Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inez1012

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub múlt heti sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az idei évben kicsit kísérletezgetnek, a megszokott szombat esti tehetségkutatós-táncos-éneklős szentháromságon lazítanak egy kicsit, és ugyan lesz tehetségkutató (a Hungary’s Got Talent) de előtte két olyan műsort…..
Három éve nem volt Gálvölgyi Show az RTL Klubon, azonban a csatorna nemrég úgy döntött, hogy egy speciális adás erejéig visszahozza műsort. Amerikának Colbert Report, John Oliver vagy Jon Stewart jutott, nekünk Gálvölgyi János jelentette a görbe tükröt a hazai közéleti, tévés…..
inez1012 2015.09.06 12:20:05
@a8zoli: mint 60+ jelentem ez a gálvölgyi show nekem se jött be... a fogyatékos emberekkel poenkodni, meg trágárkodni... hát ez nem az ami nekem bejön...
Ha nem az Orbán-kormány hozakodott volna elő a magyar rendezésű olimpia ötletével, akár örülhetnénk is, hogy végre egy politikától független, nemzetegyesítő ötlet, ami erőt, célt és önbizalmat ad a következő esztendőkre. Mivel azonban Orbán Viktor szemlélete és távlati…..
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
inez1012 2015.05.07 20:51:08
@sehonnay: egy ici-pici probléma van az említettek és boci műveltsége közt a különbséget nem lehet mérni oly hatalmas...
A TV2 tegnap útjára indította a harmadik generációs tehetségkutatók zászlóshajójának hívott Rising Start (amiben a néző applikáción keresztül szavaz, élőben azt hívják így), amiről a 2 óra 45 perces műsorfolyam végére sem tudtam megállapítani, hogy minek került…..
inez1012 2014.11.10 20:54:17
@nem akar az ökörcsorda legelni: azért kíváncsi lennék ezt a bazi nagy videó falat kik adják bérbe... nem csodálkoznék ha itt is kibukna egy kis korrupció... pár tisztázatlan offshore hátterű cég... ez manapság nagy divat a tv-s műsorkészítésben...
A középdöntőre tényleg véget ért az átok: a Virtuózok negyedik adásában immáron teljes hosszában élvezhettük az előadásokat, sőt közös produkció is volt az Amadindával, és mindez csak 15 perccel növelte meg az adásidőt, másfél órán át tényleg komolyzene ment a…..
inez1012 2014.11.09 11:27:03
@funfun: jól beszélsz... egy apróság, ez egy nemzetközi liszensz és nehogy azt hidd, hogy a magyar ker. tv-ktől vették át... csak szólok...
A tervek szerint tegnap az ATV élőben közvetítette volna Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédét. Az élő adás technikai hiba miatt egészen korán megszakadt, és nem is állt helyre. Így a beszéd helyett bekapcsolták a Fórum című betelefonálós műsort, Somogyi Zoltánnal. A…..
Vihar télen? Szombat este 10 óra körül a fél város az eget fürkészte, keresve a mennydörgésszerű hangok forrását. Pedig nem az Apokalipszis lovasai tartottak a város felé, csak egy Horváth László nevű ember lett ötven éves. A hírek szerint őt ünnepelték egy…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
inez1012 2014.02.02 11:03:40
@willcox: jól látod, mellesleg csaucseszkuhoz hasonlóan fejleszti szükebb hazáját o.v.éé és nem csak ez az egy őárhuzam figyelhető meg...
Csaknem 432 milliárd forint értékben nyert közbeszerzési pályázatokon a Közgép egyedül vagy konzorciumi tagként 2013-ban. Simicskáék cégének nem volt olyan hónapja, amikor 3,5 milliárdnál kevesebb közpénzhez jutott volna egyedül vagy más cégekkel közösen. Összesen 432…..
A veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
inez1012 2012.03.18 22:42:25
@Tzimisce: nem kéne azt gondolni, hogy a rendszerváltás előtt minden silány, és értéktelen volt... szövegértelmezésileg, pedig ne kiragadott, a környezttől független idézettel gyere...
inez1012 2012.03.19 01:28:46
@Tzimisce: maradjunk annyiban, hogy a cikk cime azt sugallja ezt a műfajt a shoder kubb teremtette meg, ez nem igaz... az más tészta hogy a rendszerváltás után egyik első volt aki ezt továbbvitte... tovább fejleszette, Kristof államok beli tapasztalatait felhasználvaa... részemről ez a lezárva.. ez a cikk egy pr cikknek írődott és ezzel nincs is semmi baj... de a tények azok tények...