Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belekotyogó

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobboldaliságot szívtam magamba az anyatejjel, mégha azóta, azt hiszem, sokkal több nézetem is liberális vagy szocialista, mint amennyi konzervatív. Mégis, a jobboldaliakra tudok úgy gondolni, hogy „mi”, a ballibekre pedig elsősorban úgy gondolok,…..
belekotyogó 2012.04.04 07:44:42
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
belekotyogó 2012.04.03 18:12:08
@Kopi3.14: Az a legnagyobb gáz,hogy több ezer NAV-os nem veszi észre az olyan cégeket,melyben egyetlen megbaszott alkalmazott sincs bejelentve, hovatovább MŰKÖDŐ üzletekkel!És ez NEM tűnik fel a Nav-nak baszki!Pedig csak meg kéne nézni a neten aztán kimenni házhoz!De SEMMI!
Most, miután végre oly sokaknál a remény,  kicsi, de annál melengetőbb tüzei gyúltak a lelkében a Lemondás után (továbbiakban L.u.) Sokan azt gondolják most hogy a változás szelei legalább egy ici-picit beosontak a pangó lavórunk szélén. Ki kell ábrándítanom őket: Erről…..
belekotyogó 2012.04.03 09:15:44
@rdos: Én is észrevettem,hogy baromi gyorsan eltüntették a számlálót!Pálinkás vezetett mindenesetre.
belekotyogó 2012.04.03 09:46:11
@tomwar: Pár napja még ott volt ugyanez a felhő,most itt van Bp fölött.Ugyan honnan jönne máshonnan,mint a tározóból ami folyamatosan kiporzik mert szarnak lefedni?
Schmitt Pál lemondott, a kormánypártok hamarosan megnevezik és megválasztják az utódját. Messziről nézve végül minden úgy történt, ahogy ilyen esetekben szokott. Az elmúlt napok fordulatos, önellentmondásoktól hemzsegő eseményei – amelyek átgondoltságukban leginkább a…..
belekotyogó 2012.04.03 09:20:03
@Hepci: Engem nem érdekel Pali bácsi.Kellőképpen betankolt antik cuccokkal a közpénzekből,menjen azt nyisson egy magánmúzeumot belőle!
Csak mert a másvilágra nem fogja a költöztető brigád utána vinni a begyűjtött cuccot!
belekotyogó 2012.04.03 09:23:12
@Ordnassac: Szabadnapos?Akkor megnyugodtam.DD
I. és II. rész Orbánt álmában éri utol a lelkiismerete. III. rész Orbán kioszt két pofpnt egy újnácinak. IV. rész Kinek írta Schmitt Pál a Für Elise-t? V. rész Tanára irányítja Orbán pálfordulásait. VI. rész Csótányokkal oldják meg az éhezést. VII. rész Szenvedélyes…..
belekotyogó 2012.04.03 08:38:08
@bruhahahahihihi: DDDDDDDDDe hülye vagy.))))
a sajtó imádni fogja és mi sem fogunk unatkozni a tv képernyője előtt,mert botrányos figura az már biztos.D
Ma van a nagy nap, ami megkönnyebbülést hozott egy országnak, beleértve magát Schmitt Pált is. Nincs értelme a 'mi lett volna ha' kérdéssel sokat spekulálni, de azért egyben biztosak lehetünk. Ha Schmitt Pál a doktorija körül alig két hónappal ezelőtt kirobbant botrány első…..
Meghalt a király, éljen a király! Most, hogy Schmitt Pál lemondott, egykettőre vége lett az elmúlt napok hisztijének, a szappanopera ott folytatódik, hogy ki legyen az új elnök? Sokan azt rebesgetik, hogy a Fidesz Kövér László mellett teszi le a garast, de én ezt nagyon nem…..
belekotyogó 2012.04.03 08:22:24
@ccactus: majd nem lesz az,ha neki is előveszi a sajtó a diplomamunkáját!
no!:)
Hamarosan év végi leltárt kell készíteni, az bolt pedig zsúfolásig tele. Lesz mit leltározni, de már kényelmesen. Az árukészletet, mely az üzlet nagy részét elfoglalta átrendeztük. Most már jól áttekinthető. Igyekeztük a hasonló termékeket egy helyre csoportosítani, így van…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
belekotyogó 2012.03.30 18:38:41
@ketroot: én borítékolom neked.a 16% adó,a csórók leszarása nagyívben, az áfaemelés,a maguk felé fizetésemelések,a taigetoszi politika + ez már csak hab a tortán.
egymillió % hogy a fidesz nem nyer hangszórót sem a következő választáson!
ennyi.
belekotyogó 2012.03.30 18:45:22
@Páneurópai Harci Kos: Amikor meg a szociktól kérték,akkor meg azok nem akarták.Vajon miért nem?
Schmitt Pál esetleges távozásával felmerül a kérdés, hogy ki legyen az új köztársasági elnök. Schmitt távozásával jelentős presztízsveszteséget szenved a kormánytöbbség, de ha előre tekintenek, és jól koordinálják a következő elnök megválasztását, a ma fájdalmasnak,…..
Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:I. cikk(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.VII. cikk(1)…..
belekotyogó 2012.03.29 10:07:02
@BPBP: SP a romboló.Be kéne vetni valahol Irakban.
belekotyogó 2012.03.29 10:18:22
@Kara kán: A nagyképűség nem vall túl sok intelligenciára mindenesetre.

Újító voltam, és olyan dolgokat boncolgattam már évtizedekkel ezelőtt, amik ma sem valósultak meg,...
bizonyára nem véletlen,nyilván baromságok voltak.D
belekotyogó 2012.03.29 10:22:51
@Kara kán: Az,hogy felmerült a gyorsaságuk valahol a világban egy egyetemi előadáson,még nem jelenti azt,amit te szeretnél.
1-est írtam a blogbejegyzésem címe után, mert szerintem sok ilyen lesz még. Íme a hír: A távíró, rádió és száloptika után a távközlés következő módja a mindenen áthatoló neutrínókkal valósulhat meg. Az első próba megtörtént. Én ezt már jóelőre, leánykoromban…..
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
belekotyogó 2012.03.29 07:35:02
A bőségesen - és a baloldali sajtó által nem kis kéjjel - kivesézett bizottsági véleményben a sorok között ott van, hogy S. Pál dolgozata bizony-bizony nem felelt meg az akkori követelményeknek. A formai hibákról már nem is szólva.Amennyiben a Doktori Tanács meg akarja őrizni…..
 Schmitt Pál ún. "doktori dolgozatát" egy bizottság megvizsgálta. A bizottságban ún. "szakemberek" ültek, egyikük olyan szakmai magaslatig is eljutott, hogy a MOB alelnökének nevezték ki. Hogy ez az ún "vizsgálat" alatt történt? Véletlen…..
  Egy hét múlva kell leadnia az LMP-nek a legalább 200 ezer érvényes aláírást tartalmazó íveket ahhoz, hogy legyen népszavazás a párt által feltett négy kérdésben. Az LMP helyzetjelentése szerint már több mint százezer aláírást gyűjtöttek össze a kitelepüléseiken, s…..
belekotyogó 2012.03.27 08:21:58
@takács bálint: A fideszben persze mindenkinek "doktorija" van.Igaz,Plagibá?!
belekotyogó 2012.03.27 08:23:46
@Trompf: Taigetosz?
Most hétfőn a reggel dolgozni, iskolába járó honfitársaink jó része alighanem morcos hangulatban ébredt. Az ok egyszerű: óraállítás volt. Ráadásul az a kellemetlen fajta, amikor elvesztünk egy órát a vasárnapunkból.  Minden évben március és október utolsó…..
Miközben néhány poszttal korábban arról írtam, hogy kell-e és lehet-e a Jobbikot politikai karanténba helyezni, paradox módon közismert, hogy létezik ma Magyarországon olyan politikus, aki máris karanténban van és látványos erőfeszítésekkel próbál kikerülni onnan. Nem kell…..
belekotyogó 2012.03.22 07:25:59
@Arbet: De ha már itt tartunk.
Sajnos csak utólag van összehasonlítási lehetősége az embernek a két párt között.Az egyszerű emberek mint jómagam is,kizárólag a saját életszínvonalukon mérik le a változást,mely jelen esetben nagyon negatív.
A nagy eszméket és egyéb baromságokat csak azok hirdetik fennkölt,akiknek a vagyoni helyzete nem befolyásolja a véleményét.
Na már most a Feriék alatt emlékeim szerint jóval magasabb életszínvonalon éltem,emlékeim szerint Feriék szociálisan sokkal érzékenyebbek voltak,mint ha zsigerből sejtette volna,hogy a csóróbb tömeg viszi a gazdaságáot a hátán és azt kell támogatnia és nem a középosztálynak nevezett felső 10 ezret ahogy Vitya gondolja.Viktornak nincs meg ez a szociális érzékenysége,sőt ,kifejezetten embertelen intézkedések sorozatát hozzák meg minden áldott nap.Ezért nem fog a fidesz nyerni,.mert nagyon egyszerűen az emberek már tudnak összehasonlítani.Azt kit érdekel hogy az elmúlt 8 évben mi a lópikula volt,ha jobban éltem mint most a nagy eszmék és egyéb baromságok közepette?
belekotyogó 2012.03.22 07:37:43
@Trompf: De az egyszerű emberekből van több.A többi mellékes tényező mint ki mennyit lopott meg egyebek,egyáltalán nem fontosak az egyszerű embereknek.Ezek max az ellenzéknek lehetnek fontosak.
Az univerzum léptékei és a szerelem a tíz hatványain.   Az űr nagy. Tényleg nagy. El se hinnéd milyen hatalmasan, terjedelmesen,észbontóan nagy. Úgy értem, az ember azt gondolná, a patikushoz hosszú az út, de ez csak egy szem mogyoró az űrhöz képest... A rövidfilm első…..
belekotyogó 2012.03.21 07:35:16
Clandestino Banán 2012.03.20 21:27:00
Ha Mexikó jelképe a kaktusz, akkor Közép-Amerikáé a banán. A Mexikó és Kolumbia közötti hosszú, vékony földhídon hét kis banánköztársaság osztozik, amelyek nevét Magyarországon csak a legelvetemültebb földrajztanárok tudják felsorolni, és ők sem feltétlenül sorrendben, ahogy északról délre haladva…..
belekotyogó 2012.03.21 07:20:06
@Jacko__: Én nem értem hogy mit kell érteni.Elmagyaráznád?