Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gumitsirke

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyébként is fejlett humorérzékéről közismert dr. Kövér László az Echo tévé mérleg műsorában Szanyi Tibor elgurult gyógyszerén élcelődött, a szocialista képviselő sajátos „bemutató” kézmozdulatára utalva. Az ott elhangzottakról a Magyar Hírlap a blikkfangos:…..
Sosem értettem azokat a családokat, ahol tűrik az agresszív, durva apa basáskodását, mitöbb, kékmonoklis anyuka emígyen panaszkodik barátnőjének: „Nem szeret már a Józsi, egy hete meg sem vert.” A gyerekek pedig reszketve vagy dacosan tűrik a pofonokat, az ütlegeket, s hálás…..
gumitsirke 2013.03.17 16:26:21
@Gera: en szives oromest elvegeznem a "piszkos munkat", sot, meg csak erkolcsi aggalyaim se lennenek ezzel kapcsolatban. a gond az, hogy a "Nagy Vezir" ezaltal a "Nagy Unortodox Gazdasagpolitikai Szabadsagharc" martirjava valna es kotelezo tananyagkent szerepeltetnek az altalanos iskolas tortenelemkonyvekben. Inkabb itelje el a nepbirosag hazaarulas buntettevel, aztan johet a teljes vagyonelkobzas, majd az eletfogytig tarto kenyszermunka. Pinter elvtarssal pedig kulon terveim lennenek... ;)
SMS megjott,3x. Benzin reg kifogyott mogottem is.20 oraja varok.Elore gratulalok,h majd egymast kituntetitek. Utolso szavaim. Hajra Magyaro.!Hajra Magyarok!..
gumitsirke 2013.03.15 21:02:53
@tiboru: ez egyebkent teljesen igaz. sot, kezdem azt hinni, hogy ez a felelotlen csurhe, aki onmagat "magyar allampolgarnak" meri nevezni, meg sem erdemel egy olyan nagyszeru belugyminisztert, mint Pinter elvt...polgartars. En kerek elnezest, a nep neveben es a mi jo-edes-anyankat, igenmelyentisztelt Pinter elvtars. Ja! Megvalami: Bajnai Gordon.
Miután kiderült, ezentúl alkotmányunkba bármi bekerülhet, köztársasági elnökünk pedig alkotmányos kötelességének érzi, hogy aláírja és kihirdesse az új paragrafusokat (márcsak a jogállamiság védelme érdekében), a legfőbb kérdés immáron az, mi kerüljön bele…..
gumitsirke 2013.03.15 14:25:06
„A Start-munkások nagy része cigány, akiknek először munkakultúrát kell tanítani”, mondta Orbán Viktor a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitó konferenciáján. Ez a mondat a legbutább rasszizmusból fakad, és azokat a cigány magyar honfitársainkat alázza meg, akik 47 ezer…..
Bencsik András volt és jelenlegi munkásőr számára nehézséget okozott, hogy definiálja a Fidesz székházát törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vevő alakokat, legalábbis ez derült ki a pártszékház védelmére felhívó Facebook üzenetéből. Vele ellentétben…..
gumitsirke 2013.03.09 18:23:51
@dolphin: banyaszokat nem is mernenek hivni, mert rajuk dontenek az egesz szekhazat es a puszta latvanyuktol sirva rohanna haza 10X ennyi "B-kozepes" is.
Az unortodoxia korát éljük (...), mármint itt a blogon, természetesen. Ennek jegyében ma is egy új típusú poszt jön. A szerzője Stacey, aki ugyan éppen határátkelés előtt áll, ám egy amerikai barátja felkérésére megpróbálja összeszedni, mi az, ami szerethető, ajánlható…..
gumitsirke 2013.02.28 21:17:00
@hot-spot: gondolkodni szerintem onnantol, amikortol folyamatosan es magabiztosan beszeled az adott nyelvet. de lehet soha. almodni... ez joval macerasabb, hiszen az almaid a tudatalattidbol "tornek felszinre", nem biztos ezaltal, hogy a nyeltudasod szintje akar csak egy hangyaf@sznyit is befolyassal lehet arra, mit almodsz. almodtal mar olyat valaha, h valaki beszelt hozzad? meg tudtad allapitani a hangjat? vagy hogy milyen nyelven beszel? vagy csak siman megertetted, mintha kozvetlenul a fejedbe sugarozna...? valaszom pusztan teoretikus, mivel en -MEG- itt lakom. remelem, mar nem sokaig... :)
A hónap nem-meglepetése, hogy Zsiga Marcell vagyongyarapodásában semmi rendkívülit nem talált az illetékes bizottság. A képviselők alibit igazolnak egymásnak - a nemzeti együttműködés tipikus esete. A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze…..
gumitsirke 2013.02.26 14:30:57
@sommaire: ahogy Orwell leirta: "minden allat egyenlo - de egyes allatok egyenlobbek a tobbinel." ha nem szo szerint ideztem volna a nagy mubol, azert kulon elnezest...
via..
gumitsirke 2012.04.21 18:15:03
@dex.ion: vagy, csak simán kultúráról.