Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OszyPeti

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok mindenre készültem az idei első legyezésen, de arra nem, hogy 2010 bosnyák Európa-bajnokától és nem mellesleg a Bosnian Sex Machine-től fogok tanulni cseh nimfás trükköket, légykötést és életet. Elkezdődött a szezon egy vad boszniai pecával. Fish&Dirt Balkan Style!  Vééégre! 2015 december…..
Válogatott okosságok A nap képe 2013.11.30 16:50:58
Minden sportra nyitottak vagyunk, következzék a vadászat. Ezt a derék macit Pennsylvania-ban lőtték, súlya 350 kg. Még hónapokig kell várni, hogy a szakértők megmérjék, hogy hivatalos világcsúcs-e. Pennsylvania Magyarországnál alig valamivel nagyobb területű és népességű…..
(Gibsonpapa írása) A hétvégén több, rendkívül sok nézőt vonzó mérkőzést is rendeztek a mennyei bajnokságban, példának okáért a Diósgyőr – Fradit, vagy éppen a Puskás – MTK-t. Ezek közül előbbiben már szokás szerint kiosztottak összesen nyolcszázezer forint…..
Egy kedves olvasónk közreműködésével eljutott hozzánk az 1956. november 1-i Magyar Nemzet, valamint egy szintén korabeli Hétfői Hírlap és Magyar Szabadság (felelős szerkesztője nem más, mint ifj. Veres Péter) sportrovata, ezeket fogjuk közzétenni az alábbiakban, képaláírás…..
  Mindig úgy igazítom a nyaralást, hogy horgászni is tudjak. Tudom, hogy lassan orvosi esetnek számítok (sokak szerint már rég), de képtelen vagyok meglenni víz, és peca nélkül.  Horvátba Bosznián keresztül utaztunk, több okból is, részben, mert gyönyörű a táj,…..
  A két, reklámsapkás teszthorgász már hajnalban nyomta az igát, én meg az ágyat. Előző nap kihorgásztam magam, jobban esett aludni, és kényelmesen felkelni, mint a hajnali harmatos fűtől szétázott cipőben caplatni. A Balatonról nem a horgászat jut eszembe elsősorban, hanem…..