Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahogyeszik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El tudnád képzelni, hogy egész nap egy kis aprócska növény lóg a nyakadban? Hatalmas ötlet a hordható cserép, igazából nem is találunk szavakat! Annyira egyszerű, de mégis látványos, nem is beszélve arról, micsoda jótékony hatása lehet a lelkünkre nézve annak, hogy mondjuk a…..
2012. ismét segítsüti.  Nagyon boldog vagyok, hogy résztvehetek, résztvehetünk benne ismért. Ebben az évben a Gézengúz alapítványt támogatjuk, ami külön nagy öröm számomra, mert úgy gondolom, hogy fantasztikus az a munka, amit ők csinálnak. Vigyázat, csalok.:)  Az…..
ahogyeszik 2012.03.30 13:14:43
ahogyeszik 2012.03.30 17:36:47
@Dalit: jó lenne még húsvét előtt, akár privátban is szívesen fogadnám:)
A rengeteg macaron és szalaggal átkötött kekszstóc hatására lassan, de biztosan érlelődik bennem a gondolat, hogy megragadok egy féltéglát, és bezúzom a képernyőt. Íme, az alternatíva mandulára és kekszfotóra: a hóember dizájn (a segédvonalak behúzását a t. olvasó…..
  Ma reggel 10-kor az izlandi Sigurdur Haraldsson belép az egyes számú konyhafülkébe, hogy doveri nyelvhalból és „Label Rouge” csirkéből egy-egy versenyfogást készítsen. Tíz perc múlva a belga Robrecht Wissels, majd újabb tíz perc múlva Széll Tamás követi a példáját. Röpke másfél óra alatt mind a…..
ahogyeszik 2012.03.20 10:15:30
@Hobbiszakács: "Íz legyen a talpán"... jó kis képzavar, de tetszik! Irigyellek.