Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adófizetők

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
/vendégszerzőnk Ugri írása/  „Az a jó adó, amit valaki más fizet be” – idézte a kormányfő a népi bölcsességet nemrég, a szokásos péntek reggeli rádiómonológjában. Ezzel arra utalt, hogy senki sem örül annak, ha adót kell fizetnie. Eddig rendben is volnánk.…..
AK: Adófizetők A tettek ideje 2014.11.18 17:38:49
A kormánynak mindegy, hogy hányszor megyünk ki az utcára tízezrével. Továbbra is cinikusan röhögnek az arcunkba. „Aki a NAV-ot támadja, az az egészségügyet és az oktatást veszélyezteti.” Mondja a miniszter, aki nem volt képes egy év alatt arra, hogy érdemben átvilágítsa az…..
  A jövő évi költségvetés, az adóemelések költségvetése. A felháborodás miatt későbbre halasztott netadó csak koktélcseresznye a tortahabon. Kilenc adónem emelkedik. Újabb és újabb bőrt húznak le rólunk a Magyarország jobban teljesít jelszó alatt. Mindeközben a…..
Sokan voltunk tegnap, de nem elegen ahhoz, hogy meghátráljon a kormány az internetadó ostoba ötletétől. Ám eljutottunk a 0. kilométerkőhöz és összejött az a kritikus tömeg ahhoz, hogy valami új vegye kezdetét. Most jött el az a momentum, amikor megrepedt a pártállami rendszer…..
Egy átlagos magyar munkavállaló a 2012-ben rá költött összeg csupán 50,6%-át viheti haza nettó fizetésként. (2011-ben még 53,6%-ot). Így éves bérére vetítve július 2-án (tavaly már június 20-án) dolgozott először csak magának. Az öntudatos adófizetők, élükön a…..
Nem elég, hogy a civilizált világban nincs akkora Áfa szint, mint nálunk. Most 80 milliárd forintunkat dekkoltatja magánál az állam, az eddiginél egy hónapnál tovább. Ez a pénz tőlünk, adófizető vállalkozóktól, az állítólagos egymillió munkahely teremtőitől veszik el.…..
Kísért a múlt. Uram-bátyám kapcsolatokon alapul az állam működése. A közös húsosfazékból híznak az új földesurak, a régiek meg röhögnek a markukba. Zsellérek dolgoznak az uraság földjén. Az egyház visszavette az oktatást az államtól. A választójog lassan korlátozva, az…..
Drága barátaink, kedves alattvalók! Elérkezett hát a várva-várt pillanat. Mi így együtt, sokan és éppen elegen. Új szelek fújnak e gyönyörű vidéken, az új időszámításhoz állítgatja óráit mindenki. 2010-ben belevetettük magunkat a munkába. A fülkeforradalom elhozta magyar…..
Éljen május elseje! Éljen meg, aki tud. Nem tudsz? Nem vagy egyedül, mások se. Minden 100 forintodból minimum 48 forint megy el arra, amit úgy nevezünk, Magyar Állam. Ami elvileg a miénk. De inkább a politikai elité és a velük szövetséges eltartottaké. Mi meg csak melózunk,…..
Adófizetők 2012.05.21 22:48:32
@trillian9m: tűrhetetlen ez az elvonás, ez az adózók kirablása.
AK: Adófizetők Birodalom épül 2012.05.21 20:20:00
Eredetiben itt található.    ..
Oligarchabizottság itt nem lesz, nem kell félnetek. Az elmúlt hónapokban magyar közforintok százmilliárdjai konvertálódnak Közgéppénzé, az ellenzék az asztalt veri, a hétköznapi választó úgy kapkod a levegő után mint friss ponty a TESCO-s szatyorban: ha egyszer a NER-ben egy…..
AK: Adófizetők Adócsökkentés? 2012.05.21 12:15:00
Saját propagandája szerint ez a kormány az adócsökkentés kormánya, mert minden munkát terhelő adót kigyomlál a rendszerből. Vegyél egy magyar mini kkv-t öt munkaállalóval. Az egyik nyolcórás, a többi négy részmunkaidős, négy órás. 2010 és 2011-ben havonta 107 ezer forint…..
A fülkeforradalom elhozta az adóforradalmat is. Minden héten kiigazítások és új adók jelennek meg. Tervezni lehetetlen, hiszen a gazdasági kormányzásnak sincsenek tervei. Veres János elégedetten hátradőlhet: lám, vannak még hű követői.Már kéthetente van egy újabb adó. Annyi…..
Pöffeszkedsz az X6-osban, az élet császárának képzeled magad. Az éjszakai dorbézolás még nyomja a fejed, de a reggeli kokszcsík majd helyretesz. Délelőtt tizenegyre begurulsz a kedvenc bárodba, és egész nap ott lopod a napot. Élsz mint Marcika Hevesen, a mi pénzünkből.Azt hiszed…..
Sokan láttak már olyan balsorsú kisgyereket, akire azt mondta a környezete, megállt a növekedésben. Magyarország öt éve egy centit sem fejlődött.A gazdasági időnkénti visszaesése a kapitalizmus örök törvénye, időszakos gazdasági visszaesés mindenhol van. Ciklusonként egyszer…..