Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drotosis

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
A kormányzatban valakinek komoly ellenérzései lehetnek a nyugdíjas pedagógusokkal szemben, a fóbia pedig kormányhatározatilag kötelezővé vált, az eredetileg beígért egérút sem tűnik most már járhatónak, Az index.hu információi szerint a nyugdíjas tanárok…..
drotosis 2013.02.06 22:32:48
@midnight coder: Igazad van, mindenki menjen nyugdíjba aki elérte a megfelelő korhatárt, és ne járjon dolgozni,mert dolgozott már eleget.Csak ott tévedsz,hogy általában nem a hivatástudat vezérli a továbbdolgozó pedagógust,hanem a megélhetés.Tudod,hogy mennyi egy átlagos pedagógus fizetés?Tudod,hogy mennyi lesz az annak alapján kiszámított nyugdíj?Én tudom.A párom 36 évi idegőrlő tanári tevékenységgel a háta mögött 130 ezer Ft-ot hoz haza tisztán.Namármost gondolom azzal azért tisztában vagy,hogy ez mire elég manapság.Ha valamilyen okból nincs egy kicsit is jól kereső házastársa,akkor ez az éhenhaláshoz sok,de a megélhetéshez bizony édeskevés.Az a helyzet,hogy megint fordítva ülnek nagyjaink a lovon,akik ezeket a döntéseket hozzák.Nem teremtjük meg először a feltételeket és azután törvénykezünk,hanem durr bele,azután meg majd csak lesz valahogy.És ez a dilettantizmus legfőbb jellemzője.És nem emlegetek én itt sem fityeszt,sem maszopot (szándékosan kisbetűvel),mert ebből a szempontból egyik kutya a másik eb!Nem tudom, a köznapi emberek általában öt perc alatt átlátják,hogy ez vagy az nem működhet úgy ahogy nagyjaink kitalálták (ez a hozzászólásokból is kiderül általában),akkor a nagyarcú "honatyáink" miért nem képesek erre?
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
drotosis 2012.12.21 06:33:05
HamPLÓ 1 villamos, 2 kép, 36 év 2012.07.16 01:30:00
Bár már több száz "régen-most" képpárt készítettem életemben, gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy az ember ugyanazt a járművet le tudja fotózni ugyanott évtizedekkel később. Tegnap mégis ez történt! A BKV vasárnapi, egész napos UV túráján ugyanis…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..