Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vircsaft gizi

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
vircsaft gizi 2012.05.03 15:15:43
@jotunder:
olvasom és értem a szöveget, de mégis azt kérdezem, ez mi a szösz? Mit keres egy több száz kmre lévő juni adatbázisában Rozs és Gyurcsó dolgozatcíme?
  30, azaz harminc százalék. Kis híján ennyit kaptak a jobb- és baloldali szélsőségesek a francia elnökválasztás első fordulójában. Aggasztó szám. Főleg úgy, hogy a középpártok szavazóinak egy része nyitott a radikális üzenetek felé. Sarkozy elnök például nem…..
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
vircsaft gizi 2012.04.21 17:08:13
@Bambano: nekem nem fáj a fejem a rektori fizetések miatt, de mi köze van ehhez annak, hgy tényleg összehordtok itt hetet-havat? Hisztérikusak vagytok, ha azt mondják összevonják, akkor nektek enenk az a jelentése, hogy bezárják. Fogadjunk, te seme tudsz lábjegyzetelni, ellenben van diplomád. Siralmas.
vircsaft gizi 2012.04.21 18:21:24
@Bambano: miről beszélsz már megint?? Söralátét lesz a papír, csak mert eztán nem Corvinusnak, hanem ELTE-CORVINUS-nak fogják hívni az egyetemet? Ez aztán a ráció! De szólj, ha esetleg azt hallottad, hogy eztán a közgadász hallgatókat az ELTE-s egyiptológusok, az egyiptológus-hallgatókat pedig a Corvinusos közgazdászok fogják hieroglif betűvetésre tanítani, mert akkor készséggel elhiszem, hogy csak egy söralátéttel lesz egyenértékű. Egyelőre azonban fenntartom, hogy csak simán hisztizel és kelted a pánikot. Földhöz is csaptad már magad remélem.
vircsaft gizi 2012.04.21 18:38:16
@Nge Swazili Mbeko:
"Meg kell szüntetni mindenféle támogatást"
vicces fiú vagy te
remélem a TB-det is megszüntetik, s ha lesz pénzed egy 50 milliós agyműtétre (szerintem szükséges), akkor oké, megúsztad, ha meg nem, megszívtad, és vond le a tanulságot: életképtelen vagy, az államnak meg nem dolga téged életben tartani, páytolgatni (majdnem ingyér), éljen a piac, a természetes kiválasztódás.

milyen szép is lesz amikor pár mániákus kapitalista kezébe dobjuk a gyeplőt. szerintem a piacnak jó lenne ha pl. ingyen munkaerő állna rendlekezésére, tehát jöjjön a rabszolgatartás. szerintem is csak illemből nem javasolják, igény amúgy lenne rá.

hehe van itt értékrend:)))
A TV2 kirúgta, Vágó István egy rendezvényen jobboldali politikai szellem beszivárgását vázolta fel, most meg pereskednek. A sokak által kvízmesterként aposztrofált, ugyanakkor erősen szkeptikus, a homeopátiától kifejezetten irtózó Vágótól a "kereskedelmi csatorna hárommillió…..
vircsaft gizi 2012.04.18 18:32:01
vircsaft gizi 2012.04.18 18:32:46
@Hertelendi: látom te sem vagy kevésbé mániákus, mint azok akiket ugyanezért kritizálsz
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
vircsaft gizi 2012.04.17 19:05:53
@IronLowrider: hogy te hogy fején találod a szöget.
vircsaft gizi 2012.04.17 19:17:23
@Buci-Bigyo: érdekes, hogy 100 éve még a ffiaknak kellett eltartani a nőket (akiknek persze otthon volt dolguk - bár egy nagypolgári családban élő asszonynak kevésbé), mégis ugrottak, ha egy nő bármilyen szempontból fizikailag hátrányba került.
Nekem is egy csomó dolog zsigeri. Dédmama tanította, hogy: amint valaki belép a házadba, kínáld meg étellel, bármid is van, legyen az egy darab zsíros kenyér, de kínáld meg, lehet hogy egy vándor és messzi útról jött. Akinek volt némi gyerekszobája, "kódolt" értékrendje, mentségekkel, kifogásokkal (jaj de fradt vagyok) nem hagyja el egykönnyen ezeket a szokásokat, gesztusokat. Embertelen körülmények között is lehet gavallérnak maradni, gerincet megőrizni.
vircsaft gizi 2012.04.17 19:28:32
@béla a görög: mert akkor mi lesz ha férfiatlannak tartalak, talán ténylegesen elveszted a férfiasságod??? Nagy veszélyforrás ám egy totál ismeretlen rólad kialakított véleménye. Ha ennyit nem bírsz el, akkor mit? Az a baj veletek, hogy gyenge hülyegyerekek vagytok. Ahhoz bátrak, hogy járjon a szátok, verjétek a melleteket olyasmivel amihez semmi közötök (a férfiak által felépített civilizáció, mi? mintha ti magatok terveztétek volna a Parlamentet, és nem a csodás Steindl:), de kb egy fél mondattól összeszarjátok magatokat és lelkiválságba kerültök, na meg kikéritek magatoknak hogy jaj, nektek miért nem jár alanyi jogon hely a buszon?!:) Mi lesz, ha tényleg háború lesz?:) Szánalmas..
Április 11-e van, a költészet napja. De más miatt is híres ez a nap. Két évvel ezelőtt ezen a napon vette kezdetét a „fülkeforrradalom”: ekkor volt ugyanis a 2010-es parlamenti választás első fordulója. Ha innen datáljuk, akkor a parlamenti ciklus félidejénél tartunk, érdemes…..
vircsaft gizi 2012.04.12 12:25:39
@B. Bíró: ??? hol van ez leírva? Ateizmus? Még ha voltak is ateisták ebben az időszakban (minden bizonnyal elenyésző), nem ez volt a valódi kihívás, tudomásom szerint a középkorból, kora újkorból nincs ilyen feldolgozott, publikált eset.

Amúgy meg gondolom te azt is elhiszed, hogy ha a késő középkori városi jogkönyvekben az van, hogy a kislányokat molesztáló bűnelkövetőt kerékbe kell törni, és húsát fogókkal meg kell szaggatni, akkor azt is végrehajtották, mi?:) Fúúú, sötét középkor, mi? Tanulmányok szólnak arról, hogy a legritkább esetben alkalmazták a brutális előírásokat, mert annál pragmatikusabbak voltak (a bűnelkövetőt a jogszabályokkal ellentétben pl. inkább egész életre szóló apanázs fizetésével sújtották, az áldozat családjának legnagyobb megelégedésére). Mára már világossá vált, hogy a francia forradalom előtt nem az írott törvény, hanem a szokásjog volt a fontos, az eljárás alapja. Na de ez tényleg OFF, úgyhogy itt kiszálltam!
vircsaft gizi 2012.04.12 12:45:16
@k_attila78: nekem nem jön be, de disztingválni tudok, kit vegyek komolyan, és kit nem :P Te viszont bemész az utcájába, mondhatni könnyű préda vagy. Nem vagy képes megkülönböztetni a valódi "nácimagyart" és a trollt (van amikor tényleg nehéz, de most pont nem), viszont holnap már azt meséled a klubban, hogy növekszik a nácimagyarok száma, és Stefi főnáci a seggedbe harapott:) A papolásod meg tényleg felelsleges, pont nem neki kell merned beszólni.:) Ő ugyanis nem hisz abban amit ír, csak téged akar felháborítani és ugráltani, teszem hozzá, sikerrel:)
vircsaft gizi 2012.04.12 13:08:30
@apanna: most akkor ez hogy is van? Érdekelne.
(Dr.) Schmitt Pál parlamenti lemondásakor a hatalmi tényezők zárták a pozíciót, hogy a veszteség éppen aktuális szintjén meneküljenek ki a befektetésből, remélve, hogy az elszámolásnál kiderül: viszonylag kis bukással úszták meg a kevesebb mint két évvel ezelőtti hatalmi…..
vircsaft gizi 2012.04.10 15:24:41
@ByA: a "jah" után gondoltam arra, esetleg félreértettem, ezért korrigáltam. Ezek szerint felesleges volt, mert az első értelmezés volt jó. Hát elnézést, kedves Bya:)
vircsaft gizi 2012.04.10 15:28:18
@ByA: te milyen nemű vagy? Nem mintha meg akarnálak hívni mater familiasomba vagy matriarcha minisztériumomba.:) Csak érdekel, hátha van kkapcsolat a kromoszómák és a konszenzuskeresés közt?!
Váá. Na tényleg húzok, ég a ház.
vircsaft gizi 2012.04.10 15:32:22
@ByA: na most összezavartál, fenébe!
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
vircsaft gizi 2012.04.10 15:01:22
@secundus inter pares: pedig jó volt a komment, kifejezetten ütött, és gondolom talált is marozon, mivel nem volt trágár... mégis repült... szép, szép:)
A Kettős Mérce blog felháborítónak tartja, hogy Húsvét apropóján próbálják mosdatni, a volt köztársasági elnököt, méghozzá úgy, hogy Jézus Krisztushoz hasonlítják őt. Szerintünk ez több mind undorító. Mind a vallásos, mind a nem vallásos embereket sérti, még akkor is…..
vircsaft gizi 2012.04.09 19:50:30
@weisz manfréd huba: nem lehetne egy pöppet kulturáltabban megnyilvánulni kartárs?
vircsaft gizi 2012.04.09 19:54:07
@unc_fester: kommunista?:) Eccerű a világképed. Sajátos kommunizmus az, ami az Istenhez való viszonyon nyugszik. Nem zavar, hogy a kommunizmus ismertetőjegyei nem merülnek ki a vagyonközösségben? Inkább beszéljünk arról, hgy a nácizmus egy alapvetően baloldali mozgalom volt. Ez megvan?
  Mára evidenssé vált, hogy mennyire fontos egy szakmai szöveg írásakor a források pontos megjelölése és a korrekt irodalomjegyzék. Egy emberként ítéli el a plágiumot az egyetemi professzor, és az, aki már bekötött, védésre kész formában találkozott először saját…..
vircsaft gizi 2012.04.09 18:00:13
@Alfőmérnök: a toleráns liberalizmus jegyében?! Ok, minden érthető.
ProgBlog Vallásos gyökerek 2012.04.08 23:54:00
„Arra kell tanítani a keresztényeket, hogy - hacsak nem dúskálnak a fölöslegben - mindazt, ami az élet fönntartásához szükséges, tartsák kötelességüknek házuknépe javára fordítani és semmiképp se pazarolják búcsúkra.”Luther: A wittenbergi 95 tétel 46. pontja -…..
vircsaft gizi 2012.04.09 13:32:10
@piefke: Hibbant vagy (vagy eufemizáljuk műveletlenségnek). A marxista történetírás "gyöngyszemeivel" van tele a hibbant fejed. Legalább olvasnál nyugat-európai szakirodalmat, és lehetőleg újabbakat (bár neked a jelek szerint a 70-es évekbeli is az lesz), pl. baloldali Ladurie-t, aki kimutatja, hogy a keresztény középkori Eu.ban kapitalista mentalitás működött, és pl. rengeteg üzletasszony volt. És ez nem a germán hagyomány eredménye (a pogány germánok, mint kapitalisták, atyaisten mekkora blődség), hanem teljesen új jelenség volt, amit éppen a keresztény hit tett lehetővé áttételesen. Hihetlen a prekoncepciózusság, a sötétség, felesleges itt a vita is.
Egy mondatban Gondolom, direkt 2012.04.05 17:12:47
A hír: Nem lelik Gyurcsány szakdolgozatát. Egy párbeszédben: - Megvan? - Meg, bazdmeg. - Saját? - Saját, bazdmeg. - Akkor mondjuk azt, hogy nincs meg...
vircsaft gizi 2012.04.07 10:50:12
:)
SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament…..
vircsaft gizi 2012.04.05 10:28:41
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: mily szép liberális gondolatok:)
vircsaft gizi 2012.04.05 10:35:19
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Teljesen hülye vagy... Sipi pár kommenttel feljebb áutkámingolt, hogy beismeri, ő egy TROLL: Erre te leállsz vele diskurálni:))
vircsaft gizi 2012.04.05 10:47:17
@kajagugu: szép kísérlet volt:) Ajaj, itt bajok lehetnek, ezek szerint remek szakdoga:)
Publius Tízmillió Schmitt Pál 2012.04.03 12:10:00
Lemondott. De miért húzhatta ilyen sokáig, miért próbálta magyarázni a magyarázhatatlant, menteni a menthetetlent? Amit én látok magam körül, az az, hogy az emberek egy jelentős része csal, lop, hazudik valamilyen szinten. Ez megmutatkozhat abban, hogy bliccelnek a BKV-n, nem kérnek…..
Milyen tanulságai vannak Schmitt elnök úr távozásának? Egy doktori disszertációt is meg lehetne tölteni ezzel az egyszerre dicső és fájdalmas eseménnyel. Elvesztettünk egy államférfit, aki nem ténykedik tovább hazája felemeléséért. E téren egyetlen vigaszunk, hogy a Fidesz…..
vircsaft gizi 2012.04.03 10:18:24
@OrangeOrder: szaros kis provokátor vagy aki lejáratja a jobboldalt
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
vircsaft gizi 2012.04.02 16:30:41
vircsaft gizi 2012.04.02 16:37:38
@Mitzimackó: te csak kötözködni akarsz, nem érdekel téged semmi más, csak a harc, a kommentdominancia. Miért is? Különben impotens vagy? Tudod mit? Le vagy szarva.
vircsaft gizi 2012.04.02 20:21:19
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
vircsaft gizi 2012.04.02 17:32:41
@Marcangoló Korelnök: kicsa az avatarod, melyik felvilágosult..?
vircsaft gizi 2012.04.02 17:37:28
@Marcangoló Korelnök: na ezen mind gondolkodhattam vóna.
vircsaft gizi 2012.04.02 17:38:03
@dr.dr. Secnir doktor: mi meg integetünk, pápá!
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
vircsaft gizi 2012.04.01 11:43:52
@M_R: Ha jól értem, tapasztalataid szerint a magyarokkal alapvetően nincs baj, mert a jól megválasztott, Phd-zó ismerőseid a Plagi bával ellentétes tendenciát mutatják. No, ha te nem általánosítottál a tapasztalataid miatt, miért feltételezed, hogy külföldön majd általánosítani fognak (és azt mondják Mo.ra, hogy capital of plagium)?? Talán rosszabb, elhamarkodottabb, felültesebb emberek, mint te?:)) Csak nem azért teszed ezt, hogy tovább hiszterizáld, hergeld a tömegeket Plagibá ellen?:) Nyugi, nem kell, eléggé felhergelődtek má':)
(Amúgy azt gondolom, hogy bajok vannak a felsőoktatásban a szakdolgozatok, PhD-k szintjén, de nem nagyobb bajok, mint máshol.)
vircsaft gizi 2012.04.01 11:47:03
@MikeBoy: aha, szóval szerinted jobb, ha egy ilyen alak marad a tanulság kedvéért. Érdekes az értékrended. Mondtam vagy nem mondtam, hogy nem vagy komplett?! Akkor most ezzel is keigészítem.
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
vircsaft gizi 2012.03.31 12:56:50
@turulpina: ha te a turul pinája vagy, akkor csak egy sötét, nyálkás, eszetlen lyuk vagy, aki csak arra jó, hogy meghágják, elgondolkodtál már ezen?:)
vircsaft gizi 2012.03.31 12:57:59
@Mike36: :DDDD
vircsaft gizi 2012.03.31 13:42:49
@Lacdelo: te annyira hülye vagy, mint ide a jeruzsálemi siratófal:) N.A. nem szélsőséges, csak ismeri azt a retorikát, amivel az egyik vagy másik irányba elkötelezett idiótákat lehet szivatni, és meg is teszi, óriási sikerrel, és közben rajtad röhög.:))) Te pedig holnap azt meséled a közértben, hog antiszemita pucsc van készülőben:))) Ennyit ér a te eszed.
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
vircsaft gizi 2012.03.30 18:47:42
@"egy igaz magyar" (kísérletezőnick): azért nem semmi milyen jól illusztráltad, hogy az elvtársaidnak mennyire nincs eszük (a sarkos neved eleve gyanút keltő egy értelmes ember számára), de nem, ész nélkül ugranak az első csontra, amit eléjük vetnek...:) Köszönjük szépen az élményt.:)
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
vircsaft gizi 2012.03.30 18:14:34
@zw007: most olvasok egy könyvet a boszorkányüldözésekről, tök hasonlítasz egy inkvizítorra, aki minden bajt egyetlen forrásra (csapásra) vezetett vissza: a boszorkányokra. Ő is u.ezt mondta, ha vesznek a boszorkányok, kitisztul az ég, és az isteni áldásnak végre nem állja útját az ördög kreálta démoni felleg. Spanyolcsizmát beszereztél-e?
vircsaft gizi 2012.03.30 18:23:10
@Táskás Tóni: Mindenképpen röhögsz...? Hm... Szerinted röhögnivaló, ha esetleg egy plagizáló marad Mo. közt. elnöke? Érdekes "értékrended" van.
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
vircsaft gizi 2012.03.16 00:54:28
@NeeeI Armstrong: shalom, shalom, küldj egy bomba puszit a nevemben. Pukkadjanak meg tole.
vircsaft gizi 2012.03.16 00:55:25
@NeeeI Armstrong: gyaaaaa, ebbol ma megint maszti lesz:-( Oppa, meg Pesten vannak a lengyelek?:-)
vircsaft gizi 2012.03.16 00:58:30
@Neeel Armstrong: En garde! Go, go, go!