Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VPNHero

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VPN a Virtual Private Network kifejezés rövidítése, ami nyers fordításban virtuális magánhálózatot jelent. Mi is ez, és mire is való tulajdonképpen? Általános ismertetés A VPN alapvetően egy, a biztonságot fokozottan szem előtt tartó technológia, amelynek segítségével a gépeket hálózatba…..
Egy igazi klasszikus az 1997-es évekből. Mike "M.I.K.E." Dierickx alias Push egyik száma az Universal Nation...
Hallgassunk meg egy igazi klasszikus Trance számot | Trance Connecting PeopleFly Away - Original Mix - A State Of Trance Classics #1 ..
  Vajon tényleg meglehet kerülni a letiltást ? Igen. Ezt már rengeteg oldal leközölte, még a pánikkeltésre használt média is. Minden tiltást meg lehet kerülni, mert az internet szerencsére nem ilyesmire volt kifejlesztve. Többféle blokkolási módszer létezik, az egyszerű DNS eltérítéstől a…..
Mi a VPN ? A VPN mozaikszó a Virtual Private Network szavakból áll össze, és magyarra fordítva annyit tesz, hogy Virtuális Magán Hálózat. Korábban főleg cégek használták arra, hogy a dolgozók akkor is elérjék a céges, belsős hálózatot és erőforrásokat, amikor otthon vannak.Fontos tisztázni, hogy a…..
Mélyebb, érzelmesebb zene, a basszus vonal kevésbé hangsúlyos, inkább egyfajta lüktetés. A dallam világ hol nyugodt, hol fájdalommal teli hangokra, hatásokra épít.  ..
  Főként "elszállós" dallamok és kiállások jellemzik,eufórikus,epikus,energikus trance-nek is nevezik.Eredetileg Németországból származik,sok dallam és hangszer található benne. A kiállások gyakran a legszebb, legsikeresebb szimfonikus szerzeményeket juttathatja eszünkbe, Nem csak vonós, fúvós,…..
HideMyAss VPN VPN vs TOR 2015.10.28 18:57:20
Egy korábbi cikkemben már írtam a VPN működéséről:Mi a VPN ? Hogyan működik ? De mi a helyzet a TOR-al ?   Internetes névtelenség a Tor hálózattal   Az IP cím elrejtése a Tor hálózaton, az anononim böngészés nem feltétlenül jelenti a rosszat, még ha erkölcstelen…..
Előzmények   Július elején az országgyűlés 130 igen, 54 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett megszavazta Bánki Erik, a távszerencsejáték engedélyezési és adózási feltételeire vonatkozó módosító indítványát.       A módosító indítvány az előzetesen…..
Mi a Netflix?     Gyarkorlatilag egy online videotéka, ami az USA-ban működik, fix előfizetési díjért (8 dollár per hó, vagyis kb 2000 forint, vicckategória) hozzáférhetsz egy iszonyú mennyiségű filmet és sorozatrészt magába foglaló adattárhoz. A filmek közül az újabbak…..
A legjobb választás a HideMyAss-ra esik.       A világ legnagyobb és legjobb VPN hálózataA legtöbb szerverrel és IP címmel rendelkező hálózat.     Hogy mit kínálunk ?   890 VPN szerver ! 340 helyszín ! 121060+ IP cím !! Korlátlan sávszélesség…..
A HideMyAss egyike a legjobb VPN szervizeknek a világon.A vállalatot Londonban alapították,Angliában 2005-ben.     Mi a VPN ? Hogyan működik ? VPN = Virtual Private Network A VPN egy privát hálózat, ami az Ön saját számítógépe/készüléke és egy másik…..