Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aroney

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slow Blog Létezem tehát vagyok 2015.02.01 13:10:57
Egy olyan társadalomban, ahol elsősorban a teljesítményünk alapján ítélnek meg bennünket, nagyon nehéz mit kezdeni a semmittevéssel. Egy kicsit személyesebben: nekem is nehéz mit kezdenem azzal, hogy rendszeresen meg tudjam engedni magamnak, hogy ne legyek hasznos, csak létezzek. Pedig pont a…..
aroney 2015.05.15 11:13:21
@Vidora: köszönöm a történetedet, inspiráló :)
Törzsmókus küldte ezt a relatíve friss darabot: Mire gondolhatott a fordító, miközben ezt a mondatot megalkotta? Én nem jártam Helsinkiben, de egyrészt kicsit furcsa, hogy nincsenek jelzőlámpás kereszteződéseik, másrészt nekem a "piros lámpás kereszteződés" a…..
aroney 2013.10.09 10:33:16
Folyatódik a verseny, hogy a történelmielg vérszívó bankok, vagy az anyja szemét kilopó kormány tudja kifinomultabban kizsigerelni a lakosságot. A K&H-nál például a havidíjak kezdtek fibrillálni: Több cikk is foglalkozott az Indexen, hogyan próbálják meg a bankok, valahogy…..
aroney 2013.10.09 10:12:41
@Snatch_A: "nem egyenlő", pl programozásban :)
Örkény az egyik legtermékenyebb beküldőnk, a várólistán is legalább tíz remek darabja kesereg (ezúton kérünk türelmet és elnézést többi lelkes beszállítónktól is), de most két, viszonylag friss találatát élvezhetitek. Az első a táfelspiccről van: Mire gondolhatott a…..
Mindjárt kiderül, miért a hétvégi véleményesek között szerepel ez a darab, amikor pedig van benne fullos félrefordítás is, csak először nézzük dori beküldését -  előre szólok, hogy utána még én is majd hosszan fejtegetem a magam mondanivalóját, valamint lesz több videó…..
A "minden idők legrosszabb elsőviccese" vándorkupát ezennel átnyújtom ZoliTesó from Szegednek, aki negyvenegy évesen érzte úgy - nagyon helyesen! - hogy itt az ideje nagy nyilvánosság előtt tönkretennie magát. A módszer természetesen a szóviccelés, annak is az…..