Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clermont Vitriol

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit talán még korai erről elmélkedni, mert nem hiszem, hogy Orbán Viktor a közeljövőben a visszavonulását tervezné, - esetleg egy csúfos választási vereség után - és a hosszútávú előrejelzésekbe egyébként is csúnyán belerondíthatnak az előre nem látható, váratlan…..
Clermont Vitriol 2012.05.28 01:18:26
@Venyigeszu: @blist:
vágyálom uraim
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
Clermont Vitriol 2012.04.30 16:22:41
@Mária:"Gyurcsány egészen biztosan csak az első azoknak az ellenzéki politikusoknak, jog- és érdekvédőknek, közéleti személyiségeknek a sorában, akiket hasonló módszerekkel próbál majd elhallgattatni a kormánypárt a következő két évben."

Hajrá, nyugodtan tartsátok a degeneráltat porondon, az a tuti jó a fidesznek.
Te meg kisköcsög nyald tovább az elvtársad seggét a propellel nyelveddel.
A hét végére megkaptuk hát a kellő Gyurcsány-adagunkat: a nemzet demokratájának dolgozatával megegyező címmel adott be négy évvel korábban szakdolgozatot Rozs Szabolcs, az ex-miniszterelnök akkori sógora. Mint ma kiderült, ráadásul a DK-vezér munkájának bírálata tökéletesen…..
  Gyurcsány Ferenc távozott a magyar közéletből. Talán nem örökre, de hosszú időre – függetlenül attól, hogy a Fidelitas vagy a Jobbik ezt követeli-e tőle, vagy sem. Kérdés, hogy belátja-e ezt maga is, vagy tovább küzd, rakkol a pályán, űzi-hajtja a pettyest,…..
Clermont Vitriol 2012.04.30 13:19:12
@Mária: Hajrá, legalább napirenden tartod ezt a barmot és a degenerált személyét. A jobboldalnak ez kedvező....
oszt jó az idő!!!!
Fingom szagától bűzlik az utca,kiszakadt belemnek az összes cucca,rá lehetne könyökölni már,olyan büdös, hogy szilárdan áll! (via) A rohadt terroristák szétfingották a nullás lisztet, a palizáló dara meg lassan maga alá temeti az egyszervolt népellenséget is.…..
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
Clermont Vitriol 2012.04.29 12:19:44
@Mária: mit pofázol te szemétláda, még mindig nem veszed észre, hogy rég más idők járnak, mint a te köcsög rendszered?
Varánusz Kövér: ide köpjetek! 2012.04.22 05:20:00
Ki gondolta volna, hogy a SkiccPali ügy ekkora lenyelhetetlen békát jelent a nemzeti együttműködőknek. Küszködnek vele, mint apóka a szalonnabőrrel, a feje még kint van, ám a lábujjaival már a hánytatópontot birizgálja a ner nyelőcsövében. Csoda, ha az inger hatására…..
Clermont Vitriol 2012.04.22 15:56:52
"Nincs annál szőrnyűbb mint a tevékeny tudatlanság" Ghoethe
Nos, röviden így foglalhatnám össze ezt a hányadékot amit Fabius ide tolt az arcunkba. A tudatlanságát csak a ténybeli tévedése és a komcsikra jellemző csúsztatása múlja felül.

Ténybeli tévedések és eszement csúsztatások:

1. "egy műsorban a 10 millió magyarból hányat tudunk vérig sérteni egyszerre."
- amennyiben a belföldi magyarságra utaltál, akkor az már kevesebb sajnos mint az általad említett szám, ha viszont a magyarságra gondoltál akkor az messze meghaladja ezt a számot. Természetesen nem várható el egy ilyen patkánytól mint amilyen te vagy, hogy nemzeti értelemben gondolkodjon, de a tények azok tények.

2."Először kapásból elrendezte azt az egymilliót amelyik a szocialistákra szavazott 2010-ben. Hozzájuk csapta az LMP szavazóit,..."
- az Országos Választási Iroda hivatalos adatai szerint 2010-ben 990.428 szavaztak az MSZP-re, míg 383.876 szavaztak az LMP-re. Ez összesen: 1.374.304 szavazat. Messze nem gondolhatja komolyan senki, hogy ezen felül még lenne 1 millió blogger és olvasó. Ez is a csúsztatás része. Ennek alapján kár a társadalmat a ti javatokra szélesíteni, mert szerencsére nincs így.

3. "Menjetek a picsába, abzúg sajtószabadság" ez a legjobb.
Kérdem én te töketlen szemét, ha nem lenne sajtószabadság, hogy a faszba írhatnál ilyet? Mi a faszról beszélsz te szarnyelő?

Persze érthető a mérhetetlen nagy felháborodás, hiszen most sem a ti akaratotok érvényesül. (szerencsére) Nagyon remélem, hogy még nagyon hosszú ideig nem marad neked más, minthogy a saját kifröcsögöt hányadékodban tetszelegj.
Kövér László nyilatkozott a HírTV Péntek8 című műsorában és ez az interjú már nálam is beütött.Ez a nyilatkozat szerintem minden magyar nyilatkozat közül a legundorítóbb, legvisszataszítóbb.Akár azt is mondhatta volna, hogy: „miénk a hatalom, mi vagyunk az istenek, ti…..
Clermont Vitriol 2012.04.21 23:13:27
@NewBornLOver: ebben tévedsz
Clermont Vitriol 2012.04.21 23:15:01
@NewBornLOver: azért várd ki ennek a ciklusnak a végét és kellemesen fogsz csalódni
Clermont Vitriol 2012.04.21 23:24:23
@NewBornLOver: Neked is, majd fogok, ha eljön az ideje.
Na tessék, ilyenek ezek a kamanyisták, mi megy a kultúrban, baszod? Kilósruha! Százforintos vásár!! Termékbemutatós vigéckedés!!! Mert ezeknek semmi se szent! Régi mese, még 2002-ben hangzott el, nem tudom, rémlik-e még valakinek, körülbelül ez volt az az időpont, amikor az…..
Clermont Vitriol 2012.03.25 18:50:24
@Mária: hogy te milyen kibaszott okos vagy Mária?