Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falusi Ikarosz

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy átlépsz, kitakar a besötétült ég.Ó, a kapumon innen alig él meg kert.Már a poraimból sincs betevő,Mondd, miből is vennénk levegőt?Csak fújd el a szélt és a végtelen izzást!Vagy ahogy alakul. Ahogy átlépsz, befagy ez a zavaros télvíz. Csak az őszünk érlel túl. Nincs…..
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Falusi Ikarosz 2013.04.26 12:21:49
@Világvevő: @sixx: NE dugd a fejed a homokba. Félrenéznél amikor más lop a közösből.
Vétkesek közt cinkos aki néma! (Úristen! Ezt honnan idéztem? o.O )
A gunyhó fődje elég hűvös. Hál az égnek, mer jó is az, ha az ember béle ég a pálinka nyomátúl.Má vagy egy fertály hónapja csináltam ezt a mókát a gunyhóba (meg hát előtte es míg rá nem jöttem hogy tőlem beteg az asszony), meg néhanapján elugrottam a kocsmába is. Régi…..
Nu! Hát itt lennénk.Állok künn a csűr előtt az eresz alatt és lesem az égen a csillagokat, mer az úgy jólesik.Odáig lettem már, hogy ennek is köll örüljek. Szájam sarkában lóg a csibuk, hisz az meg úgy ragad hozzám mint szentjánosbogár a légypapírra. A füstje mindég…..