Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az igazi istenfája

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan rég a small is beutifullal dobálóztam a ZP kapcsán, pedig ha valamire, akkor erre a kezdeményezésre igazán ráillik a híres idézet. Ez sem valami világújdonság (miniatűr erről arról, kátyúkertészetről írtam már én is), de hát a virágágyások sem valami eredeti…..
az igazi istenfája 2012.06.05 15:25:33
@xenuka: @Törökátok:

Szegénykéim, de sivár a lelketek....
az igazi istenfája 2012.06.05 15:35:43
@Mitya Ivanov:
A "virágágyás" jó helyen van, majdnem a járda szélén. Nagyon igyekezni kell nem észrevenni - ezért könnyű kikerülni. A Jóistenke már locsolja, és szerintem a környező -képen ugyan nem látható árusok - se sajnálnak tőle időnként vizet.Lehet, h ők ültették. Értelme - hát, szerintem egy egészséges lelkű embernek mosolyt csal az arcára. Gondolom, nemesítésről, azaz a környezethez alkalmazkódó növény típusok kitenyésztéséről (szárazságtűrő, árnyéktűrő, stb.)nem nekem kell felvilágosítani. Miért lenne tehát halálra ítélve - ha csak valami brutális faszfej meg nem öli - direkt.
Kegyeleti urnacsempészéssel bolondított szoborállítási-rombolási hullámon érkezett idén a meterológiai nyár. Szobrot kapott a XX. századi magyar történelem két meghatározó szereplője: a faji alapú diszkriminációt törvényerőre emelő, több százezer magyar legyilkolásához…..
az igazi istenfája 2012.06.05 15:15:32
@egyatlagosfelhasznalo: Ja, tényleg. Nem elég, hogy országgyarapító volt (persze nem ő,hanem valami A.Hitler nevű fickó),de legyőzte a bolsevikokat (Szovjetunió), a büdös liberálisokat (Egyesült Államok és Anglia), a zsidókat pedig átvezette Kánaánba. Gondolom, a kegyed történelemkönyvei ilyesmit mesélnek.