Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gibson44

0 bejegyzést írt és 283 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár napja láthatattatok egy képet Sam Worthingtonról a Titánok harca remake-jéből, amint éppen teljes harci díszben pompázik és éppen mintha morcos lenne. Két új kép került ki Perszeuszról (Worthington) a netre, az egyik a régebbi fotó jobb változata.Gemma Arterton Io-t…..
Filmdroid Uwe Boll drámája 2009.06.05 20:29:00
Uwe Boll tovább gőzerővel dolgozik, további alkotásai várhatóak. Nem is olyan régen láttam tőle a FarCry-t, ami még mindig a rossz kategóriába tartozik, de a fejlődés jelei azért már megmutatkoztak. Szintén sikerült megtekintem a Tunnel Rats filmjét, ami Boll legjobb filmje a…..
Filmdroid District 9 marketing 2009.06.05 10:44:23
Közeleg a District 9 bemutatója, hát belehúztak a marketingesek is. De nem új trailerrel vagy tv spotokkal jönnek, hanem kihelyezett reklámokkal. A fényképek tanúsága szerint üzletekbe, buszmegállókba, stb rakják ki a "Csak emberek részére, aki földönkívülit lát hívja a…..
Megint én vagyok a hülye. Mert minek is hallgatni a lehúzó kritikák és vélemények tömkelegére? Inkább basszunk el laza két órát az életünkből a Megtorlóra. Hát ne. Ne tegyétek kedves olvasók, akik épp azon dilemmáztak, hogy hmmm megnézem ezt a koponyás pólós csávót,…..
Filmdroid Elhunyt David Carradine 2009.06.04 20:02:00
David Carradine színészre felkasztva találták bangkoki hotelszobájában.  A 72 éves aktor halálát még vizsgálják, de valószínűleg öngyilkosságot követetett el. Az aktor a hónap elején utazott Thaiföldre, ahol a Stretch című filmet forgatta.Carradine karrierje során több,…..
Gibson44 2009.06.04 21:15:06
Filmdroid Heti néznivaló 2009.06.04 11:48:00
5 új film érkezik ma a magyar mozikba.Terminátor: Megváltás (Terminator: Salvation): Befutott a Terminátor negyedik része is, ez a felvonás már a jövőben játszódik, John Connor még nem az Ellenállás vezetője, de ez nem megy olyan könnyen.Ma délután nézem, holnap remélhetőleg…..
Üzenj Te is Cartmannel...esetleg ha szebben akarod előadni, akkor ott van Stan. Kattints a képre...
Gibson44 2009.06.01 23:22:03
Filmdroid Arany popcorn díjazottak 2009.06.01 13:44:00
Tegnap volt az MTV Movie Awards, remélem hamarosan majd meg tudom nézni, a díjátadón ugyanis rengeteg vicces dolog történik, a filmesek itt elengedik magukat, de mivel tinik milliói követik a műsort a stúdiók ki is használják a helyzetet és reklámoznak pár sikervárományos filmet.…..
Az [origo]-n olvastam, hogy Sas Tamás thrillert forgat a felesége, Csikesz Judit forgatókönyvéből. A Szélcsend címre hallgató film műfaja thriller és arról szól, hogy három nő a Balatonon egy bérelt vitorlással hajókázni indul. Ketten testvérek, a harmadik pedig az egyikük…..
Half Pécs Squad Valami Amerika 2. 2009.04.10 19:43:00
Én szerettem a Valami Amerikát. A karakterei, a jól megírt dialógusai, és az ötletes sztorija miatt. Na most elmondhatom, hogy ezen nosztalgikus érzéseim voltak azok amik rávettek, hogy arcomat előre bekészített instant mosollyal felvértezve megtekintsem a film második részét, nos…..
Gibson44 2009.04.11 15:05:15
Kurvajónak tűnő, rajongók által rajongóknak készülő Gyűrűk Ura inspirálta filmecske. Régebben már hallottam róla, de most balukaaaa (köszi!) hívta fel rá újra a figyelmem, hogy hamarosan már tényleg érkezik, méghozzá pontosan május harmadikán. Állítólag ingyen lehet majd…..
Kijött a második előzetes a Public Enemieshez, hangulatosabb, mint az előző. Michael Mann jó filmeket szokott összehozni, Johnny Depp és Christan Bale sem adja akármihez a nevét, szóval kiválóak az esélyeink arra, hogy jó filmet lássunk...
Az Elhagyott szobával Antal Nimród letette a névjegyét, a film nem bukott meg, dvd-n sikeres lett, sőt még folytatást is készítettek hozzá. Nimródot megbízták egy másik alkotás elksézítésével, több ismert nevet kapott.Egy páncélautó őrei rábeszéik fiatal, új társukat,…..
Mostanában elég sok színészről lehetett azt olvasni hogy felhagy a filmezéssel. Joaquin Phoenix meg is tette, mostanában rapperként keresi a betevőre valót. Angelina Jolie vagy Nicole Kidman is abba szeretné hagyni, bár utóbbit még legalább négy produkcióban láthatjük, előbbit…..
Filmdroid Hunter Prey előzetes 2009.04.07 10:29:14
Egy űrjhajó kényszerleszállást hajt végre egy ellenséges bolygón, de nem csak a bennszülöttekkel kell szembenézniük, hanem egy szörnnyel is, aki a hajón fogvatartottként utazott. A trailer elég hangulatos, bár nem tagadhatja, hogy sokat merített a Star Warsból. Az alacsony…..
Filmdroid Richard Kelly doboza 2009.04.07 10:11:00
Richard Kellynek köszönhetjük a kultikus Donnie Darkot (a folytatáshoz semmi köze), 3 éve pedig A Káosz Birodalmával jelentkezett, amelyet eléggé fanyalogva fogadtak, ettől függetlenül rengeteg rajongója akadt (persze ezek között akad olyan is, aki kiröhögi a másikat, ha nem…..
Baaad Movies Tolódás! 2009.04.05 20:40:06
Sajnos nagyon összejöttek a dolgok, és nem valószínű, hogy két héten belül el tudom készíteni a Machine Girl videóját. Tudom, hogy szünet lesz, de úgy alakultak a dolgok, hogy nem lesz rá lehetőségem. Azért nem száz százalék, lehet hogy mégis meg tudom majd csinálni, de ne…..
Javában pörög a 24 hetedik évada, ami mellett a hatodik szezon konkrétan elbújhat és az ötödik idényt is simán veri. A következő évad is be van tervezve, a Fox Television máris bejelentette, hogy a Gettó milliomos játékvezetőjét, Anil Kapoort sikerült megnyerni a sorozathoz, ő…..
E filmje Richard Kelly-nek tipikus példája annak a kategóriának, amit sznobság imádni és divat utálni. A zseniális Donnie Darko szülőatyja nem csoda, hogy merészebb produkcióba kezdett, nem is nézték jó szemmel Cannes-ban, ahol konkrétan kifütyülték az alkotást apucival…..
Korábban már esett szó a blogon a Hunter Preyről. A film egy kisköltségvetésű sci-fi lesz, a történet szerint pedig kiszabadult idegen lényt kell egy csapat kommandósnak levadászni. A direktor Sandy Collora, akinek a Batman: Dead End rövid videót is köszönhetjük (ezt a fenti linken…..
Ebből az évből is elrepült már a 3 hónap, 2009 negyede, láthattunk sok filmet, ezek némelyike sikeres lett, néhányuk pedig bukott. Nézzük mely alkotások termelték eddig az évben a legnagyobb bevételt Amerikában.Paul Blart: Maill Cop 142,64 millió dollárElrabolva (Taken) 137,66…..
Gibson44 2009.04.03 17:21:45
Alan Weismen nem fikciós könyvében arról ír, mi történne ha az emberi faj hirtelen kihalna, eltűnne. Bemutatja, hogy a házak miként mennének tönkre, a környezet milyen gyorsan, milyen ütemben regenerálódna, hogyan boldogulna aa nukleáris hulladékkal és szennyezéssel és hogyan…..
Gibson44 2009.04.02 19:24:06
Filmdroid Heti néznivaló 2009.04.02 11:40:48
3 új film érkezett ma a magyar mozikba. Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs Aliens): Az USÁ-ban pusztítani kezd egy földönkívüli, a kormány pedig az évek alatt összegyűjtött szörnyeket veti be ellene. A legnagyobb gondom ezze az, hogy a DreamWorks animációs filmjei…..
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull) Végre sort kerítettem erre is :) Olyan érdekesen indult ez a film, még csodálkoztam is, miért húzták le olyan sokan, amikor ez jó! Feltűnt Indy fia (Shia LaBeouf), akiről már tudtam,…..