Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomsojer04

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hamarosan átéli a borzongó ámulatot a rejtély láttán ami a lélek legbelső mélyétől a legvégső határig terjed." - idézek egy klasszikust. Ez a rejtély az Orion forgatókönyvében rejtezik, melyet egyszerű halandóként nem érthetünk meg, jeleneteit nem rendezhetjük…..
Reformer 10 évig volt a Szcientológiai Egyház tagja, az ott tapasztaltakról kilépése után idén februárban kezdett el blogot írni. Bemutatkozása szerint "nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és…..
Nem csalás, nem ámítás, Magyarországon mindent lehet. A Pannon "a szezon legnagyobb köcsöge"-versenybe a számlabefizetési díjjal nevez. Ezt azon kedves ügyfeleinek számolja fel, akik házhoz viszik neki zsebbe a dellát. A Homár érti a tréfát, de nem kedveli. Egy…..
Érdekes hasonlóságra lettem figyelmes a mai mokkában. A kereskedelmi adó reggeli adásában Tornóczky Anita kedves bumburnyákságával olvassa be egy online magazin lídjét, mintha a műsor szerkesztői írták volna, ám nem így történt.A deluxe.hu magazin az egyetlen magyar…..
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
Tomsojer04 2007.11.19 14:06:25
Nem azé, de a kicsit sem sajnált szoftvergyártó, megveszi az oprendszert, fejlesztő környezetet, megtanulja mindezt használni és létrehoz egy működő progit, majd a szeretve tisztelt felhasználók ezt elkezdik lopni és keresnek vele havonta több százezer Ft-ot, akkor fasza gyerekek a felhasználók, ugye? Hülye a szoftvergyártó, mert megvette a szerszámait, mert megtanulta használni őket. Én csak azt sajnálom, hogy a mindent ingyen megszerző emberek családtagjainak nem kell a sírkövestől letölteni a sírkövet a tisztelt illetők számára! Persze mindenki tölt le, ha más nem azért, hogy megnézze, tényleg olyan csilli-villi az a játék mint ahogy írják. Én is töltikézek, de amivel tényleg játszom is, azt megveszem, mert MEGÉRDEMLI a fejlesztő, színész, stb, hogy a tényleg jó cuccot megvegyem. Jut eszembe, oprendszer! Hány szoftverletöltögető használ utolsó generációs VGA kártyát ami háromszor annyiba kerül mint egy OEM XP? Amig kártyára fussa, addig menjen már a pitlicsomba, hogy drága a Windows! Annyi az egész, fosik bemenni a sarki számtech boltba is kihozni onnan a kártyinkát...

Tény, hogy sok "sóhivatal" megemeli a produkumok árait, de ha kicsit végig gondolja az ember, van amire szükség van. Lásd kiadó! Csoró kezdő zenész ha nem lesz reklámozva a kutya nem fog tudni róla! Saját reklámra nincs pénze míg kezdő, és csoró! Valakinek csak finanszírozni kell a dolgot, itt jön a kiadó. Ö kockáztat, ő nyomja bele a pénzt, stb. Szóval valahol könynen beszél jó pár befutott zenész, hogy nem kell neki kiadó. Igen ő már felnőtt arra a szintre ahol nem kell.
Boldogan ropogtatva a hiánygazdaság vékony, kopogós Tibijeit, sose gondoltuk volna, hogy egyszer elhúznak a vén, ferdeszájú, béna zakós kommerek, hogy egy akkor elképzelhetetlen következő életben jöjjenek a fiatal, pengeszájú jobb zakósok, meg az öntudatos fogyasztók, akik olyan…..
Tomsojer04 2007.11.19 10:11:07
Unalmas már ez mokkázás, nekünk is az, de mit tehetünk, amikor minden egyes reggel meglepik az ember valamivel? Ma éppenséggel K. Anna budapesti lakos ül felt a celebkörhintára, és nővérfityuláját a képzeletbeli szélnek feszítve mondott vicceseket, miközben H. Henrik a keveset…..
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..