Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puzsér Róbert

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A szórakoztatóiparban éppúgy, mint a kapitalista tömegtermelés egyéb gyártósorain, egyre kevesebb szerep jut az eredetiségnek. Mivel manapság a sztárságnak nincs feltétele, logikus, hogy magának az úgynevezett Sztárnak nincs teljesítménye. A hírnév nem kvalitások…..
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
ZSŰRITAG BLOG No copy/paste! 2012.05.30 06:30:00
Elegem van abból, hogy az eredetiség, a hozzáadott érték, az autonóm művész vagy az egyediség fogalmai lassan szitokszóvá válnak azok körében, akik a hazai tömegkultúra stratégiai pontjain terpeszkednek. Elegem van abból, hogy a szolgai másolásnak, az angolszász…..
 Plazma elkurvulása pont annyira közhelyes, mint a szövegei. Legfeljebb abban kiemelkedő a srác, hogy a gettó és a pláza közti utat olyan gyorsan tette meg, hogy még a frissen szolizott barnaság se száradt fel rendesen az arcára. A valóban értékes és tartalmas hip-hop újra…..
Már-már Dörner György színpadára kívánkozik az a sajátosan magyar sorstragédia, ahogy Negyela Bernadett és az Immigrants után a prügyi duó is a legjobb produkciója után kellett, hogy távozzon.      A prügyieknek még csak koncepciójuk sem volt arról, hogy mit akarnak…..
Ki is valójában Fehér Puzsér? Miért jött el? Mit képvisel? Mit tanulhat tőle a ma embere? Megannyi kérdés, mely joggal foglalkoztatja a közvéleményt. Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán…..
Az Immigrants kiesése számos okból fáj nekem. Egyrészt azért, mert a rockzene méltatlanul alul van reprezentálva a mainstream médiában. Miközben ez a legnépszerűbb hazai műfaj, amit bizonyít, hogy stadionokat töltenek meg a rockkoncertek, a Viva TV meg a kereskedelmi rádiók…..
ZSŰRITAG BLOG Epilógus 2012.05.08 00:34:00
Koptatom a pofámat, próbálok érvelni, magyarázni, miközben a Ghymes már hibátlanul reflektált a jó lovas katonára meg a giccses militarista romantikára. Örülök, hogy vannak olyan polgárai is ennek az országnak, akik nem vigyázzállásba és menetvonalba szerveződnek, ha…..
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a…..
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Azért lehet nehéz egy ilyen verseny produkcióinak elbírálása számos zsűritag számára, mert az almát kell összevetni a friss tavaszi szellő leheletével. Így aztán én soha semmit nem a többi produkcióhoz hasonlítok, hanem a mindenható ízlésméteren, az értékelés tízes…..
Mindent elkövettem, hogy az alábbi produkciók az élő adásba kerüljenek, mert tagadhatatlan minőséget, valós értéket képviselnek. Ha nem ismerném a magyar kultúra hallatlanul torz kiválasztódási logikáját, akkor azt írnám ide, hogy csak idő kérdése, mikor ütik át ezek…..
Puzsér Róbert 2012.04.20 12:07:58
@a_tom: "Amit viszont egyáltalán nem vártam tőled Róbert, hogy a belinkelt videókon keresztül valami ótvar pilótajátékot/adathalász szennyet reklámozol."

Rohadjon ki a szívem ha szándékos volt! (-:
Az operett már száz éve is hazug volt minden elemében. Egy soha nem létezett világban hamis problémák mentén mézeskalács emberek cukorszirupban tocsogó szemetet énekelnek. Thália szentélye: a színház, az önmagát komolyan vevő, teremtő kultúra elleni alattomos támadás volt ez…..
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba. Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba.Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..