Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gé a könyvtáros

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
Gé a könyvtáros 2012.05.31 13:28:11
@Spiritmonger: attól függ, hol keresed őket :)
Ez pl. kiváló vadászterepnek látszik: epiteszforum.hu/node/21205
Gé a könyvtáros 2012.07.29 16:09:18
@pizza: Fiesta, ill. Különös társaság címmmel jelent meg.
moly.hu/konyvek/ernest-hemingway-fiesta
Gé a könyvtáros 2012.08.11 23:59:26
@Gumicsivá: a tomboló, állatias energiákat nem adják ki a nők bárkinek, azt ki kell ám érdemelni. Szerelemmel persze, vagy ha nem is szerelem, akkor türelem, tisztelet, odafigyelés, ilyesmik szükségeltetnek.
Egy másik blogon:
leabugyival.postr.hu/az-az-egy
pont arról meg a sirám, a kommentelők csatlakozásával, h a vad szexuális vágyakat az épp színen lévő férfiak hm, igen lanyhán vagy éppen prűden fogadják.
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Gé a könyvtáros 2012.05.29 19:36:36
@erina: Köszi! Azóta már beszéltem is a mikativadarral, meg vagyok erősítve. Vmiért úgy hittem, h esetleg csak a májusra szól ez a szerdázás. Apu meg elaludt, úgy látszik :)
Gé a könyvtáros 2012.07.05 14:03:58
@famfam: köszönöm az égbe temetkezés megemlítését tegnap; amióta csak hallottam róla, irigylem őket; többféle okból nekem ez volna az ideális eljárás.
A hallgatás tornyai is erre a célra szolgálnak, nem?
Gé a könyvtáros 2012.07.08 18:54:44
@famfam: :)
Ha sikerül eljutnom holnapután után is, akkor megköszönöm; de személyem nem fog különösebb meglepetést jelenteni :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Niurka írta, hogy nem zavarják a szem alatti karikák. Elhiszem, mert van, akinek jól áll. Nagyon keveseknek van annyira fent az arccsontja a szem alatt, hogy semmi mélyedés ne legyen ott. És akinek csak egy kicsi van, az sem baj,…..
Gé a könyvtáros 2012.07.05 19:06:33
@DuBarry: tulképp miatta járok ide :) Vagyis a megdöbbenés miatt, amikor bejelentették, h férjhez megy a lánya... Miii??? Alig harmincnak néztem a fotókon (jó, nem vizsgáltam nagyon tüzetesen.)
A ruhái is nagyon jók szoktak lenni; a kedvencemről pont nem találok képet, ehhez: costume.box23.net/2009/11/violet-baudelaire/ hasonlított, mármint a váll-ujj része.
Gé a könyvtáros 2012.04.18 01:42:11
@a_tom: csak a magyar Albert Schweitzerre van tippem: Dr. Batthyány-Strattmann László.
A Karizmatikus Polgárjogi/Függetlenségi Harcos meg sajnos még nem lépett a magyar történelem színpadára...
Gé a könyvtáros 2012.05.26 21:48:33
@aranyláz: lehet, azóta elolvastad az egész életművét :) Mindenesetre az elbeszéléskötetét leginkább: A véradó. A halál kilovagolt Perzsiából, az évekig izgatta a fantáziámat - sajnos, a címe a legjobb belőle. (+ van benne még egy bekezdés, ami). De ez legkevésbé az író hibája; egyszerűen nem nekem szól.
Gé a könyvtáros 2012.05.30 21:11:43
@aranyláz: no, mi jött velem szembe? Egy általam nagyra tartott illető véleménye:
moly.hu/konyvek/hamvas-bela-karneval
"Ha szubjektív lehetnék, azt mondanám, hogy a legjobb magyar regény Hajnóczy Pétertől A halál kilovagolt Perzsiából (sokkal jobb, mint az azóta lefordított amerikai alkoholisták), Szerb Antaltól az Utas és Holdvilág, és Krasznahorkai Lászlótól a Háború és háború."
www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw..
Gé a könyvtáros 2012.05.26 21:30:51
@Alter E: csak az a nyomorú, h Naomi Wolf könyve megjelent 22 éve, magyarul kiadták 13 éve, és akkor még mindig itt tartunk. Sőt, a mérgezés már a fiúkra is kezd kiterjedni :(
Amúgy tényleg nagyon hasznos olvasmány; addig kicsit bántott - na nem, nem bántott, de azért piszkált, h sose hordok magassarkút (nem bírja az alvázam), és ez nőietlen, stb. Naomi tökéletesen megnyugtatott, h nagyon is jól teszem :)
Jennifer agyonfogyását már megtárgyalták a tévében: www.youtube.com/watch?v=9NGo-elF_ak
http://www.youtube.com/watch?v=RI3WmBW1PDA..
Gé a könyvtáros 2012.05.15 21:17:37
@cierre: Tisztelt Cierre Úr avagy Asszony!
Az Ön kifinomult gondolkodása, széleskörű műveltsége és metsző lényeglátása egyként nyűgözte le a csatorna egész vezetőségét. Hamarosan indul nálunk egy új, politikai-közéleti-kulturális talkshow, amelyhez megfelelő műsorvezetőt keresünk. Eddigi munkásságát áttekintettük, az Ön személyénél alkalmasabbat keresve sem találhatnánk!
Kérem, keressen fel minél hamarabb!
Meleg, baráti üdvözlettel:
Fredirekusz Nándor
TV2
10. helyezés: nincs kéró, ahová felviheti a nőt Ezt a problémát mindenki ismeri, kivéve az újazdag kölyköket, akiknek már kamaszkorukban lakást tolnak a seggük alá. Bosszantó, amikor csak azért marad el a kielégülés, mert nincs egy nyomorult hely. Mintha a…..
Gé a könyvtáros 2012.04.27 21:18:16
10. Túlélő- és kreativitásteszt, ilyen is kell :)
9.,8. Intelligenciafüggő. Nem muszáj belehalni se a megcsalatásba, se a megcsalásba.
7. Ismerek ilyen faszit, de még az egész jó lakásáért SEM akaszkodik rá senki. Na, ez a nyomor.
6. Cöcöcö, ahol a feladat és a meló a lényeg, ott tökmindegy. Ahol meg a hatalmi játszmákról szól az élet, ott is :)
Egyivarú munkahelyeken általában tombol a harc; a nők alattomos pszichés támadásokkal, a férfiak egyszerű, nyílt erőszakkal élnek. Vegyes közegben mindkét fél igyekszik legalább férfi/női méltóságát megőrizni a másik nem előtt, úgyhogy moderálják magukat :)
5. Uncsi. Egyszer hallanék már erről egy transzvesztitát. Hogy neki milyen.
4. Hihi, ez a nőknél is így megy :) Mármint a pia beindít, de érzéstelenít is egyben, úgyhogy a világon SEHOL, SEMMIT nem érzel, a szitu vhol menet közben olyan izgalmassá válik, mint a csütörtöki nagymosás, jó esetben csak esetlen/röhejes. Rosszabb esetben még lealázó is.
3. Sokkal nagyobb gáz: rosszul kialakult nemi szervekkel születni, okos doktorbácsik által "lánnyá" műttetni (vágni könnyebb), és kamaszfejjel rájönni, h nem találták el...
2. Ide egy egész könyvfejezetet kéne idéznem :)
1. Egyetértek. Az tényleg tragédia, ha vkinek 30+ éves koráig csakis olyan nők jutnak, akik ilyen helyzetben csalódott pofával tekergetik a vizes rongyot. Öröm az ürömben, h az illető nő más helyzetben se találná a helyes viszonyulást/megoldást, úgyhogy jobb is tőle mihamarabb szabadulni :P
Gé a könyvtáros 2012.04.16 21:12:21
Kedvenc költőm, ihletett alkotás közepette:
sakerlife2.mme.hu/hu/content/webcam-1
A munka gyümölcsei minden remény szerint április 20-án látnak napvilágot :)

Jópár verseskönyv-bemutatón volt már szerencsém részt venni, és hát igen, a költő hátba veregetésére összegyűlő 20-30 fő, kb. a teljes érdeklődést reprezentálja. Na jó, még vagy 10 jön hozzá a későbbiekben.

Viszont az általános csatornákon (YT, fb) kívül vannak szakosodott helyek is, ahol tobzódhatnak a költők: vers.lap.hu/kuldj_verset_a_netre/11233984
A színvonal, az bizony elég változatos, na de nem mindegy? Bizonyos, nekem tetsző nézetek szerint értékesebb és építőbb, ha Te magad írsz - táncolsz, énekelsz, festesz stb. - úgy, ahogy sikerül, de _aktívan_ , mintha csakis passzívan fogyasztanád a mégoly elismert magaskultúrát. Ennek fényében a legócskább fűzfapoéta is valami értékeset tesz a világhoz, ha mást nem, a saját jó napját :)

Nekem amúgy Faludy, Weöres Sándor, József Attila, és kb. ennyi.

Hip-hop téren vhol a Sub Bass Monster - Ludditák vonalon voltam leragadva...
Szóval Akkezdet Phiai, Funktasztikus, Hősök. És még kiket érdemes? Tippeket kérek.
Gé a könyvtáros 2012.04.17 22:44:19
@der:
Funktasztikus - Molylepke
www.youtube.com/watch?v=0zavh3YqWyo
Mi az amit a karszalagunk után először megkaparintunk a Szigeten? Nem, nem az első korsó sör, (bár ezt valószínűleg sokan cáfolnák), hanem a programfüzet. Tegye fel a kezét, aki volt valaha a Szigeten, és nincs otthon neki emlékben legalább egy programfüzet! Így a huszadik Sziget…..
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
Gé a könyvtáros 2012.04.16 21:30:21
Gé a könyvtáros 2012.04.17 22:31:07
@lobster thermidor: bocs, a fent választ neked akartam címezni :)
Puzsér: A kultúrnépek és a barbárság közti kulturális különbséget jól mutatja a szarás körülményrendszere.  A civilizált ember nem képzeli azt, hogy bármikor menekülnie kell. Biztonságos falak veszik körül, mert mielőtt még szarnia kellett, keményen dolgozott. A barbár…..