Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stfocus

96 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 9. Szombat - Szombat felnőtt: 4 000 Ft / főDRIFTED, DriftKings (PRO, PRO2, QOE) Edzés és KvalifikációGyorsulási Futam 402EUROMADNESS'22   GYORSULÁS OBI. (402m CSAK SZOMBATON):Nevezési díj: 4000,- HUFEUROMADNESS és Redsun kategória "csak szombaton": 3000,- HUF Gépátvétel: 10:30 - 14:00…..
  Hagyományosan a Hungaroringen kezdődik a Magyar Gyorsasági Országos Bajnokság a Laptiming Kupaval. Az esemény az FIA CEZ Zóra Közép-Európa Kupa, Eset Series és a TCR Eastern Europe első fordulja is egyben, rendkívül erős nemzetközi mezőny fog hazánkba látogatni. Az eseményre a nézőket is…..
Edelényi P1 pályán felbőgtek a motorok a hideg Vasárnap reggel. Több mint 50 induló érkezett a helyszínre hogy a ráncba szedett pályán 3x3 kört tegyenek meg a nap folyamán. A javarészt Ladákból és Bmw-ből álló mezőnyt a vakmerő Suzukisok egy "szöcskés" duó is színesítették többek között. A Verseny…..
Petter Solberg, Richard Burns, Alister McRae, Guy Wilks, Mark Higgins… Nagyszerű autóversenyzők, akikben az a közös, hogy mindannyian megfordultak John Haugland téli raliiskolájában. S amiért ez nekünk, magyaroknak éppen most érdekes, az nem más, mint hogy a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László kettős…..
A Citroen Vissza hívta legendáját hogy az Idei autót aszfaltos körülmények között tesztelje. Citroen idén nagyon bukdácsol, nagyon nagy szükség van tehát Loeb tapasztalatára...
Kőkemény csaták és magyar sikerek – Rallycross a Slovakiaringen   A rallycross évadnyitó, szlovákiaringi versenye azt hozta, amit mindenki már oly régóta várt: kemény csatákat, igazi test a test elleni küzdelmet. Voltak kemény koccanások, 360 fokos pörgés, lángoló autó, repülő féktárcsa, tető……..
Azok táborába tartozok akik rohantak megnézni a filmet mert már több mint egy éve várunk rá. Nekem több okom is van rá, az első az autósportok iránti szenvedélyem a második hogy imádom a jó filmeket is a harmadik pedig talán a fő ok ami miatt beültem a moziba és nem vártam meg…..
Rajtrács Búcsú Massától? 2013.09.11 09:23:10
Ferrari a döntését lassan bejelenti hogy milyen pilótapárossal indul a 2014 szezonban. Ennek nagy vesztese lehet Felippe Massa a mezőny talán legszimpatikusabb versenyzője. Akit mi magyarok nagyon a szívűnkbe zártunk a 2009 Hungaroringi balesete után. A Brazil pilóta talán a…..
Rajtrács Kedvenc ezüstnyilam! 2013.09.10 15:48:36
50 Éves a McLaren kiválasztottam a kedvenc verseny autómat. Ami a 2005 szélvész gyors autó volt csak sajnos megbízhatatlan. Kimi és Montoya nem egyszer az utolsó helyről tört vele a dobogóra! De a Vb címet a sorozatos műszaki hibák miatt a Renault Nyerte Alonsoval!…..
1 Lewis Hamilton Mercedes 1:25.565 2 Fernando Alonso Ferrari 1:25.600 3 Nico Rosberg Mercedes 1:25.704 4 Sebastian Vettel Red Bull Racing-Renault 1:25.753 5 Kimi Räikkönen Lotus-Renault 1:25.941 6 Sergio Perez McLaren-Mercedes 1:26.007 7 Jenson…..
Az idei több ezer látogatót vonzó driftversenyek után a Drifting.hu atyja, Béres Szabolcs és csapata úgy gondolta, hogy az idei évet egy igazán különleges versennyel kell megkoronázni. Választásuk Egerre esett. Nem egy füves pusztaságra böktek rá ujjukkal, hanem magára Eger…..
Rajtrács Marussia Utcai gépe! 2013.09.06 10:11:01
A motor Pedig egy 2,8 Turbófetöltéses Cosworth motor. Az autó csak Europában lesz elérhető! ..
Sok-sok-sok hírforrás tegnap este óta azt írja hogy Kimi újra aláírt a Ferrarinál.Amit én egyenlőre erősen kétlek vagy inkább csak nem hiszem el. A nagy viharral felbontott szerződés és a rallyba illetve Nascarba kiruccanás után nem értem mi az az ok ami miatt a Finn visszavágyik…..
Kihívás napja - A benzingőz és a Ladák paradicsoma   Fantasztikus versenyen vehettek részt azok, akik ezen a kellemes nyári hétvégén a strand helyett a benzingőzfürdőt választották. A Drifting.hu csapata a profi drift versenyzőkön kívül két igazi csemegével is…..
Rajtrács Újra Hegyi Drift!!!!!!! 2013.07.10 20:43:45
Az alábbi linken hamarosan minden infót megtaláltok! https://www.facebook.com/driftedhu http://www.drifted.hu/hu ..
Páratlan összefogásra hívja az autós társadalmat egy jótékonysági kampány Hat közismert sztár állt nagykövetként a kezdeményezés mellé   Budapest, 2013. május 7. – A közel egy hónapos Az adomány „kilinccsel előre” érkezik jótékonysági kampány nem mindennapi…..
VAlentino Rossi a Moto GP állomását kihasználva kiprobálja magát egy Nascar Autó volánja mögött. Mint ismeretes a Doktor nagy autósport fanatikus számtalanszor kipróbálta magát már Rally versenyeken és F1 tesztnapokon is most egy újabb hézagot töltött be Nascar Nationwide autó…..
Koppkereszt vagy amit akartokMagyar Profi Drift Bajnokság I. futam - KakucsAz égiek nem voltak túl kegyesek hozzánk, hiszen elkélt a nagykabát. A profi drift pilóták azonban mindentmegtettek azért, hogy felmelegítsék a szívünket. Egy-egy bátrabb megindítás, egy-egy őrült…..
Nem úgy indul a szezon ahogy vártuk de se baj! Hajrá Norbi Hajrá Zengő Team! ..
A Kanári-szigeteki ERC futamon eddig szélsebesen közlekedő lengyel 9 gyorsasági után több mint egy perccel vezetett összetettben Jan Kopecky előtt, ám a tizedik gyorsaságin hibázott.Egy jobbos kanyar előtt túl rövid féktávot vett és odavágta az autó bal hátsó futóművét,…..
    Áprilisban indul az egyetlen, nemzetközi színvonalú drift versenysorozat Magyarországon   Budapest, 2013. március 21. – Idén áprilisban Kakucson veszi kezdetét a nemzetközi szintű Magyar Profi Drift Bajnokság. Ebben az évben öt alkalommal győződhetnek meg a…..
Loeb korábbi autójával robbanthatnak! A címvédő idén is meghatározó szerepet kíván betölteni az Országos Rally Bajnokságban. Az elmúlt hónapok megfeszített - és eredményes - munkájának köszönhetően erre minden esélye meglesz Kazár Miklósnak. A miskolci rallys márkát,…..
Bútor boldog és bizakodó Valóra vált az álma: egy Peugeot 207 S2000-est vet be az idén     Minden jó, ha jó a vége. De mi van akkor, ha már az eleje is jó? Erre a kérdésre az idei ralibajnokság végén kapjuk meg a választ. Méghozzá Bútor Róberttől és Tóth Imrétől.…..