Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LoverCase

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egyesek bármire képesek öt perc hírnévért. Ez különösen igaz a mai poszt főszereplőjére, Mary Toftra, aki egészen gátlástalan és meglehetősen undorító módon harcolta ki a helyét az újságok címlapjain.  Mary Toft egy átlagos angliai szolgáló volt, Joseph Toft, egy…..
Az elmúlt hetekre sokáig emlékeznek majd a videojáték-ipar krónikásai, de a történteknek általános sajtótörténeti jelentősége is lehet; biztosan születik majd erről az egészről pár szakdolgozat, miután lecsillapodtak a hullámok. Ritka ugyanis, hogy újságírók/bloggerek és…..
LoverCase 2014.09.16 02:49:52
@0motig0:

igen ostoba a hozzászólásod. szóval amibe pl. nem lehet új pályát rakni, az nem hardcore játék?
te pl. mit hívsz hardcore játéknak? konkrét címet szeretnék. volt annak a játéknak többmillió dolláros díjazású versenye? mert a dota2-nek igen.
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
LoverCase 2014.09.05 23:45:50
@anarch:

de mi az a ghostolás? a "senkit nem szeded le" stílus?
Vége a nyárnak (meg a nyaralásomnak is), megkezdjük a szokásos ügymenetet, vannak máris kiváló posztjaink betárazva jövő hétre. Egy ilyet akartam most ellőni, de inkább bedobom azt, amit a Kotakun találtam, mert nem bírom megállni: egy brit - naná! - tudóscsoport kiszámolta,…..
LoverCase 2014.09.05 23:39:17
@molnibalage:

annyira nem nagyon olvastad át..
F = dp / dt

alatta írja, hogy p a momentum, azaz lendület, azaz m*v.
Aminek a mértékegysége kg*m/s ami idő szerint deriválva - kg*m/s^2. Csak kijön..
Geekblog Newsflash! - 6. hét 2014.02.09 14:51:03
A SNOWPIERCER végül megmenekült a vágóollóktól Amerikában (a forgalmazó Weinsteinék ugye ki akartak nyiszálni belőle 20 percet), viszont cserébe csak limitált bemutatót kap. A PREACHER tévésorozatos adaptációja sok év tökölés után végre révbe ért! Az AMC-nél fog…..
Craig Petty (a Wizzard Product Review show egyik fele) kiadott egy új terméket RED néven. Ez egy gimmickes kártyacsomag. Eddig rendben is lenne a dolog, csakhogy ahogy az első emberek elkezték kézhezkapni a terméket kezdtek jönni a panaszok. Ugyanis a promo video és szöveg tele van nagyon…..
Társasjátékok szempontjából ragyogó évet hagytunk magunk mögött. Bebizonyosodott, hogy nem túloznak a szárnyaló aranykorszakot kikiáltó megállapítások, hiszen soha az életben ilyen magaslatokban nem volt még a társasjáték-ipar, és hasonlóképp mi, Homo Ludensek sem voltunk…..
LoverCase 2014.01.17 15:44:52
Geekblog 2013 legjobb képregényei 2014.01.07 08:00:00
Mielőtt még mindenki ijedten kapkodna a telefonhoz, hogy a 911-et hívja (hazai olvasók több szám közül is válogathatnak, de ez ne zavarja össze őket, a 112 jó lesz, ha nem tudják bekategorizálni a vészhelyzet természetét), gyorsan megnyugtatnám őket, hogy összeállítottuk a…..
Bűvész blog Bűvész GIFparádé 2013.12.07 19:49:00
Mostantól ha ki akarod fejezni, hogy éppen hogyan érzed magad, nem kell az elcsépelt, laikusok által használt animgifekt használni. Itt vannak a testreszabott bűvész GIF-ek, Dennis Behr-től. A feladat: Kattints a továbbra. Nézd meg a képet. Röhögj. Aztán tekerj lejjebb.…..
LoverCase 2013.12.16 10:57:28
Amikor az emberek megkérdezik, mióta nem eszem húst, és meghallják a választ, mindig elkerekedik a szemük. Csak néznek és csodálkoznak, hogy hogyan, ugyanis nemrég léptem át a második X-et, azaz 20 éve kb. 7 évesen döntöttem el, hogy köszönöm, de én nem akarok húst enni.…..
LoverCase 2013.12.10 01:49:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

nemrégiben terjedt a neten egy videó, amiben valamilyen kutató talán elektródákat vagy miket tett egy szobanövényre, és az elektromos jeleket hanggá alakították. már akkor jól hallható volt az állapotváltozás ha csak hozzáértek egy hajtáshoz.
A napokban írtam a Bitcoinról. Ezt a sztorit most találtam. A kíváncsiság néha kifizetődik. Christopher Koch 2009-ben a titkosítással kapcsolatos szakdolgozatán munkálkodott, amikor belefutott a Bitcoin-ba.  Megtetszett neki a virtuális valuta gondolata, és gyorsan…..
Andrei Jikh megmutatja, hogy miért nem szereti sok ember a bűvészeket. Történt ugyanis, hogy a theory11 nevében interjút készített a Szemfényvesztők című film színészével Jesse Eisenberg-el. Tehát Andrei volt a riporter. Néhány sztenderd kérdés után viszont nem bír magával…..
Toosyee első beküldése régi kedves emlékeket idéz. A blog hőskorában irdatlan mennyiségű posztot raktunk ki még irdatlanabb mennyiségű félrefordítással a Mentalistából. Ha jól kerestem, ez eddig nem volt, szóval akad még. Láttam, volt már Mentalista maraton, így nem vagyok…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
LoverCase 2013.06.24 00:44:43
@Plumper:

hát valaki jobb nálad, azt azért még nem kell leszólni :)
pl. én is versenyszerűen sc-ztem

és ha veszel egy konzolt, az nyilván nem csak 3 évre szól. Nekem xbox360-om van, főleg olyan játékok miatt vettem, amik nem jelennek meg PC-re (verekedős játékok, mint a Street Fighter)
„A hólyagduda, ez a felföldi különlegesség, úgy aránylik a zenéhez, mint a varacskosdisznó a matematikához. Röviden: nincs köztük összefüggés.” – így vélekedik Jorg új királyságának nemzeti hangszeréről, amellyel büszke alattvalói üdvözlik, és pontosan ezt tudom…..
Subba Faszkorbács: Csontkovács 2013.05.17 13:34:00
Relatív jó csajokat ropogtat a realtív szakember. ..
LoverCase 2013.05.18 08:27:07
@vitéz Beverneky:

túl vastag csontszerkezettel nem lehet mit kezdeni
A világ legdrágább hamburgere még nem kapható, mert várhatóan a jövő hónapban rántják le a leplet róla Londonban. Azért övezi ekkora felhajtás ezt az egyébként relatíve egyszerű ételt, mert az, ahogy egy holland tudós létrehozta, örökre megváltoztathatja a hamburgerről…..
LoverCase 2013.05.16 09:28:58
@Riwera:
a génmanipuláció az, amikor belenyúlnak a génkészletbe..
A fantasztikus, fiktív tájak és országok már az ókortól kezdve megmozgatták az emberiség fantáziáját, Platón Atlantiszát hamarosan korabeli térképeken is feltüntették, a középkorban keresztes hadjáratokat szerveztek János pap mesebeli országába, Swift Gulliverje eljutott…..
Üdvözlünk mindenkit a Hamburger Hétfőn, ahol minden egyes alkalommal egy újabb adást lehet megtekinteni a Burger Blog TV kínálatából. Legyen az egy olyan burger recept, melyet még itthon nem készített el senki, vagy éppen tudósítás egy evőversenyről, mi levideózzuk, és elhozzuk…..
Február utolsó hétvégéjén Sófalvi Marci meghívására vettem részt a blackpooli bűvészkongresszuson, ahol a Mystique Factory standjánál mutattuk be és árultuk a cég termékeit. Azért szerencsére az árulás mellett a programokból sok mindent sikerült megnéznem. Alább…..
Általában nem könnyű a "klasszikusok" dolga, hiszen a korszakos újítások nagyon gyakran a hétköznapi rutin részévé válnak. A zseniális trükkök az egyre kevésbé zseniális előadókon keresztül egyre átlagosabbakká válnak, mígnem olykor joggal nevezhetjük "elcsépeltnek" a…..
LoverCase 2013.03.01 16:27:32
@Gyertyán Balázs:

Fred Kaps: Seeing is Believing
A rövid Doom-kitérő után folytatjuk a 2012-es évizéit, a legjobb keresőkifejezéseket követően jöjjenek az év legjobb játékai. Mivel sajnos továbbra sincs időnk játékokkal foglalkozni napi 8+ órában, idén is olyan arcokat kértünk fel az évértékelésre, akik nálunk…..
A szilveszteri kötelező jókedv és mókázás ideje köszönt ránk pár napon belül, így ezen apropót megragadva ajánlok Nektek pár parti-játékot. Nyugodt szívvel vihetitek mindegyiket bármilyen társaságba, mert nagyon egyszerű szabályuk van, gyorsan lepörögnek és jókat lehet…..
Geekblog Goodbye, Peter Parker! 2012.12.27 14:05:49
Ha még nem olvastad volna az Amazing Spider-Man egyelőre utolsó, 700. számát, és szeretnél meglepődni rajta, ÉS még nem futottál bele a tegnap óta a neten keringő milliónyi spoileres hírbe, twitter/FB/fórum/Blogbejegyzésbe, akkor most peched van, mert itt bizony lelőjük a poént:…..
LoverCase 2013.01.03 14:36:33
Emelj! A dagadtak társadalma 2012.12.01 21:55:20
- Adhatom nagy menüben? - Hát persze! Jogod van túlsúlyosnak lenni - viszont nincs jogod, hogy hülyeségeket beszélj genetikáról, meg arról, hogy te jól érzed így magad. Rosszul vagyok, amikor valami celeb arról károg, hogy ő elfogadta magát kövérnek, és a…..