Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csizmazo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hobbiszinten művelt BBQ két másik szabadidős tevékenységhez hasonlítható: a fotózáshoz és a horgászathoz. A fotózással való első számú analógiája az esszenciális készülékigény. Ahhoz, hogy barbecue technikával süthessünk, mindenképpen szükséges egy stabil eszköz. Bármelyik típushoz is tartoznak, a…..
csizmazo 2014.08.13 20:29:28
Köszönöm, hogy nem sajnáltad az idődet és részletekben gazdag tájékoztatást adtál a témában.
Vásárlás előtt állok de, be kell látnom, hogy ekkora volumenű beruházáshoz jobban meg kell ismernem a technikát illetve az íz világot, amit ezen eszközökkel elérhetünk. A hasznos részleteket a blogodból, íz világot pedig 2 hete volt szerencsém a Tahi sörkert mágusainál először átélni.
Például említetted a füstöt mint probléma forrást a kamdonál mivel a fát adagolni hozzá menet közben nehézkes. A Monolit Grill Kamadonál véltem felfedezni, egy reteszt amivel menet közben is lehet fa chipset juttatni a tűztérbe egyszerű mozdulattal.
www.monolith-grill.de/?q=en
Bécsben élőben is sikerült megnéznem a Monolitot, az ötlet jó de az egész kamado minőségileg a BGE-hez és a Primohoz képest nagyon el van maradva.
Az általad ajánlott ProQ töltényszmóker érdekes lehet, sajnálom, hogy még nem elérhető a termék.
Más téma:
Gondolkodtál-e azon, hogy az alacsony hőfokon történő sütést illetve a grillezést főző iskola jelleggel, félnapos kurzussal x forintért elindítani. Az otthoni kísérletezés mellett hasznos gyakorlati tudást tudnál átadni a lelkes „amatőrönek”. A ProQ-nál számomra termék előny a versenytársával szemben, hogy idézet a Facebook-ról „Az első vásárlóknak személyesen segítek a készülék megismerésében, instrukciókkal, receptekkel, stb.”
csizmazo 2014.08.13 21:41:34
Eredetileg itt a dzsungel túra szerepelt volna, de el kell mesélnem a hajnali esőt. Ami eddig volt, az csak kis csöpörgés. Ma hajnalban viszont kaptunk egy igazit, rendesen ömlött. Szokás szerint kinn alszom a fedélzeten, itt sokkal jobb a levegő, mint lenn, a fedélközben. A…..