Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loholka

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anikó kisruhában, Zé bajuszban (WHAT THE ACTUAL FUCK???) várja a nézőket, itt az élő Farm-finálé, régi játékosok, rokonok, statiszták a csűrben, tessen szavazni a kedvencekre, üvölti Anikó, és még csak másfél perc telt el a műsorból, de már fáj a fejem, és hol vagyunk még Attila kerengő dervises…..
loholka 2016.05.30 08:23:27
Köszi a blogot !
Ami a műsor végét illeti nagy megnyugvás /részemről/ , hogy nem a mocskos szájú kis ribbanc / akit én itthon csak úgy hívtam a pi..át is szeretem csaj .. ..mikor piásan ezt közölte annó a Norbival/. Lusta volt mocskos szájú igaz a párbajokon oda tette magát és nagy szerencséje is volt. Elhitte, hogy ő szupi és a nézők imádják . Hát nem . Az utolsó esti kufírca a majdnem apja is lehetne szakálmatyival végleg betett neki , mert igaz, hogy nem ő kezdeményezett /legalábbis nem így mutatták / de ha esze van akkor hárít. De nem volt esze.
Ami a szakálmatyit illeti sosem bírtam, éreztem, hogy a szerelmi szál egy színjáték a RibiBrigivel / akit szintén utáltam/ de a folyamatos balfasz férfit játszó mindig megbocsájtó pasi aki izmos és lelki fröccsöket hegyi beszédeket tart a másiknak, aztán azonnal pálfordul mikor a másik ki esik, és az első adandó alkalommal rámászik kétszer is a nála jóval fiatalabb puncira hát hányinger. Mertem remélni, hogy a nézőknél ez buktát jelent. Ez a fasz egy erkölcsi O -a végén meg majd el sírja magát, hogy hontalan és talán Brigi????? na ez aztán hányinger volt a javából.
A pszichopata tegnap bebizonyította, hogy valóban klinikai eset Zé kellően ideges is volt tőle. és úgy látom a végső csoport képen már ott sincs.
Tanulság nekem: /miután nem szoktam nézni ilyen műsorokat dee rre most rákattantam / LOHOLKA ilyet ne tegyél sose !!! Köszi a társaságot a klassz blogokat.
hogyvolt A Farm 2x60 - Gone boy 2016.05.29 10:01:38
Az utolsó előtti adásban két dolog történt, amiről lehet írni. Na jó, három, de abból egy a mai adásra lett időzítve, nekünk csak egy kis ízelítőt mutattak egyelőre. Oké lehet volt négy is, de akkor már nagyon megengedőek vagyunk. Megint Zé van a vártán, remélem nincs semmi baj Anikóéknál a…..
loholka 2016.05.29 14:49:58
@12zahra12:
abszolút igazad van. A többhetes hegyi beszéd a kínlódás a szerelem és a csalódás a kétkedés megjátszása nem bírta ki az utolsó 48 órát. A bemutató filmecskéből számomra az derült ki ő mászott rá Cintire / face oldal/. Nem kedveltem de ez a tette , maga a hányinger meresztgetheti a szemeit reggel, hogy jaj de hülye vagyok .Óóóó remélem ez a busz már elment kiestél a szerepedből apukám rendesen.. A kutya csókolgatásai, a hegyi beszédei, és a végén a ......
a tipikus vizet prédikálok bort iszom.
Nem értem a hétalvó mocskos szájú kis Cintit mért kezelik kislányként. 20 éves nem kislány és ahogy elmondta és mutatta is nagyon is benne van már az "élet -dolgaiban"
A pszichopatát se értettem mért kis hülyézte le mikor az barátnője is csak 22 éves . Rejtély . A párbajban szerencse kísérte a csajt és az, hogy a psziho kimerült feladta. Az egyetlen aki végig ember tudott maradni hát az nem a Gergő aki ugyan azt mondta, hogy ember ként jött be és ugy is ment ki,na ez nem jött össze neki ez egyedül a Gábornak jött össze, pedig biztos neki is viszketett már a varázsbotja mégsem ő ugrott rá a csajra. Ha már megígérte a szerelmének, hogy utazgatni fognak ha megnyeri hát vigye !
hogyvolt A Farm 2x59 - Unalom 2016.05.28 07:12:57
Elmondjam egy szóban, mi történt a tegnapi adásban? Semmi. Két szóban? Lófasz se'. Mivek az utolsó napokra az RTL láthatóan nyújtja az epizódokat, és mert ezeket már mind én fogom tolni, tömörebb leszek a megszokottnál. Zé nyit, választunk. Nem elnököt, szopót...
Sajnos minden realitynek a végjáték a legnagyobb ellensége. Egyre kevesebb játékos, semmi történés, így valamivel fel kell dobni a hangulatot. És ez nem más, mint a vendégek. Mi meg, ha már rávertünk az életünkből három hónapot a műsorra, csak nem adjuk fel a végén...
loholka 2016.05.26 09:48:17
@etikette: azt mondta , hogy ő Gabent küldi és mint tudjuk ő dönt , úgy , hogy lehet nem lesz
Gergő-Attia összecsapás pedig az jó lenne .
loholka 2016.05.26 11:31:57
@Zsuzsanna Judit Szigeti: na igen azt gondolja, hogy 20 milla nagy pénz. Hát nekünk igen és neki is / még egy is nagy / de ha a vásárlói értékét nézzük, hát sok mindenre nem futi. Jószerével egy normális lakásra sem.

Na persze nem jönne rosszul nekem sem de mennyire nem. :)
Jaj, azt hittem, hogy a Való Világ és a Celeb vagyok után már lejárt Aurelio lemeze, de óriásit tévedtem. Mondjuk az a jó a hülyékben, hogy jó sokan is vannak, szóval, ha hirtelen kell egy idióta, akkor az RTL csak belenyúl az évek óta gondosan tömött bolondsipkájába, és…..
loholka 2016.05.25 12:45:12
Az egyébként is egyre gyengébb adásokat még lealázzák ilyen hírességek istenem. Igaz én egyiket sem láttam a maga realitéjében ezért csak az Aurélióról tudtam ki, mert olvastam róla ,de a csajról fogalmam sincs, és nekem úgy tűnt a mocskos szájú Cintia sem tudta hová tenni legalábbis az arca ezt tükrözte.
Na a 3 pasi zokogása szerki utasításra hát az valami brutál röhej volt. Egy fa, egy tehén ,egy fapados levegőbe sírás. A Gergő nyaf-nyafja még szerki utasításra sem tükrözte a hős szerelmes őszinte epekedését. / mert hogy nincs is neki/ A Cinti papa látogatása után nincs kétségem , hogy a kiscsaj honnan szedte a szép virágokkal tűzdelt beszédét, minta hogy azt sem gondolnám, hogy szent lesz a béke köztük. / kíváncsi lennék a látogatóknak mennyit fizet az RTL ezért a párpercért. A kutyapuszilgatós Gergő már undorító a kutya iránt mutatott tevékenységével ágyban alvás , puszi-muszi /fúj/ nekünk is van kutyánk imádjuk is, de ezt azért.... Ez a pasi folyton mezítláb van jó vastag lehet a talpán a bőr valahogy / bocsánat bocsánat/ nekem nem tűnik valami tisztának. meg eszembe jutott, mikor a ribbi azt kérdezte tőle megfürdesz a kedvemért?? és aztán volt paplan alatti ez meg az. Szóval summa-summárum engem taszít ez a férfi.Most meg mit látok az előzetesben a pszichopata csaja ment be hát ahogy elnézem majdhogynem a lánya lehetne, na meg a Bunyós Pityu hát....... süllyedünk süllyedünk. / jelzem a Bunyós Pityut a celeb vagyok ments ki innen- ben láttam és tök normális volt./
Amikót kiengedték a csűrből, amit vagy máris lebontottak, és a helyét éppen mésszel szórják be, vagy csak annyira jó az idő, hogy sokkal értelmesebb kint felvenni a konfokat. Anikónak jót tesz a szép háttér és a napvilág, a vidéki tájnak meg Aninó, úgy meg pláne, hogy csak deréktól felfelé látszik.…..
loholka 2016.05.24 09:16:05
@Cérnahuszár: hát én nem ! ez igaz én a magaméit neveltem de aki írta , arra célzott, hogy semmiben nincs kitartása,! ám /feltételezve ,szigorúan csak feltételezve hogy ezeknek az írásoknak van némi igazság alapja, csak azt tudom leszűrni , hogy nem kitartó, sokat alapoz a külsejére / modellkedés/ a fizikumára / erőversenyeken való indulás/ viszont 36 évesen végül is nem tud felmutatni semmit. Ami persze az ő dolga és baja , de akkor / félretéve a ribbanc iránt érzett ellenszenvemet kérdezem , hogy/ hogyan lenne egy 3 gyerekes nő megbízható társa ???
milliós adóssággal és a nagy semmivel a háta mögött?? Na igaz megfogadtam hogy nem nézem az ordibálós vendég miatt de ahogy magamat ismerem ezt most már úgyse bírom ki... Jó lenne a szerkik agyába látni mik a terveik. :)
loholka 2016.05.24 09:17:22
@cattaneo: igaz ! aranyos elszólás volt.
hogyvolt A Farm 2x54 - Freedom 2016.05.22 09:49:56
Egy nappal vagyunk csak túl a Fogom Ezt a Széket És Beleállítom A Tiszteletlen Picsádba Te Rohadík-hupákoláson, meg lehet tenni a téteket, hogy kivel üvöltözik majd ma Attila, akinek egyre inkább foszlányokban lógnak az idegei. Kész szerencse, hogy már csak egy hét van hátra, inklúding a jövő…..
loholka 2016.05.23 10:50:49
@Hortenzia Schneider: Simán lehet az 1-s variáció, a csatornától kitelik ez is , hogy kellet nekik egy ilyen személyiségű alak és felkérték, a feszkó miatt de talán nem mérték fel , hogy egy egy ilyen alkesz tipusu ember veszélyes is lehet mert nem tudja kontrolálni magát.
@ALOKSAKTWO: igaz utána olvastam most: A svájci származású Caversaccio Aurelio Onorato
25 éves és sok jót nem találtam róla, egy hőbörgő senki pedig ha jól látom beszél idegen nyelvet az viszont igaz, hogy drogozott /zik/ mint ő maga nyilatkozta. Mindenesetre a Farmra való bevitelével a csatorna lement a béka segge alá 1 m-rel.

Nem olvasom vissza, hogy ki , de emlegették itt, hogy a Gábor retardált. nekem ő se kutyám se macskám , de retardáltnak titulálni valakit azért nagyon erős dolog . Lehet meglepődnénk ha az életben látnánk milyen is igazán. Igaz ő maga mesélt a Blikk ben a kokszozásáról de arról is, hogy már rég nem csinálja , van szakmája , lakása, kocsija , fitnesz klubbot vezet és a kíváncsiság inspirálta mikor ide jelentkezett / na meg nyilván a zsozsó is . a magam részéről , ha támogatnék valakit szavazatokkal inkább őt mint az összes többit. Mert szimpi. A Gergőt okosnak tartják sokan én nem : egyszerűen az az ember aki a RibiBrigit egy nagyon okos nőnek látja háááááááááááát...... Attiláról meg ne is beszéljek a kis mocsok szájú Cinti se......
Egyébként meg bárkivel nyereti meg a csatorna a versenyt / mert szerintem már rég tudják kinek kell nyernie / én nem fogom felakasztani magam :)
loholka 2016.05.23 15:00:03
@tipptipptuti: én olvasta a Gáborról írtakat és azt is, hogy fontos neki a család a szerelme és van lakása, kocsija klubbot vezet, abszolút normális életet él. Olyan boldog volt mikor meglátta a kis csajt az előzetesben .
Zé szerint érdekesen alakul a Farm összetétele - egyre kevesebb az ember és egyre több az állat, ez olyan magas labda, amit igazán nincs is kedvem lecsapni, de ha lecsapnám, mindenképp szerepelne benne vadember félszerzet Attila, Dani és Heni. ..
loholka 2016.05.21 12:43:46
ripost.hu/cikk-hibaztak-az-rtl-klub-pszichologusai
Az egész műsorban a legjobb az volt mikor az Okoskodó Attilára rátámadt a köpködő gép.
A védettségi verseny sosem igazán igazságos, mert itt az én meglátásom szerint a magasság és a némiképp pihentebbség /jó hülye szó/ a Gergő malmára hajtotta kicsinység a sikert. Lévvén magasabb jobban tudott támaszkodni és egész testtel tudott tolni a Gáborral szemben. Azért ez nem mindegy . Talán egy picit több ideje is volt szusszanni. Na mindegy az ocsmány szájú Attila kettő /Cinti / azért rendesen összetudja kapni magát erőileg, nagyon örültem, hogy a RibBrigit kinyomta. A mai párbajon nem tudom Attila kit ejt ki , de ha szerencséje van akkor a RibBRigit, akinél azt láttam, hogy miután a fütyi kiszállt mellőle / mert azt gondolom kiszállt vagy azért mert tényleg megorrolt rá vagy azért mert eddig tartott a rendezői szerelmi utasítás, /kissé magába zúgott. Talán rájött, hogy neki itt nem lesz babér .Továbbra is remélem, hogy az egyszerű Gabesz benne lesz a végső háromban, és miután még lesz párbaj a Cinti kiejti a pszichopatát . Akkor lesz nagy káröröm. /nálam persze/
loholka 2016.05.21 12:48:31
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán kinyirt valakit is a kutya, mivel nekem a becsomagolt tetem nem formázott malackára. Ám ha mégis akkor sem a kutya a hibás pláne nem egy vadász kutya. A hülye kis malac mit rohangászott előtte ingerelve az ebet. :) nekem is van nagy testű kutyám ha elmegyünk egy macska mellett és a macska meg semozdul nem történik semmi, de ha megugrik akkor annyi mert egyből ugrik rá a kutya is. Kongó az egyik, sőt talán az egyetlenigazán értelmes lény a farmon. :) :)
loholka 2016.05.22 07:42:27
@Cimili: nem az csak járt főiskolára de nem fejezte be nem tette fel az íre pontot. Azon kívül volt repülőgép szerelő, kaszkadőr, gyerek nevelő szóval mindenbe belekapott de semmit nem fejezett be milliós adósságai vannak és albérletekben él.
Azt olvasom a Blickben, hogy arról nyilatkoztak RibBrig éa a Gergő, hogy együtt fognak élni. Mikor? Én ezt nem láttam pedig végig néztem a műsort.
A magam részéről örülök a Ribi Brig kiesésének. eleve esélytelen mikor szálanként akarta a szalmát ... hülye pics....Gábor ari volt mikor a farm élményeiről beszélt , és a bemutatóban a kedvesével is milyen szépen ... Gergő nekem most sem szimpi egyáltalán, hiába szabadult meg a Ribitől .
Viszont elképesztő, hogy a face oldalon mennyi rajongója van a pszichopatának. Cintike / bár kislánynak titulálják nem az , hisz 20-21 éves és mint tudjuk a pi..... át is szereti hisz erről annó Norbit felvilágosította. Szerintem ő a pszichopata női megfelelője. /
Aurélió ez a ...... jézus van még lentebb??????
Lehet, hogy szívbajosok vagy nyuggerek szerkesztették a tegnapi adást, merthogy konkrétan semmi nem történt benne. Oké, már csak hatan vannak, nem lehet már mit kitalálni, hogy ne a látványos unatkozást bámuljuk, de ez azért már tényleg szánalom. Ezért volt az, hogy jobb híján valóvilágoztak egy…..
loholka 2016.05.21 08:27:48
@Sanda.Ipse: a kettőjük párbajánál azért valljuk be, hogy a Gábor és a Gergő közötti testmagasság különbség a Gergő javára sokat segített, egyszerűen csak amiatt, hogy ő sokkal jobban tudott támasztani a két karjával és az egész testével tudott tolni. A Gábornak sokkal rosszabb volt a megtámasztási lehetősége, lévén a magasság difi.
loholka 2016.05.21 08:34:59
A Farm történetében is eljutottunk oda, ahová eddig minden valóságsó esetében a végefelé közeledve: sehol egy kósza kivillanó mell, egy takaró alatti bizonytalan maszatolás, csak az üvöltés, így már csak a hogyvoltírók, és Attila büszke mamája kuporodik esténként a TV…..
Szerintem a szerkesztők is belátták, hogy mese nincs, valamit ki kell találni a hajrára, mert unalomba fullad az egész műsor. Ezért egy halom állat érkezett a farmra, ami az unaloműzés mellett, kicsit megdobja cukiság faktort is...
loholka 2016.05.18 15:33:40
@ALOKSAKTWO: szerintem Dóri csak elvagyon ütve.
A játékvezető nő lábait jó lenne lepelbe burkolni mert ritka pipaszár és görbe mint a RibiBrigié . Nem értem, hogy Attis káromkodásáért egy női játék vezető mért nem szól?? RibiBrigi az absztrahálással nálam az est csúcspontja volt . Eszméletlen egy rinya nagyon remélem ma őt küldi a danolós Gabesz párbajra és remélem kint is marad. Gondolom Dórit vinné és reménykedem, hogy Dóri ügyesebb nála. A bent lakók közül mindenki fogy csak RibiBrigi hízik. Na részemről hajrá Gabesz , vagy Dóri / ha a csatorna is úgy akarja ugyebár......
loholka 2016.05.19 08:51:14
@Biriksz_Krokiksz!: hát nem tudom szerzői utasításra végez a RibiBrigi paplan alatti fütykös masszírt?? vagy csak mert szerei a varázspálcát , de mindenesetre undorító a hazug ábrázata a mindent kimagyarázok nyarvogása. Amúgy meg szemmel láthatóan vonzódik a vadbaromhoz.
  1. A böllér Hajnal van, Attila tollászkodik a fürdőben, amit persze fentről a kamerák kedvéért faszán bevilágítanak, nm is értem, miért bohóckodnak azzal a viharlámpával ilyenkor, biztos saját megnyugtatásukra, vagy mittudomén. A szokásos ügymenetre készülhetünk ezen a napon is, Attila hajnalban…..
loholka 2016.05.17 13:03:22
@neoteny: :)
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
loholka 2014.10.07 07:39:51
@Rebelde: abszolút igaz nekem ennél durvább jutott róla az eszembe. Se a kinézet se a hang szörnyű volt. Viszont a sok vénasszony hozza a telefonokat a TV2-nek , mert szavaznak a pártfogoltjukra ezerrel.

A zsűri pocsék azthiszem lefeküdtek a pénznek,/ meg van írva kit kell tolni szerintem/ idétlen megjegyzéseikkel amely időnként kifejezetten bunkó és sértő Tilla túl sok . Szóval az egész műsor egy nagy rakás... ....
Pszori blog Heti helyzet 2012.02.20 16:12:00
Mostanában nem volt bejegyzésem, egyrészt a tavasz közeledtével egyre sűrűsödnek az edzéseim, másrészt azért, mert nem nagyon volt új hírem. Privátban többen kérdeztétek, hogy akkor most elmúlt a pikkelysömöröm, de most tényleg, és tudnék előtte-utána képet mutatni,…..
loholka 2012.04.06 09:28:01
@piece: Üdv. kifogom próbálni a javaslatodat, mert a gyógyszertárban cirka 5-6000 Ft körül van a psoratinex krém, de az csak 50 mg-s. persze a gélből és az olajból egy -egy flakon sokáig elég. Ami egyedül zavaró a krémben /psoratinex, / az a szaga /vagy illata, ami az első használatkor nagyon zavart, de nyilván megszoktuk , csak azt nem tudom megítélni a fentiekből következően, hogy ha a megállunk valaki mellett az érzi e ezt a szagot, és ha igen /gondolom igen/ akkor vajon mit gondol rólunk. Tudom hülyeség, el is hessegetem magamtól ezt a gondolatot,de hát ez mégsem egy parfüm illat. Ami viszont igazán érdekel, ha elmúlnak a vörös foltok és a férjem feje bőre sem vörös és csak néhány helyen van korpás / még nem plakk/ folt akkor is kenjem a könyököm, és az egész fejét? Be vallom nem merem elhagyni félek vissza áll a csúnya állapot. Mi egyébként mindketten szedünk béta blokkolót / vérnyomás csökkentőt/ ami ugye provokálja a psori megjelenését. Innen kezdve viszont eldönthetjük psori vagy magas vérnyomás / ami csak ezzel a tipusú gyógyszerrel állt be./ Na ez a 22-s csapdája.
Üdv.