Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acmilano

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztársasági elnök 11 percnyi hazudozás, szülei emlékének meggyalázása, majd saját teljesítményének felmagasztalása után váratlanul lemondott tisztségéről a parlament plenáris ülésén. Schmitt Pál nemcsak megismételte mindazt, amit az elmúlt napokban nyilatkozott, de rá…..
acmilano 2012.04.02 19:16:03
@király vagyok: Te nem király vagy, hanem a büdös cigány.
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
acmilano 2012.03.31 10:57:57
@Schindler Pistája: Te egy idióta, hülye vagy, szerintem azt sem tudod, hogy melyik országban élsz. Te elvetemült fideszes féreg, mennyit fizetnek neked, hogy védd a paját?
acmilano 2012.03.31 16:47:30
@dukeekud: A FIDESZ Magyarország mételye. Ez az egész banda nagyobb kárt okozott 2 év alatt, mint a többiek 8 év alatt. Ez az igazi bűnszervezet, amit Viktátor vezett, a Capo pedig Schmitt Pál. Közreműködik még Matolcsy (mint a pénzügyekért felelős személy).
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
Orbán: Kiugrottunk a fazékból   Nem főztek meg, mint a békákat, mondta a kormányfő, aki tovább vívta a szabadságharcot...