornája, a SuperTV2. Az igen csak ötletszegény nevű csatorna nagy felbontásban sugároz majd, sőt, a tervek szerint ez lesz majd a TV2 VIP klubja. A Fem3-mal és a Pro4-gyel ellentétben nem ismétlőcsatornának szánják, sőt, nagy…..
A Fem3-mon vasárnap esténként látható Bette című vígjátéksorozat címszereplője, a most hatvanhat éves színész és énekesnő Bette Midler úgy felpörgött a Párizsi Divathéten, hogy gyorsan elrohant egy plasztikai sebészhez, aki a komika kérésére szinte durranásig pumpálta a…..
Pachmann Péter híradózás melletti nagy szerelme a regényírás, ám még ennél is kevésbé köztudott, hogy tankönyvet is írt. Az általa összeállított tananyagból ismerkednek az iskolások a médiával. "Az egyik legnagyobb tankönyvkiadó keresett meg azzal, hogy írjam meg a…..
A Barátok közt (RTL Klub) Bartha Zsoltját megformáló Rékasi Károly és szintén színész felesége, Détár Enikő az utóbbi időben többször is összeverekedtek, s míg Enci karja kék- zöld, addig Karesz régi porckorongsérve újult ki. A házaspár úgy viselkedik, mint "A rózsák…..
A hetvenes évek egyik kiemelkedően szexisebb sztárja volt Sylvia Kristel, aki a szexuális forradalom egyik vezéreként domborított az Emmanuelle filmekben. Most úgy néz ki sajnos, az 59 éves színésznőt a szíve viszi el. Szombaton eszméletlenül találtak rá saját otthonában. A…..
Sok mindenre számít az ember, amikor egy ATM-hez lép, csak éppen arra nem, hogy valaki ül a vele szemben lévő automata belsejében. Pedig épp ezt tapasztalhatták meg a peruiak nem sokkal ezelőtt, köszönhetően a Volver reklámügynökség ötletének, amellyel a BBVA Banknak a perui…..
pixel365 2012.06.12 12:59:44
A május elsejei RTL Klub Híradójának félhetes kezdését egy komoly hanghiba miatt két órával eltolták. Mikor a híradó műsorvezetője Erős Antónia beköszönt, Jenson Button forma egyes versenyző sportkocsijának hangja hallatszott. Három percig ment a műsor hanghibával, mire…..
pixel365 2012.05.01 20:44:17
@bretman: Nyitott kapukat döngetsz. :) Mellesleg én sem értek hozzá. :D