Regisztráció Blogot indítok
Adatok
candyperfumegirl

266 bejegyzést írt és 1916 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést a késői hogyvoltért, de volt itt egy izgalmas eredményvárás ma este, és nem a Love Island döntőjére gondolok. Akkor nézzük az utolsó előtti Love Island összefoglalót. Mondanám, hogy megnéztem ezt az epizódot, hogy nektek ne kelljen, de TUDOM, hogy a másfél órás agóniát ti is…..
candyperfumegirl 2019.10.14 16:35:11
@Nethooligan: nem, ilyen fontos részleteket nem hagynék ki :D
candyperfumegirl 2019.10.15 09:54:44
@innovation: ez egyébként baromira bosszant engem is, hogy itt többnyire JÓ volt a casting, és mennyire nem tudtak vele mit kezdeni...
Fiúk gyúrással kezdik az újabb tartalmas napot a szerelem szigetén, és édesfaszom, most vettem csak észre, hogy a gyúrós helyszínen levő tükröket a következő feliratokkal látta el a kreatív szóhasználat terén nagyot hasító kellékes: Dögös, Csibész, Édi, Vágy, Cuki. Nem akarok erről többet beszélni.…..
Ezúttal nagyon furcsa epizód jutott nekem. Az adás fele egy vihar a biliben jellegű kavarás nagyon hosszú és fájdalmas kibontakozásával telt (aminek azért voltak tanulságai), a másik fele meg a hozzátartózók üzenetivel, amik helyenként kicsit megbolygatták az állóvizet. Viszont végre voltak valódi…..
candyperfumegirl 2019.10.01 16:45:15
@hereverő heverő: fuck. :D De jól van, látom, figyeltek. Köszi ;)
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
candyperfumegirl 2019.09.29 10:27:52
@vernal: nem bírom nézni Dancsót, kb. annyira szórakoztató, mint egy Zsófi-Tícián veszekedés, vágatlanul.
candyperfumegirl 2019.09.30 13:57:33
@Caligula lova: Nekem az tűnt hasonlóan utasításra végrehajtott, csak nagyon rossz színészi játékkal előadott megmozdulásnak, amikor a párválasztó után Tíci határozottan odalépett Alexához, hogy "nekünk beszélnünk kell". Kapnak instrukciókat, ez szerintem semmilyen reality esetében nem titok, nincs is ezzel baj, csak le legyen ordítóan feltűnő.
Ha jól csinálják, akkor a szerkesztés nem irányítja, csak a megfelelő mederben tartja az eseményeket, és egy nem megírt, váratlan konfliktus vagy taktikai húzás úgyis többet ér minden forgatókönyvnél.
Üdv mindenkinek, aki még nem adta fel, hogy az Éden Hotelre egy kicsit is emlékeztető hangulatot csípjen el az eddig elég unalmas mederben, megfejthetetlen szabályok mentén csordogáló Love Islandben, beszállok én is a hogyvoltozásba. Igyekszem felzárkózni a csapathoz, de amikor nyaralás után…..
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
candyperfumegirl 2019.02.21 12:40:55
@Paic Róbert: jó kérdés, én is sokszor meglepődtem, amikor a hozzászólásokat olvasgattam.
A legjobban talán azon, amikor egy általam írt HV kommentjeinél valaki nem értett egyet egy kommentemmel, azt a következőképpen kommunikálta:
"hülye vagy, bazmeg?"
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
candyperfumegirl 2019.02.11 21:00:14
@mobilos perpetuum: az én voltam.
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
candyperfumegirl 2019.02.10 19:54:01
@VV Erőlegény: pedig de. Úgy néz ki, az uccsó volt.
candyperfumegirl 2019.02.10 20:20:26
@VV Erőlegény: én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Nekem nincs másik nickem, és a kommentjeim sűrűsége az évaddal kapcsolatos lelkesedésemet jelzi... úgy érzem, mindent elmondtam a posztokban.
De ti tök jól nyomjátok, én személy szerint kimondottan büszke vagyok arra, hogy ilyen lelkes csapat jött össze itt a hogyvolt blogon.
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
candyperfumegirl 2019.02.02 16:16:37
@oh..my...: igen, a végjátékot is érdekessé lehetne tenni, akár egy-egy hirtelen halál jellegű azonnali kieséssel. Éden Hotelben is mennyire jók voltak azok a momentumok, amikor úgy esett ki valaki, hogy abszolút nem számítottak rá, hogy adott dolog kieséssel járhat.

VV-ből meg emlékszem én olyanokra is, hogy X-faktor hét, meg dalt kellett írni, klipet forgatni, műsort szerkeszteni, de a vacsora csata hét is jó volt. Be lehetne emelmi a Konyhafőnök formátumot is. De én ezen a ponton esküszöm, még egy takarítós hetet is szívesen néznék, azzal lehetne privilégiumokhoz jutni, aki a legszebben/leggyorsabban ganézza ki a rá bízott helyiséget, az utolsó meg büntit kapna... vaaagy quiet place hét, aki hangoskodik, az repül, stb, stb, stb.
candyperfumegirl 2019.02.02 19:12:55
@Mate4182: VV8-ról fogalmam sincs, viszont Era nem volt hülye. Neki ráment az idegeire ez az egész, de abban szerintem Roli is vastagon benne volt. Ha nem így alakul, ő is jó pillére lehetett volna a taktikus csapatnak, csak Roli beszart egy esetleges Hunor-Era tengelytől.
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Párbajadás van, ami csakis happy enddel végződhet, mert ezen a ponton minden olyan eseményt pozitívumként kell elkönyvelni, amikor a nyomorultak eggyel kevesebben lesznek. Bocs szerkik, bocs RTL2, de ki kell mondani, hogy talán nincs ma Magyarországon hét másik olyan ember, akiket összezárva ilyen…..
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
candyperfumegirl 2019.01.09 16:08:25
@hereverő heverő: Képesek vagytok átugrani a galériákat, amikor én azt azokat vérem verejtékével, fáradságos munkával alkottam hajnalban, bármennyire is tiltakozott a gyomrom? Hát, skandallum. :D
candyperfumegirl 2019.01.09 20:01:31
@UdvariatlanBolondvagyok: lemaradtam, ki az a Nervia?
candyperfumegirl 2019.01.09 20:05:23
@Sanda.Ipse: köszi, ezt a verziót még nem hallottam :D
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
candyperfumegirl 2019.01.02 23:30:28
@moletty: parancsolsz?
candyperfumegirl 2019.01.02 23:32:56
@Spitzbauer: a majdnem eljátszom a szokásos szarságot, a tedd rá a kendőt XY-ra dolgot, de mégsem ezt játszom, és közben beszaratok valakit. Nekem ez eredetibb kihívás volt, mint amiket mostanában láttunk. A vlogot és az interjút némítva néztem, mert azt nem bírom elviselni.
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
candyperfumegirl 2019.01.01 19:34:07
@ibsen: Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén. Az egyik legjobb filmcím szerintem a filmtörténelemben. :)
candyperfumegirl 2019.01.01 20:32:52
@VV Erőlegény: szerintem nem amortizálta le magát a villában, hanem eleve ilyen volt. A beköltözéskor csak annyiban volt más, hogy profi sminkes mázolta ki. (Mondjuk az sokat tud számítani. Úgy csak tucat műnőnek tűnt, nem bohóckurvának.)
Abban meg igaza van Gregnek, hogy kívül-belül teljesen elhasznált a nő, de nem a villalét tette ilyenné.
candyperfumegirl 2019.01.01 21:17:58
@Hedo a nokedli szaggató: azta, milyen előnyös kameraállás.
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
candyperfumegirl 2019.01.01 18:44:10
Egy nappal vagyunk a VV9 „this is the end of the world as we know it” – kaliberű párbaja után, és a villalakók nagy része nem tudja megemészteni, hogy születhetett ez a végeredmény, és különösen ekkora különbséggel. Annyit azért el kell mondanom, hogy a határtalan prosztóságával önmagát kiejtő…..
candyperfumegirl 2018.12.19 17:53:25
@Angora Cardi: akkor végképp nem értem... kihangosították Roliéknak, vagy mi? Amúgy én egy pillanatra tényleg nyitott ajtót láttam, azért írtam, de lehet, hogy csak túl fáradtan néztem. :)
Ez egy újabb olyan epizód volt, amikor a szerkesztők érezhetően kínok között vergődve vadászták ki azokat a jelenetsorokat az elmúlt nap eseményeiből, amikre valami cselekményre távolról emlékeztető dolog felfűzhető. Én meg rájöttem, hogy eddig baromira el voltam kényeztetve a VV9 nekem jutott…..
candyperfumegirl 2018.12.15 14:49:27
@csincsilla72: azért Adri frizuráit sem tenném ki a kirakatba. Ginu volt az egyetlen, akit lehetett normális hajjal látni.
candyperfumegirl 2018.12.15 21:36:16
@Van der Waals: Azt vótmá, hogy a vv9- nek van saját wikipédia szócikke? Ott azt írják, hogy ánuszka foglalkozása "erotikus színész".

Priceless! :D
candyperfumegirl 2018.12.15 21:50:49
@Telepácia Paic Róbert: van némi hogyvoltos múltam a témában... ;)
Továbbra is a civilizációs hétnek nevezett nyomorúságot nézzük, aminek itt az elején még az őskorban leledzenek villalakóink, és ez a legtöbb játékos esetében sokkal kevésbé metaforikus, mint amilyennek a szerkesztők valaha is szánhatták. Kultúrantropológusok csak legvadabb álmaikban mertek…..
candyperfumegirl 2018.11.29 16:44:26
@Cleveland55: szabályba szerintem nem ütközik, de ahogy én tapasztaltam, a VV szerkesztők nem engedik, hogy helyettük valamelyik játékos irányítsa a játékot. És egy ilyen esetben húznának valami olyat, ami megbontja a szövetséget.
candyperfumegirl 2018.11.29 17:18:05
Szerencsétlenségünkre Bajusz celebrálja a mai szeánszot, akinek a műsorvezetői képességeire én nem vagyok hajlandó több szót vesztegetni, mert azok egyszerűen nem léteznek. És hogy tovább fokozzuk a nyomort, azzal a műsorelemmel kezdünk ma, amit én soha többé nem akarok látni a Való Világban: a…..
Csapjunk bele a lecsóba gyorsan a tegnapi agyzsibbasztás után, és ígérem, megpróbálom majd a tegnapiból kivágott részlet problematikáját is kibogozni. Ma Bajusz a porondmester, aki valami ismeretlen okból még mindig azt gondolja, hogy az. a. jó. műsor. vezető. aki. szép. szaggatott. tőmondatokban.…..
candyperfumegirl 2018.11.13 14:42:03
Gyermekeim az Úrban. Már megint eltelt egy év, pedig mintha tegnap lett volna; még tisztán cseng a fülemben, ahogy primiTivi a hálóban üvölt, mint a sakál, hogy ez egy faszszopó hálószoba geci; ahogy putridomb koronázatlan királynője, alias VV Dina szájából kecsesen hullanak alá a rágatlan fél…..
candyperfumegirl 2018.11.11 21:20:40
@Angora Cardi: komolyan szomorú vagyok.
Tök jónak (és tudatosnak) tűnt az a koncepció, hogy először feltöltötték a villát totális agyhalottakkal (sőt, azonos szubkultúrából érkezőkkel), és amikor már nagyon faszagyereknek érezték magukat, beküldték a normálisabbakat a végére. Erre itt van újabb 2 paraszt, akinek a klónjaiból már van 3-4 a villában.
Huhh. Nem volt egyszerű hozzájutnom a VV adagomhoz, a világegyetem összes erői összeesküdtek ellenem meg az első VV9 hogyvoltom megalkotása ellen. Szinte szomjaztam ennek a nyolc agyhalottnak az arénázását, és egy ponton már ott tartottam, hogy palatáblára vésem nektek az egészet. Szóval sziasztok.…..
Van az a magyar népmese, hogy Az égig érő paszuly. A kisfiúról, aki felmászik a növény szárán, egészen a csillagos égig, sőt, még azon is túl. Aztán odafent talál egy különös palotát, benne egy asszonnyal, aki gyorsan elbújtatja, hiszen jön haza a férje, a háromfejű sárkány, már hallani is, ahogy…..
Buckhorn, Dél-Dakota. Hastings a cellájában, még jobban megzuhanva, mint az első részben, de lehet is, mivel pont jön asszonypajtás, aki persze morcos, mint rendesen, és közli a jó hírt: férje még óvadék ellenében sem kerülhet szabadlábra. Bill elmondja neki, hogy ugyan nem ő…..
candyperfumegirl 2017.07.10 23:25:40
@Pácsó Ármándó: huh, nekem is kiesett az az alak börtönben, pedig mennyire nem mindegy... francba, ennek az évadnak tuti, hogy csak az egészet visszanézve lesz majd értelme :)
2014-ben a Showtime illetékesei fogták a fejszéjüket, és belevágták a legnagyobb fába, amit csak a környéken találhattak. Mert lehet azzal jönni, hogy huszonöt év rohadt hosszú idő, és ezalatt nem csak a sorozatgyártási és -fogyasztási szokások változtak meg drasztikusan,…..