Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smokey the bear

114 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól megvárattak, aztán meg hitegettek is, hogy mindjárt, majd mindjárt, aztán végül csak októberig kellett várnunk a harmadik és egyben utolsó évadra. Hogy kacsintana rájuk a Török, azzal a füstös szemével! Na, de nem kell, hogy hiányoljuk a tökéletesen belőtt frizurákat és…..
Smokey the bear 2016.02.04 22:19:38
@kovikee: Köszi:) Lesz-lesz, hamarosan.
Az előző részt a vérszomjas Jiajinggel zártuk, így most stílszerűen a másik Skye-szülővel folytatjuk. Calt egy terepjáróval a garázs falához passzírozta Coulson, így nyert egy kis időt, hogy beszélhessen a fickóval, anélkül, hogy az kettétörné a gerincét. A Főnök ismét…..
Ott tartunk, hogy Skye-mama vállon lőtte magát, és eljátssza a nagyhalált. Lincolnt elküldi, hogy helyezze biztonságba a falu többi lakóját. Gordonnak is ad feladatot, egy biccentéssel, ezek tehát előre kiterveltek együtt mindent. Skye-t maga mellett tartja, naná. Előkerül Simmons,…..
A nagy dupla részes évadzáró előtt járunk, lesz sok izgalom. Amerikában ezt a részt a Bosszúállók 2. után adták le, nem véletlenül lesz benne annyi utalás a filmre. Kezdetnek itt van nekünk a rég látott Sam Koenig, aki, a magyar TV vetítésről mit sem tudva, remek időzítéssel…..
Raina ismét rémálmot lát. Véres fejű Gordon, műtőasztalon fekvő Lincoln és egy HYDRA logo szerepel benne többek között, de szerencsére, vagy sem Syke és Coulson is. Raina felriad, és Jiajingot találja az ágya mellett. Állítólag kiabált álmában, azért ül az összevarrt arcú…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Azt ugyan nem tudjuk meg, mihez kellett a kézszárító, de Fitz valahogy mégis csak kiszökött a mosdóból, és most szemüvegben és öltönyben menekül az iShield emberei elől. Szó szerint, van egy kis futkorászás a dologban. Coulson, Hunter és Mike egy…..
Ígéretes az epizód címe, most talán egy kicsit többet is megtudunk May ügynökről. És valóban. A nyitó jelenetben May zuhanyozik, és hamarosan társa is akad, a férje személyében. 7 évvel korábban járunk, a S.H.I.E.L.D még ereje teljében, készül a Triskelion, Fury pedig…..
A történet az előző rész végén három külön szálra bomlott, amik között, az „igazi” S.H.I.E.L.D-es kardcsörtetésen kívül, nem nagyon van átjárás, ezért, hogy ne kelljen annyit ugrabugrálni a helyszínek között, inkább tömbösítettem a mondanivalóm. A Menedék A…..
Smokey the bear 2015.11.13 16:27:20
@Neoprimitív: Nekem az rémlik, hogy Lincoln azt magyarázza, nagyon sok változás ment végbe Skye szervezetében, nagyon rövid idő alatt, ezért van szüksége felügyeletre.

Hunternél nekem is azért billent át a mérleg pozitívba, azt hiszem :)
Smokey the bear 2015.11.16 00:07:41
@Gabba: Elfogadom, és köszönöm a helyesbítést :)
Hihetetlen izgalmak közepette zártuk az előző részt, menekülő Hunterrel, problémamegoldó Bobbival, és egy rivális S.H.I.E.L.D-del. Egész ütős ez az évad, és még Gordon bandája képbe sem került igazán. Az új részt flashback-bel indítjuk, aminek én külön örülök, mert…..
Rég nem látott Ward ügynökkel nyitjuk ezt az epizódot. A csúnyán megégett, May-maszkban sínylődő 33-as ügynökkel vacsorához készülődnek egy bisztróban. Amíg a kaja elkészül, hogyvoltoznak egy kicsit arról, hogyan kerültek össze. 33-as baromi hálás Wardnak, és viszont, bár…..
Smokey the bear 2015.11.06 19:06:41
@Is: de jó, hogy ezt megírtad! Csak egy pár BSG részt láttam, ezért nem ugrott be azonnal, hogy honnan olyan nagyon ismerős nekem ez Gonzales...:)
Ha eldönthetném, hogy milyen inhuman képességet szeretnék, akkor biztos azt választanám, hogy szupergyors legyek, hogy egy nap 24 órájába minden beleférjen. Ám mint tudjuk, a dolog nem választható, és ugye szegény Raina is szárnyas angyalka szeretett volna, aztán hogy járt.…..
A fordulatos 9. rész után két hetet kellett várnunk az évadzáróra, de megérte. Legalábbis annak, aki képes egy ültő helyében 10-et lenyomni a CinemaSins Everything Wrong With videóiból. Tartsatok velem az ígéretes kezdés után vásári komédiává züllesztett záró epizódra!…..
Smokey the bear 2014.06.15 23:00:24
@agyistenbrittudós: Köszi.:) Maradok én is a harmadik évadra. Remélem megemberlik magukat.
Smokey the bear 2015.10.29 10:58:01
@h_bela: Igen, én mindenképpen szeretném folytatni. Nem volt érkezésem még belekezdeni az új évadba, de ha minden jól megy jövő héttől csatasorba állok :)
Az előző rész kicsit felrázta Coulson amúgy sem túl vidám napokat élő csapatát. Tripet elvesztettük, Skye pedig olyan képességre tett szert, amit még maga sem ismer, hogy Raina fantasztikus álalakulásáról ne is beszéljünk. Az eredeti cím a sokk kifejezéssel operál, és…..
Smokey the bear 2015.10.16 13:11:06
@Is: Bizony, magamon is meglepődtem. Még a végén megkedvelem őket...:)
Érdekes volt ez a rész, mert kétszer is megnéztem, egyszer lendületből a 2*10 után, aztán még egyszer a hogyvolt miatt, és először nem voltam vele kibékülve. Mindenki kiabált mindenkivel, és magukhoz képest furán viselkedtek. Aztán másodjára már határozottan tetszett.
Jó hogy megint váltottak egy nagyot évad közben, ez az inhuman vonal érdekesnek ígérkezik.
Ezúttal a portugál tengerparton kezdünk. Fiatalok tábortűz körül ücsörögnek, amikor a vízből a harcos amazon, Sif úrnő tűnik fel, karddal a kezében. A srácok csak egy kicsit húzzák fel a szemöldöküket, nyilván arrafelé ez mindennapos jelenség. Sif feje vérzik, és csak…..
Az évad közel felénél járunk, ezért gondolom a sorozat alkotói is úgy voltak vele, hogy bizony emelni kell a tétet, mert nincs hova várni. Én azt mondom, 19-re lapot húztak, és végül is bejött nekik, bár érezhetően remegett közben a kezük. Na, de előbb zárjuk le az előző…..
Smokey the bear 2015.10.08 11:35:21
@Neoprimitív: Pedig, amikor néztem határozottan értettem, hogy ki, merre :) Köszi a javítást.
Ígéretes a mai cím, remélem, végre megismerjük a NAGYON TITOKZATOS VÁROST. Előbb azonban kapunk egy kis rémálmot Skye jóvoltából. Egy virágmintás (!) ruciban, mezítláb szalad a kihalt S.H.I.E.L.D. bázis folyosóin. A laborból furcsa dallamot hall, és hirtelen át is…..
A sorozat vonzódik a keretes szerkezethez, úgy tűnik, mivel ismét visszatérünk az évadnyitó epizód idővonalához. 1945-ben vagyunk, dr. Whitehall éppen azon van, hogy kiderítse, kire nem hat az obeliszk elporlasztó ereje. Egy keleties arcberendezésű nő töri meg a kísérleti alanyok…..
Smokey the bear 2015.10.02 11:18:14
@Is: A sorozatot bírom, azért is írok róla :) Az új szereplőket nem sikerült még megszoknom, talán ezért a több negatív megjegyzés részemről. A Hunter-Bobbi duó kimondottan idegesít. Pedig jó kis cicaharc lehetne közöttük, próbálkoznak is rendesen, de nekem nem elég jó színészek ahhoz, hogy hihető is legyen.
Az előző rész végén látott tetkós pasi, becses nevén Sebastian Derik csajozik. Bár partnernője láthatóan jobban rá van pörögve a témára. Ahhoz képest, hogy most találkoztak egy bárban, már fent is vannak a nő lakásán, és iszogatnak. Amikor a férfi vetkőzni kezd (mi már…..
Talbot tábornok S.H.I.E.L.D- ellenes beszédet tart az ENSZ New York-i székházában. Remek, már csak ez hiányzott a világnak. Az olasz követ szólásra emelkedik, de nem marad ideje minden bizonnyal magvas gondolatai kifejtésére, mert fekete ruhás alakulat érkezik, és elporlasztanak…..
Smokey the bear 2015.09.27 22:08:42
@enzo23: Nem tudtam még megszokni. Nekem kicsit erőltetettnek tűnik, hogy folyton poénkodik, meg laza. De hát az a brit akcentus...na, azért hajlandó vagyok elviselni:)
Újabb burzsuj party. Ez lesz a sorozat védjegye lassan. Ezúttal egy esküvő, ahol sok-sok haditengerész zsúfolódott össze, hogy megünnepeljék Pete nevű cimborájuk házasságkötését. Az uniformisfüggők csendesen közelebb hajolnak a képernyőhöz. Sajnos nem sokáig nézhetik a…..
Ilyen még nem volt, katolikus papokkal indul ez az epizód. Végül is, ha úgy vesszük, Jézus is egy történelmi szuperhős, szóval belefér. Az atya egy leégett templomhoz érkezik, ahol az egyetlen épségben maradt tárgy egy kép Szűz Máriáról. Igazából csak majdnem sértetlen a…..
Dr. Whitehall-lal indítjuk a részt. A korához képest meglehetősen fitt náci tudósember éppen méregdrága whisky-t iszogat, miközben kísérletet folytat egy nőn.  Az 33-as ügynöknek nevezett alanyt agymossák a múlt részben már elhangzott „az engedelmességet megjutalmazzák”…..
1945. Ausztria. Szorgos náci/Hydra kezek rakodnak teherautóra mindenféle műkincset egy titkos raktár udvarán. A kedvünkért két tányérsapkás beszédbe is elegyedik, amiből megtudjuk, hogy nem sokkal az Amerika Kapitány 1. része után járunk, a Vörös Koponya halott, a HYDRA pedig…..
Smokey the bear 2015.09.09 17:12:57
@Pácsó Ármándó: Ennek örülök, köszi. Bár közszolgálatban még nem értem el a Sharknado magasságába :) Bevallom @Gabba hogyvoltja elcsábított, és végigolvastam, pedig tényleg nem voltam kíváncsi a teljes sztorira.
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Idaho és Hartley halott, Hunter pedig beszorult a roncsba. May érkezik motoron, de nem tud neki segíteni, mert nyomában a katonaság, inkább Creel nyomába ered. Az autópályán üldözi a lopott kocsin menekülő rosszfiút,  és már lőtávolba is kerül,…..
Smokey the bear 2015.09.05 21:32:10
@g-ko: Köszi. Folytatom. Igyekszem tartani a színvonalat :)
Jó szokásunkhoz híven ismét távolról indítunk. A Cybertek egy légterű irodájában vagyunk, ahol egy Zeller (komolyan, Kyle Zeller) nevű fickó éppen eligazít egy újoncot, akinek gőze sincs, hogy mi folyik a cégnél, de nem tudott ellenállni az ösztönző programjuknak. A…..
Smokey the bear 2014.12.20 17:26:18
@Yobbágy Fery: Egyelőre az a terv, hogy megvárom a itthoni vetítést. Jövőre jön az újabb Bosszúállók rész, szóval nagyon remélem, hogy a Viasat meglovagolja ezt a hullámot, és nem kell sokat várni a második évadra...