Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patt Garrett

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötvennégy évvel ezelőtt, 1963 november 22-én, déli 12 óra 30 perckor Dallasban, az Elm streeten, három gyors egymásutánban leadott lövés dörrent, melyek nyomán az Egyesült Államok 35. elnöke, a 46 éves John Fitzgerald Kennedy súlyos fejsérülést szenvedett, amibe 30 perccel később belehalt. Az…..
Itt futok Ismét HRM gondok 2014.10.18 18:23:45
Valami nagy rosszat tehettem előző életemben. Más magyarázata ugyanis nem lehet annak, hogy sehogy sem akar nálam normálisan működni a szívritmus mérés. Mikor egy évnyi futás után végre kaptam egy megfelelő HR pántot az akkori NIKE GPS sportórámhoz, az óra az első…..
Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy…..
GFG Blog A nagyvonalúságról 2013.01.06 16:41:02
„Pompeius szobrainak felállításával Caesar a maga szobrainak is biztos helyet szerzett.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   Van olyan, hogy politikai érzék. A politikai érzék súgja meg, hogy ebben vagy abban a helyzetben mi a politikailag lehetséges, illetve kívánatos…..
Patt Garrett 2013.01.10 10:08:40
@Jó_ebédhez_szól_a_nóta: Hogy lesz ebből Orbán-kormányelsöprés? Simán, buzikám :D
Alternatíva Én és a diákok 2012.12.23 09:00:58
Lógok én egy vallomással! Vagy kettővel. Kaptam ugyanis egy levelet, hogy lám, midőn szemeink előtt jut győzelemre a diákforradalom, máris erőst kussolok. S ha így állunk, akkor töredelmesen bevallom: engem is felráztak a diáktüntetések egyetemek felől süvítő förgetegei. A…..
Patt Garrett 2012.12.24 09:20:05
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Ha volt értelme, hogy, végérvényesen és örökre eltűnjön a közéletből az SZDSZ és mindaz, amit képviselt, akkor az az, hogy kínosnak érezték nemzeti önbecsülésünket. Sőt, nem csak annak érezték, de szinte bűntudatot igyekeztek okozni mindenkiben, akiben csordogált némi…..
Már egy ideje tudjuk, hogy a dohánykereskedelem állami monopólium az unortodox gazdaságpolitikában. Ez cseppet sem meglepő annak tudatában, hogy ugyanezen rendszer keretében bárki főzhet otthon pálinkát. A félkarú rablók üzemeltetés is állami monopólium lett, biztos kellett a…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
Nyilván azt hiszi, hogy jó úton jár, és nem hiszi, hogy végzetes tévedésben van. Ez a monoton vesszenorbán, rohadtorbán már állatira bosszant és fáraszt (főleg azoktól, akik az előző kurzust kívánják vissza – na, az már nekem scifi).  Az orbanofóbia éppoly nemtelen és…..
Patt Garrett 2012.08.19 15:18:35
@táltos: úgy gondolom, hogy a jelenlegi helyzetet a jelenlegi kormánynak köszönhetjük, akik nem csak a regnálás két éve alatt, hanem ellenzékben is sokat tettek, azért, hogy idáig jussunk. És nagy ívben teszek arra, hogy ez szándékosság, nemtörődömség, vagy bármi más okán történt. Két év alatt nagy dolgokat lehetett volna itt csinálni. Bajnaiéknak fele ennyi ideje sem volt, mégis sokkal eredményesebbek voltak.
Patt Garrett 2012.08.19 15:33:13
@táltos: sajnos ez marad. És jó, ha csak négy évet tékozoltunk el, akkor és ott, a fülkében :(
Patt Garrett 2012.08.19 19:25:06
@dukeekud: Ha Graz felé megy, tényleg jó úton jár. Csak ne vinne egy egész országot magával. Az "emútnyócévbe" meg ő is vastagon benne volt, csak azt a mostani bértollnokok mindig kifelejtik :D
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
Patt Garrett 2012.03.14 21:19:47
@macskás fiú: azt, hogy félti a seggét, nem Lajosra vonatkozott, hanem a napi szerkesztőre. Ezt merte kiadni, mert ebből nem lesz baja. Biztosan volt még egy-két lazább kép, de Virágvölgyi szerkesztőségvezető nem véletlenül került oda ... sajnos, most ez az MTI :((((
Patt Garrett 2012.03.14 21:38:58
@macskás fiú: egyetértek. Bár csak csöndben kérdem: ha máshol nem tudták türtőztetni magukat a fülkeforradalmárok, akkor miért pont itt és most?