Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !

0 bejegyzést írt és 4734 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi két hír között bizonyára semmi összefüggés sincs. Dehogy. Szabadon távozhatott a Dózsa György úti gázolás gyanúsítottja  A májusi, Dózsa György úti halálos baleset okozásával gyanúsított M. Richárd előzetes letartóztatásáról döntött hétfőn délelőtt a bíróság:  az előzetes…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2017.08.22 15:12:47
@Orbán Hazaáruló Viktor:

Ez igaz. Valóban elengedték a Gyurcsány nevű köztörvényes adócsalót, és közokirathamisítót.
Sajnos a bűncselekményei elévültek.

De ettől még te nyalhatod teljes odaadással a seggét, ne fogd vissza ! :D
Főnök! Használjuk ki még jobban, hogy sikerült mélypontjára csökkentenünk a közoktatás színvonalát! Ha angol nyelven hirdetjük, hogy jöhet mindenki Magyarországra, aki meg tudja fizetni a kötvény árát és persze a sápot, - a tudja kinek? – akkor úgy sem érti a népszavazásra behergelt sokaság! Úgy…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2016.09.23 08:15:01
Miközben a Népszabitól kell megtudom, hogy mikor lesz a lakás-ügy harmadfokú tárgyalása, a Tábornok-per, az „évszázad korrupciós ügye” (by Fazekas ügyész) bizonyítási eljárása a végéhez közeledik. A vád tanúi után a védelem tanúi következnek. A 17 vádlottból csak Oláh János volt tábornokra,…..
Az elmúlt napokban teljesen véletlenül került a sajtó érdeklődésének fókuszába Orbán Viktor igazi otthona. A miniszterelnök vagyonát strómanok kezelik. Mészáros Lőrinc, Garancsi István és mások. Egy kuvasz miatt most néhai Ferenczi Krisztina tényfeltáró munkája értékelődik fel. Alcsútdoboz mellett,…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2016.03.11 18:10:35
@fidesz maszop dk egykutya:

Azt nem tudni hogy a héten hányszor, de az biztos, hogyha az elkúró ballibek lennének hatalmon, akkor nálunk táborozna az összes mocskos muszlim, nem a görögöknél.
Egyre elképesztőbb példáit látjuk Magyarországon annak, hogy miként lép át a felelős kormány a saját maga által alkotott és felügyelt törvényi kereteken. Mintha a kormány képviselői nem tudnának mit kezdeni olyan bírósági ítéletekkel, melyek rávilágítanak arra, hogy bizonyos kötelezettségeknek nekik…..
Úgyismint: Miniszterelnöki Kabinet. Tudniillik, hogy ki a bánatos francok lehetnek azok az emberek, akik mindenféle leveleket írogatnak nekik, petíciókat írogatnak alá, és aztán még az utcára is vonulnak...
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2016.02.08 10:01:46
@Kijelölt Felelős:

Nekem tetszik ez az elemzés.
Valós helyzetet ábrázol, és ír le.

Már csak azt nem értem, hogy miért nem a bloggernek írtad, aki ezt írta "a KLIK miatt bezárt iskoláknak".

Ugyanis én éppen ezen mondata miatt mutattam vissza a Gyurcsányi tömeges iskolabezárásokra.

Holott az általad belinkelt elemzésből is kiderül:
Nevezetesen hogy a KLIK miatt egy iskola se zárt be.
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2016.02.08 11:53:43
@csak egy néző:

Tehát a Gyurcsányi érában a tízszer annyi iskolabezárás az nagyon tetszett neked, ezek meg nem ?
Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással. Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere.…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2016.02.08 08:27:33
@Pyrrhus:

Aranyos ahogy a Jobbikkal egy platformra helyezed a magadfajta agyhalott ballibeket.

A nem szavazókról nem is beszélve.
Csakhát tudod a nemszavazókra is készülnek statisztikák, és a pártpreferenciák szinte alig térnek el a szavazókétól.

Marad tehát a Gyurcsnyista ostobaság rulez.
Szijjártó Péter, magyar külgazdasági és külügyminiszter interjút adott a Der Standard osztrák újságnak, ahol feltették neki a kérdést, hogy látta-e a török partoknál megfulladt szíriai kisfiúról készült képet (vigyázat, felkavaró tartalom – a szerk)? Szijjártó tömör…..
Bezzeg a németek, a franciák, a nyugatiak, a felvilágosultak. Bezzegék bezzegországból bezzegik, hogy nekünk, magyaroknak mi lenne helyes. Aztán ott vannak ezek az atomliberális, alibi vallásos, migráns buci simogató, közben önsanyargató életet élő emberek, akik minden…..
Valahol örülni kéne, hogy a mértékadó európai lapok és politikusok soha nem látott mértékben keltek ki a hétvégén Viktor ellen. Az a gerinctelenség és embertelenség, amit tanúsított, mára minden eddiginél elszigeteltebbé tette Európában. Szerencsére a lapok többsége…..
Kötöttségek nélkül Szemetek 2015.09.07 08:36:20
A kormányzati gyűlölet-propagandának felülők és a von hause aus rasszisták legújabb heppje, hogy hát milyen állatok ezek a menekültek, mekkora szemetet hagytak maguk után (lásd még: nem tisztelik a kultúránkat). Nos, csak hogy lássák, mennyire nem olyan fekete-fehér minden, mint…..
A Köztársaság téren a helyzet változatlan. Azaz rossz, érthetetlen, korábban elképzelhetetlen, de nyugodt, békés és a körülményekhez képest tiszta, élhető, kezelhető. Több…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.08.11 08:00:35
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.08.11 09:15:08
@a fidesz csak lopni tud:

Ostoba Gyurcsány csicska..

Az MSZP alatt csökkentették felére a kórházak számát, és adósították el végletekig az egészségügyet, privatizálták a kórházakat, ahol folyosókon fektették le a betegeket.

Mára már kifizették az adósságaikat, és a Gyurcsnyista férgek károkozásának helyreállítása után, lassan beindulhat a fejlesztés is.
Ilyen könnyen még nem lehetett leleplezni a regnáló magyar kormány egyetlen hazugságát sem. Nem kell adatszolgáltatást vásárolni giga pénzért, nem kell oknyomozni, de még kellemetlen…..
Rózsa Sándor forog a sírjában. Az, hogy a saját bevallása szerint menekülteket verni induló Betyársereg eltévedt a déli határszakaszon, akár még röhejes is lehetne. De nem az. Sok mindent bizonyít, hogy a Tyirityán Zsolt által vezetett alakulat nem talált egy szem inzultálni…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.07.14 21:54:42
@Medgar:

Mocskos ballibek aldják országunknak az első jelentkezőnek !

www.napigazdasag.hu/cikk/46832/

Svédországban a nemi erőszakért elítélt férfiak több mint 80 százaléka bevándorló, javarészt iszlám országból érkező migráns.
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.07.14 21:56:49
@Punxsutawney Mormota:

Hiába pattogsz, rohadák, többen vagyunk akik megvédjük az országot.

Nem engedjük hogy havi 30-40 ezer illegális bevándorló elárassza a lakóhelyeinket, ahol gyermekeinkkel feleségeinkkel élünk.

Leszarjuk az érzékenységedet magasról, leginkább azért mert neked és a magadfajta tetveknek soha nem is volt.
A magyar honfitársaink ellen szavaztatatok a KÁP-nál, most pedig bevándorlók millióit uszítjátok a magyarokra !

Nem hagyjuk, átlátunk a szitán !
Milyen érzés, amikor a nehezen leadózott kocsid mellé beáll egy szlovák rendszámos luxuswagen, amiben a csücsörítő szájú pinabubus unott arccal szánakozva néz rád, te meg pontosan tudott, hogy nem fizetett adót a kocsira, de legalább veri a mellét? Sok ilyen és ehhez hasonló…..
A görög sztori kiváló példája annak, hogyan lehet közös erővel hosszú ideig tartó, masszív munkával rettenetesen elbaszni valamit. Nem, nincs szorgos német és lusta görög, meg efféle baromság, államok és egymást váltó kormányok hazudozásai, trükközései és tudatos…..
Orbán Viktor az elmúlt félévben folytatta azt a keleti jellegű kormányzást, amely távol áll az európai demokráciák fókuszától. Kormányzását korrupció, a kiszolgáltatottak magára hagyása és a jövő elherdálása jellemzi. Pedig Magyarország számára Európán kívül nincs…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.07.14 21:45:58
@Irbisz:

Szerencsére nem annyira könnyű manipulálni az embereket.

Így elmehettek a buzifesztiválotokkal, meg a menekültek ajnározásával együtt a búsba.

Mi meg megvédjük a hazánkat akár veletek szemben is !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
A mai poszt ugyan a Magyarország és én pályázatra érkezett, de lehetne Franciaország és én is, sőt, ha még mélyebbre tekintünk, akkor valójában a beilleszkedés nehézségeiről szól. Vicky és családja ugyanis négy év franciaországi lét után döntött úgy, hogy…..
Még nagyjából három héten keresztül zajlik a kormány bevándorlással kapcsolatos konzultációja, az országot pedig ellepték a finoman szólva is idegenellenes plakátok. A menedékjogra váró menekültek egyszerűen nem értik, hiszen nem a magyar az anyanyelvük és leginkább arra…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.06.16 23:09:08
@vajdasagi:

Osotba vagy.
Ahová menni akarnak oda nem engedik be őket.
A Franciák már kiépítették a határt az Olaszoknál, és mindenkit küldenek vissza.
Az Osztrákok és Németek tervezik.

Szóval hova küldjük a napi 500-600 bevándorlót ?
Mehetnek a körúton belüli lakásodba, vagy onnan csak pofázni lehet ?
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.06.16 23:21:28
@pythonozok:

A magadfajta Gyurcsány csicskák véleménye magasról leszarható.
Minden éppeszű ember tudja, hogy nem fogják az illegális bevándorlókat beengedni Nyugat-Európába, viszont cserébe 500-600 érkezik naponta, azaz 15.000 havonta.

És lehet hogy te kedveled ha muszlim hordák erőszakolják nőrokonaid, de én nem vágyom erre.
Márpedig ahol tömegesen bevándoroltak, ott meredeken emelkedett a gyermekek ellen elkövetett nemi erőszak.

harcunk.info/index.php/elemzesek/229-nemieroszak-hullam-skandinaviaban-svedorszag-ismet-ledobbent
Ma reggeli idézet az egyik tévéből. Vadai Ágnes mondta ki, és így hangzott: „A miniszter össze-vissza hadovál, és hülyeségeket beszél.” Az ellenzéki Demokratikus Koalícióban politizáló volt honvédelmi államtitkár nyilvánított véleményt a jelenlegi hadügyminiszterről…..
Vajon mennyi menekültet lehet időlegesen ellátni 1 milliárd 300 millió forintból? És mennyit lehet tovább lopni, ki- és elcsalni az idő alatt, amíg a közvélemény és a vérszegény ellenzék a válaszlépésekkel és az aktív tiltakozással van elfoglalva? Sokat. Nagyon sokat. Ne is…..
A kádárista titkosrendőrség egyik legsikeresebb ágazata volt, a plakát- és falfirkálás elhárítás. Hosszú és alapos nyomozások folytak egy-egy vasúti wc-ben krétával felfirkált rendszerellenes mondat miatt. Vagy éppen azért, mert valaki nem átallott gúnyt űzni egy november…..
Nem elég ez a nagy hőség, a Fidesz közleményt adott ki. Igen kérem. Nem a kormány, hanem a FIDESZ.  "Elutasítjuk a baloldal agresszióját és felszólítjuk őket, hogy fejezzék be az erőszakos akcióikat! Hagyják abba a nemzeti konzultáció plakátjainak rongálására való…..
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.06.08 20:39:02
@csak egy néző:

Szerencsétlen Gyurcsány csicska...
Az lehet, hogy ennyien kaptak, de itt van az országban a másik 42.000 is akik idejöttek !
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.06.08 20:48:10
@Androsz:

Akkor majd az aktuális miniszterelnököt fogják hibáztatni, kiváltképpen ha az jobboldali.

Holott a saját mostani szűklátókörű ostobaságuk vezet oda, hogy ellepik hazánkat a kivándorlók !
Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! 2015.06.08 21:56:05
@Gyorgy Nagy:
Az a rossz hír, hogy te már soha senkit nem fogsz felhatalmazni, ostoba Gyurcsány csicska !

A magadfajta ÁVH-s görényeknek leáldozott, a fiatalok között ballibek száma tendál a HaHa taglétszámához.

A munkásőrök, ÁVH-s Gyurcsány szavazók meg kihalnak.
Ennyik voltatok, törődj bele.

RIP.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !