Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spangol

0 bejegyzést írt és 211 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran megesik, hogy nehézsúlyú vitába bonyolódunk _benito kollégával, de az már ritkább eset, hogy szinte másodpercek alatt váltunk át _minősíthetetlen hangerejű és stílusú_ eszmecserére. Márpedig ha Pedro kerül szóba, garantált a lincshangulat. A True colors posztoktól…..
Mivel úgy vagyunk nekiindulva, hogy ma este játsszák a dél-afrikai világbajnokság döntőjét, komoly terjedelemben estünk neki a felvezető beharangozónak, ami index anya hasábjain is megjelenik majd. Gyáva módon Az újságírás szabályait szem előtt tartva konkrét állásfoglalás…..
spangol 2010.07.07 20:31:18
@csef: most akkor megint rákezdesz a dopping teóriádra?

Ja, nem hallunk majd róluk. A tájékozatlanságod kétségbeejtő.
Van egy óriási csalódásunk erre a napra is, és ez nem Németország, továbbá nem is Joachim Löw, mivel utóbbiról tudjuk, hogy körülbelül annyira áll hozzá konstruktívan önmaga kritikájához, mint Jeanne d’Arc az análszexhez. Ő tehát nem lepett meg senkit, azonban a…..
spangol 2010.06.19 09:54:59
@klubhűség: Donovan tényleg bukott a Leverkusenben és a Bayernben is, Handanovics viszont kurva jó kapus, az ő fikkantásával én sem értek egyet.
A futballban minden a taktikáról és a mágnestábláról szól, a többi csak duma és részletkérdés (A. Sacchi). Domenech katasztrofális verést kapott tegnap, ha ez véletlenül egy 24 órás foci keretében lezajlott meccs lett volna, akkor 0-50-nel zárnak. Ez a csapat napestig sem…..
Valamilyen érthetetlen oknál fogva mindenki azt gondolja, hogy a brazilok a futballvilág bohócai, létezésük célja nem lehet más, mint a nyálcsorgató tömegek felhőtlen szórakoztatása. Ronaldinho így, hol van Adriano, Ronaldo meg Pato, pfejj, mocskos Dunga. Nem tudom, hogy végül…..
spangol 2010.06.15 20:57:42
@Keelhaul: vettem, nem a braziloknak drukkolsz, de feleslegesek ezek a vádló túlzások.

Kakának meg sosem volt igazi posztja, nem klasszik 10-es, nem trequartista, nem csatár, ez mind, és közben egyik sem. Lelkis a csávó, kéne neki egy kis önbizalom.

Semmi baj nincs vele, szerény gyerek, nem értem, miért ustorozod ennyire.
spangol 2010.06.15 21:00:24
@Keelhaul: az nektek apró, nem illik visszakérni :)))
Ebony & Céroni, avagy elefántagyar vs. Grízes Céda...
spangol 2010.06.15 19:42:56
@Csöncsön: nem akarom a srácokat az égbe magasztalni, de az biztos, hogy pl.: amit heinrich előadott a holland, de még a fosodék Kamerun meccsen is, az tényleg szakmai elemzés.

Olyan emebrektől, akiknek viszont valóban ez a "szakmája", még hasonlót sem hallottam.

Remélem, ez csak a kezdet, lesznek még jobbak ők is, és kívánom, h hosszú időre maradjanak bent a közegben.
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
spangol 2010.06.06 18:55:53
Az eddigiek közül a legsimábbnak látszó csoporttal folytatódik a RádióQ-val közös vb-váró sorozatunk, az E csoport küzdelmei elsősorban a hollandok felpörgetésére szolgálnak majd. Ugyanakkor mindenképp érdekes meccsek következnek, hiszen négy teljesen ellentétes…..
spangol 2010.05.17 18:43:48
@raja ram: hát te honnan keveredtél ide, barátom?

Gondolom Baresire sem emlékszik senki... a Nesta-Kanna páros abszolút világelit történelmileg is, csak azok felejtik majd el őket, akik nem látnak tovább a gólkirályoknál > nem értenek a focihoz.

Amit Messiről írsz, abba már bele sem megyek.
Nagy és merész vállalkozásba fogtam: Top10 összeállítást készítettem az elmúlt évszázad legjobb labdarúgóiból. Arra voltam kíváncsi, hogy hány csapat erejéig állnánk a versenyt a világválogatottal. Legnagyobb örömömre és kellemes meglepetésre azt látjuk, hogy mind a…..
spangol 2010.05.14 10:38:28
@RickyTerror: jó kérdés. Munka van mögötte, az látszik, csak nem sok értelme volt, mindössze azt támasztja alá (vélelmezi), hogy régen voltunk olyan jók, mint bárki más a világon, de ezt eddig is tudtuk.

Azért köszi az igyekezetet, medco
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
spangol 2010.05.05 19:57:44
@calciomax: nem tudom, olvastam-e ennél nagyobb ökörséget életemben, pedig az nso-n is jártas vagyok.
Ha igen, akkor maximum tőled.

Hallod, öreg, te aztán értesz a focihoz, nem is értem, hogy keveredtél ide egyáltalán.
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Sem a Parma-Roma (1-2), sem a Milan-Fiorentina (1-0) eredményét nem találtam volna el, úgy éreztem, a rómaiak összeomlanak a Samp elleni vereség után, mint a szüreti széklet, a Milanban pedig idén már csak egy győzelmet láttunk. Nyilván ez valahol determinálja a további…..
spangol 2010.05.02 23:58:33
@calciomax: ahogy mondod, nagy hülyék vannak itt. Egy legalábbis biztosan.
spangol 2010.05.03 00:05:41
@calciomax: mondjad csak, ne zavarjon, hogy a fél (?) fórum a te hozzászólásaidon röhög rendszeresen.
Két évvel ezelőtt hasonló helyzetben az történt, hogy a Roma a tuti kieső Livornót fogadta, de csak döntetlent játszott, és ott nagyjából el is dőlt, hogy nem lesz bajnoki cím (bár az utolsó fordulóig hajtották az ideihez hasonlóan leeresztő Intert). Most ráadásul még a…..
spangol 2010.04.25 15:44:10
@horas: a blog utolsó 20 kommentjéből 11 a tiéd. Nem akarsz szundítani kicsit így ebéd után? Vagy legalább nem össze-vissza irkálni?
A futball egyik bűvöletes tulajdonsága, hogy ugyanazt a mérkőzést tízezer néző húszezerféleképp látja, és ennek következtében vég nélkül lehet vitatkozni felette. Az egyikük Cervantes korából veszi a hasonlatait, a másik az afganisztáni helyzet szakkifejezéseivel elemzi a…..
Bár a törökök a Galatasaray-Fenerbahce rangadót tekintik a legnagyobb isztambuli derbinek, azért a Fenerbahce-Besiktas ütközet is elképesztő hagyományokkal rendelkezik. Vasárnap este a Fenerbahce otthonában, a Sükrü Saracogluban a két csapat 326. egymás elleni meccse következik A…..
spangol 2010.04.18 20:47:37
A tegnapi orgia után softporn kalandoknak nézünk elébe, melynek csúcsára a Benfica-Liverpool spanking-csörtét vizionáljuk. A Benfica 25 meccse veretlen, a csoportban az Evertont is rútul eltángálta oda-vissza, és bajnoki szezonja is meggyőző – ok, hogy ez nem valami nagy…..
spangol 2010.04.01 23:35:21
@capor_: @szferi: nézzétek meg ezt holnap is. Carra tisztán belerúg Aimarba, aki persze rongybabaként csuklik össze. Igazából még a labda pozícióját sem kell mérlegelni, tök egyértelmű a rúgás.

A Benfica játékát jól írta le heinrich, grat, jobb volt így nézni, mintha fogalmam se lett volna, de elájulva én sem voltam tőlük. A duplázó centergyerek mondjuk faszát játszott, arsenalnak lenne ilyenje...
Hosszú idő után végre egy normális forduló a PL-ben is. Ráadásul nem is akármilyen meccsekkel. Az Arsenal a kiesés ellen küzdő Hullhoz látogat, ahogy már megszokhattuk, tartalékosan. A Chelsea Zola csapatát fogadja, az Old Traffordra pedig Geráék utaznak. A BL indulást jelentő…..
spangol 2010.03.16 22:04:48
@undertow: mit jelent ez a V-jel az angoloknál? Amúgy ez is Pompi ellen volt?
Bendegúz nem tartozott a jó gyerekek közé. Pedig rossz gyerek nincs, csak nagyszájú, eleven, csibész, akinek nehéz lekötni a figyelmét, akit nehéz fegyelmezni, motiválni. Az óvónők eleinte csak annak örültek, hogy alkalmanként volt egy-egy óra, amikor Bendegúzt és barátait…..
spangol 2010.03.15 17:38:47
@zsakfos : te miről beszélsz??? essél neki még egyszer az anyagnak, hátha sikerül értelmezned, és nem zagyválsz butaságokat az esélyegyenlőségről.

@ZenZo:bizonyos helyeken? kormányrendeletet mióta szokás csak 'bizonyos helyeken' betartani?
Makacsul nem akar összébb rázódni a tabella eleje, bár ne elégedetlenkedjünk, hiszen már az is nagy dolog, hogy az Inter nem lépett meg annyi ponttal, amennyivel már a világ bármely egyetemére be lehet kerülni. Bár nem győznek a Kiemelten Ellenséges Területnek számító…..
spangol 2010.03.14 16:44:42
@Anthony (kick-ass): az afrikai AIDS helyzet miatt van, összeurópai kezdeményezés.
Biztosan sokaknak feltűnt, hogy alakul, formálódik, és reméljük, elindul arra az NST, amerre tartania kell. A szent cél érdekében visszacsábítottuk magunk közé a Gurut, aki állandó rovattal jelentkezik mostantól, minden továbbit akkor tőle: A derbit az különbözteti meg a…..
spangol 2010.03.14 15:02:07
@AIR: ostoba vagy, azért.

Mert szerinted mindenki tud angolul? Meccset se nézzél legközelebb, elég az eredményt tudnod.

---

stat mondjuk tényleg kicsit több van benne a feldolgozhatónál, de azért jók ezek.
spangol 2010.03.14 15:38:59
@AIR: azt feltételezel,amit akarsz. Ha nem tetszik a poszt, ellapozod, ezek szerint nem neked készült, end of story.

A te logikádat követve felesleges BÁRMIRŐL posztot írni, hiszen MINDEN ott van a neten.
Egy, csak egy legény nem keresgéli az állát a Real Madrid kiesése után. A csilliárd dollárból felpimpelt luxusverdát pirostól pirosig alázta a sufnituningolt francia roadster, ami lehet, hogy nem is csak annak volt köszönhető, hogy az előbbit vezető Gonzalo Higuain elváltotta…..
spangol 2010.03.11 14:16:58
@_benito: catenacciót vizionálni a MU futballjában minimum heveny elfogultságot sejtet :)

A catenaccio lényegét nem mosnám össze a tolódásos területvédekezéssel, mert a kettő között volt vagy harminc év. A másik lényegi tényező a játék folyamatos lassítása, ami szintén nem MU arculati elem.

Amit most a MU játszik, az sokkal inkább Mourinho Chelsea-iskolája.
spangol 2010.03.11 14:24:35
A mai BL-játéknapba sűrítették az izgalmakat, ami abból a szempontból kár, hogy választanunk kell a két, intenzitásában kocsmai bicskázásra emlékeztető csúcsderbi között. Az NST-n végbemenő változások hírnökeként csavarintunk egyet a szokásos Három dolog-ra épített…..
spangol 2010.03.09 23:18:58
@giacinto: 1 lesgól itt, 1 lesgól ott. Mit nem lehet ezen érteni?
A spanyol bajnokság 25. fordulója végre olyan, amelyben legalább az esélye megvan annak, hogy a bajnoki címért folyó párharcban változás álljon be. Ezúttal a Real Madrid találkozik a kevés veszélyes ellenfél egyikével, a Sevillával. Előtte a Barcelona a kiscsapatok közül talán…..
spangol 2010.03.06 23:29:37
@Titi120: ne már, az a két srác a legnagyobb közhelyeket makogta össze.

Nem hiszem, hogy kihúzza a Sevilla, fogadni mernék, hogy direkt/indirekt módon Cé fogja eldönteni, az ilyen meccseket neki találták ki.