Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EU-Raklap

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem lesz egy népszerű írás, de kötelességemnek érzem lejegyezni. Emlékszünk még a Charlie Hebdo nevű francia szennylap körüli történésekre? Remélem azért még nem volt olyan régen, amikor pár agyament terrorista lemészárolt majdnem egy komplett szerkesztőséget. Akkor…..
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
EU-Raklap 2015.07.15 19:31:29
@Válasszunk: You have made my day much better just right now.
Annyira, de annyira látszik, hogy kettős mércét alkalmazol, már szánalmas.
Amiket az első bekezdésben írsz az mind rendben van azzal kapcsolatban akire igaz. Ez nem a Nóri. Az Ő bemutatásában semmi olyan nem volt, ami miatt ne kapna munkát. Sőt... Éppen ellenkezőleg. Én is adnék neki... Eddig adtam volna neki. Az a baj, hogy ezzel a lépéssel megmutatta mi érdekli egyedül, milyen képmutató és a cégemet is hasonló helyzetbe hozná, ha nagyobb összeget látna benne akármilyen kicsi az esélye, bármennyi igazság is van abban amit mond. És még hazudna is érte. (Utóbbit majd megtudjuk talán később, hogy valóban kamuzik-e vagy sem és miben. Szóval nem tudom, csak jelenleg ez a nyilatkozat a másik féltől.)
Kérjen nyilvános bocsánatkérést vagy egyéb nem nyilvánvalóan CSAK a pénzről szóló ellentételezést Gábortól és a TV2-től, hogy leadták ezt a jelenetet. Tévedésben vagy szerintem: Egyetértek azzal, hogy nem kellett volna bemutatni, vagy csak is Nóri és Gábor együttes engedélyével. Gábort jól meghurcolnám a paraszt módján történő túlságosan elnyújtott próbálkozása miatt, de Nórinak nem volt muszáj tűrnie... Nyerni akart, pénzt akart. Tulajdonképpen eladta magát, a lelkét vagy bármit. Szerencsére ott és akkor nem teljesen. Most viszont igen.
A TV2 mocsok és bűnhődjön érte, de Nóri sem adnék egy kanyit sem vagy csak egy jelképes összeget az előbbiek miatt.
A másik: nem tudom, hogy megboldogult édesanyámat (aki a legjobb, legönzetlenebb és jólelkűbb, segítőkész anya volt a földön) és édesapámat miért is hozod kapcsolatba ezzel.
Ezzel szépen lemocskoztad, semmirekellőnek minősítetted Őket. A baromságaidat, elvakultságodat, kettős látásodat leszarom, de mások szüleit nem kéne belekeverni.
Nem rólam is nem is róluk állítottál ki szegénységi bizonyítványt ezekkel a mondataiddal.
Az, hogy mindent (amiről tudok vagy adott pillanatban igaznak tűnik) figyelembe vegyek és igyekezzek a mérlegre tenni; hogy ne szűrjek ki olyan tényeket, dolgokat melyek nem erősítik azt az álláspontot, melyhez betegesen ragaszkodom és ne nézzek félre bizonyos dolgok mellett nem a szüleimnek köszönhetem.
EU-Raklap 2015.07.15 19:45:10
@CyberPunK: Ez elég meredek sarkítás, de erről van szó. :D
Biztos vagyok benne, hogy elvállalta, szerződésben aláírta, hogy milyen feltételei vannak a műsorban való szereplésnek. Ennyi. Gábort lehetne büntetni, ha Nóri feljelentené. Nem tette. Érdekes. Miért nem? Mert CSAK a pénz érdekli. A TV2-t kéne büntetni, de nagyon, mert leadta azt a törvényt sértő jelenetet. Nóri viszont nem érdemelne vagyoni kártérítést. A helyzetet Ő csinálta magának, Ő tűrte abban a tudatban, hogy leadhatnak szinte bármit.
Ha kapni fog annak csak egy oka van: a kedélyek megnyugtatása. Nem azért fognak neki bármit is ítélni vagy tárgyaláson kívül adni, mert annyira, de annyira megérdemelné. A pénzt valójában a mások kedélyének fogják adni, csak a Nóri fogja elkölteni.
EU-Raklap 2015.07.15 20:28:55
@Vödör: Nem úgy tűnik, mintha áldozattípus lenne. Többek közt nem kerüli a konfliktust sem.
Az áldozatpszichológia amúgy is egy olyan áltudomány, ami mindent meg tud magyarázni, mégsem magyaráz meg semmit. Mivel majdnem mindenkire és mindenre ráhúzható, kivetíthető.
Ha még is reál tudományként kezeljük és megnézzük Nóri esetét, elnézünk (amit én nem szoktam) olyan dolgok felett, melyek ellentmondanak az áldozati szerepnek akkor sem cáfolja véleményemet, illetve a tényeket: a pénzért (és hírnévért) jelentkezett, tudta mit ír alá, mit vállal. Amikor ezt megtette, sehol sem volt áldozati helyzetben. Nagyravágyó helyzetben volt és céljaiért bevállalt olyan dolgokat, amiket lehet utólag már nem tenne meg.
Biztos vagyok benne, ha nyert volna, akkor utólag is megtenné újra és vigadna. Szerintem nem is pereskedne. Az öröm és a nyeremény elég mellett eltörpülne hirtelen minden sérelem.
Idehaza június 7-től vetítik (IMAX-ben is) Ridley Scott új sci-fijét, a Prometheust. A pár perces feliratos videóban Scott, a színészek és az alkotók beszélnek a történetről, a karakterekről és a látványról. Egy tudósokból álló expedíció az ember földi életének…..
EU-Raklap 2012.05.07 22:03:02
Prodigy @ Papp László Sportaréna, 2012.04.28. Legyünk túl itt a legelején a coming outtal felérő vallomáson: az elmúlt évek hazai és környékbeli Prodigy-koncertjein szinte egytől egyig jól szórakoztam. Persze egyik sem volt valami szofisztikált zenei élmény, de a Prodigy nem…..
A videóban Ridley Scottot méltatják. ..
Van ez a botrány, ugye (már ha ezt annak lehet nevezni), hogy a Mass Effect 3 befejezése sok rajongónak csalódást okozott. Nagy igény mutatkozott ennek kibeszélésére, ezért nyitok egy külön posztot, hogy ne más posztok alatt gyűljön a sok offtopic hozzászólás, ami esetleg még…..
Filmdroid A Prometheus leszállt 2012.03.17 12:45:00
Újabb előzetes érkezett a Prometheushoz. Ridley Scott filmjétől mindenki azt várja, hogy végre a helyes irányba tereli ezt a franchise-t. Már a harmadik részre is sokan fújtak, de ami ezután következett...Scott egyébként is évek óta hangoztatta, hogy benne lenne egy újabb Alien…..