Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PMPM

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés biztosabb dolog van az életben, minthogy a prioritásaink és a céljaink változnak. A kihívás benne az, hogyan teremtünk magunknak mégis minden egyes héten időt arra, ami fontos számunkra, de éppen nem sürgető.  És az is biztos, hogy amikor a prioritásaink változnak, akkor az új célok javára…..
Vannak olyan feladat- és projektmenedzsment tréning csoportjaim, ahol szinte az utolsó pillanatig bizonytalan, hogy végül hányan fognak részt venni a programon. Néhány éve még izgultam amiatt, hogy a jóváhagyott tematika, ill. forgatókönyv szerint vajon kisebb létszámmal is ki fogom-e tölteni a…..
Mostanság ünnepeltem a januári műtétem 6. hónapfordulóját (márha van ilyen :D). A lényeg, hogy valóban ünnep volt, mert a műtét és a gyógyszeres kezelés hatására elmúlt, aminek el kellett múlnia, és újra van, aminek lennie kell. Szóval hála és köszönet mindenkinek, aki ezen az úton testileg,…..
Megtaláltam a témát, amiről röviden tudok írni! :D Az előző írásaimban nem voltam túl kedves, ami az internet népét illeti. Azt hiszem a rosszallásom egyfelől abból fakad, hogy azért ez mégiscsak egy iparág, nézettséget kell csinálni, meg like-okat szerezni. És hát vannak olyan tartalmak, amik…..
Ez a poszt másodjára születik, mert az első verziója rejtélyes módon eltűnt, vagy szimplán nem ismerem még ki magam itt eléggé. :D De legalább lemérem, hogy másodjára, emlékezetből, mennyivel gyorsabban születnek meg ujjaim alól a sorok. :D :D Szóval, ez a bejegyzés arról szól, mi minden történik…..
A munkámban az egyik kedvenc témám a stakeholder (vagy magyarosabban :) érintett) menedzsment. A stakeholderek (érintettek) például egy projektben azok a személyek, akik hatást tudnak tudnak gyakorlni a projekt alakulására, a célok elérésére, ill. akikre a projekt maga is hatást tud gyakorolni. És…..
Ahogy ígértem az irreális elvárásokról szóló írásomban, ez a téma megér nekem egy teljes bejegyzést, remélem ti is így látjátok majd. :) És még egyszer utoljára maradok kicsit a párkapcsolati szimbolikánál, mert szerintem szépen szemlélteti a dolgokat. ;) Gondolom már mindenkinek a könyökén jön ki,…..
Ahogy ígértem, ez itt a második felvonás, azzal a céllal, hogy kicsit rátekintsünk az én szemüvegemen keresztül arra, hogyan szabhatnak gátat a KORAI önmagunkkal szemben támasztott irreális elvárásaink az életmódváltással kapcsolatos HOSSZÚTÁVÚ sikereinknek. És nem hiába emeltem ki ezt a két…..
Ezt a bejegyzésemet dr. Almási Kitti gondolatával szeretném indítani, amit a Lezárás, Elengedés, Újrakezdés c. könyvében olvastam: Az első randi célja, hogy legyen második. Az én olvasatomban ez igaz az életmódváltásra is, azaz, hogy az első új elképzelésink szerint eltölött nap után legyen második…..
Be kell vallanom, hogy a fenti cím nem az én fejemből pattant ki. Csupán annyi közöm van hozzá, hogy a coachommal (aka pszichológusommal) folytatott beszélgetés konklúziójaként az ő száját hagyta el ez a mondat. Gondoltam közös produktumként itt most felhasználom. :)  De térjünk rá a lényegre. :)…..
Mariann vagyok, több mint egy éve lett a sport, az edzés és az egészségesebb táplálkozás a mindennapjaim része. Ennyi, se nem több, se nem kevesebb. Nem akarok sem fitness instruktor, sem táplálkozási szakértő, sem önjelölt hittérítő lenni, nem vagyok pszichológus (habár nagyon érdekel a téma), és…..