Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jumoer

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Perfect Insanity Ajánló#3 2012.04.07 10:39:00
 Az ünnep közeledtével úgy döntöttem, hogy próbálok ismét két filmet ajánlani a blog olvasóinak, remélem kedvet kaptok majd a filmekre a szabad napok során.Good Will Hunting 1997Egyik ajánlásnak Gus van Sant rendező filmjét mutatnám be, melynek érdekessége, hogy a…..
Perfect Insanity Ajánló#2 2012.03.27 13:23:00
 Egy picike szünet után ismét szeretnék egy-két filmről írni, és remélhetőleg akad pár ember, aki élvezettel fogja nézni az általam megemlített két filmet. Baseball álmok (Field of dreams) 1989A filmről annyit röviden, hogy egy Iowai farmer és családja van a…..
 Elkezdem a blogolás érdemi részét, kezdem két általam igen kedvelt filmmel. Ars poeticámhoz illően kevésbé ismert filmeknek tűnnek ezek, de remélem nem fog egyik sem csalódást okozni.A nyakörv/Danny the dog (2005) Az akciófilmekkel szemben mindig szkeptikus vagyok. Sajnos…..
Összeállítottam a kedvenc filmjeim toplistáját. Nagyon nehéz dolgom volt, szerencsére, egy egész délutánt áldoztam rá. Mérlegeltem, gondolkoztam, végül egyéni ízlésem szerint összeállítottam a számomra legtökéletesebb listát.   10. Sleepers – Pokoli lecke…..
No, itt volnék!Blogolni jöttem, bár nem tudom hogyan kell azt a mesterséget űzni. Remélem pár év múlva elérem a jó kezdők szintjét, igyekszem mindenesetre.Illik bemutatkozni is. Blogger nevem jumoer. Aki rájön az értelmére, vagy miértjére, azt meghívom egy kör mitfizetsz-re.…..
jumoer 2012.03.17 23:16:38