Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adam hyl

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor testi épségéért remeg Bencsik András hálatelt, kis szíve. Olyannyira, hogy akár a hadsereget is bevetné magyar állampolgárok ellen, csak baja ne essen kenyéradó gazdájának. A bérrettegés egy újabb magaslatára érkezett a propagandista békemenetelő...
A PR nem kivitelezői munka, hanem stratégiai szintű irányítási tevékenység. A Média 2.0 áprilisi meetupjának előadói szerint a hazai pr-oktatás nem megfelelő, a diákok hiányos alapismeretekkel érkeznek a pályára. Az oktatásnál is fontosabb lehet azonban a kulturális tudás, a társadalmi konszenzust…..
Mivel mindig mindenben maximális teljesítményt szeret nyújtani...
Coki, te! - üzente a kormányszóvivő a Washington Postnak. Uniós milliárdok úszhatnak el a jogállam megsértése és a be nem fogadott menedékkérők miatt. Olyan kulturális harc fenyeget az EU keleti és nyugati fele között, amelynek eredményeként teljesen új unió születhet...
Pedig ő és a miniszterelnök is sokszor elmondják, hogy szülessen. És semmi. Érthetetlen. ..
adam hyl 2018.04.23 12:06:40
@FCUK21: Szóval az alacsonyszületésszám miatt is Gyurcsány a hibás. Ehhez az eszmefuttatáshoz csak gratulálni lehet.
Kérdés: Mettől meddig volt GyF. miniszterelnök? (NEM 2010ig, ahogy írod.)
Kérdés 2.: A világgazdasági válságnak mi köze van egy aprócska nemzetnek, mint mi. (A logika fordítva van ugyanis, mint ahogy te írod.)
adam hyl 2018.04.23 14:56:57
@FCUK21: Akkor talán értelmezd a mondatodat, te funkcionális analfabéta! Ettől én még büszkén vagyok hülye :-D - ha te mondod. :-P
adam hyl 2018.04.23 14:58:10
@Womb Raider: Igen, amivel szoktak takarózni, ebben a sorrendben, ahogy te is írod. Fcuk21 fordítva írta.
Kínos az egész Elios-ügy, nyakig benne van Tiborcz István, Orbán Viktor veje. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vezetője, Péterfalvi Attila pedig láthatóan falaz Orbánéknak...
  A Best magazin a forrás, a 24.hu az első körös átvevő, szóval tőlük az infó: a Fókuszból, korábban a Híradóból is ismert, a Házon kívül és a XXI. Század munkatársaként is számon tartott, pályafutását a Barátok Közt szereplőjeként kezdő D. Tóth András úgy döntött, inkább feleségével közös,…..
adam hyl 2018.04.20 11:40:22
A miniszterelnök úgy csinált, mintha a fideszes pártpropaganda tulajdonképpen oknyomozó újságírás lenne...
Irgalmatlan vereséget szenvedett az ellenzék az országgyűlési választásokon – de nem megsemmisítőt. Sőt, az adatokban még a remény is megcsillan a változásra. De ehhez keményen kéne dolgozni és nem a sebeket nyalogatni...
Csak úgy juthatna be az épületbe, ha leteszi az esküt, de ahhoz be kellene előbb jutnia, ám az csak úgy sikerülhet, ha letette az esküt...
adam hyl 2018.04.19 10:36:30
Valószínűleg a miniszterelnök sem gondolta, hogy ennyire gyorsan valóra válik, amit unos-untalan hangoztat, hogy ti. idegen hordák állnak készenlétben és csak arra várnak, hogy ráronthassanak kis hazánkra...
Lemondások, belső balhék, tisztújítások. Itt tart az ellenzék 72 órával az elborzasztó választási eredmény után. Függetlenül attól, hogy történt-e csalás - szerintünk valamennyi biztosan történt -, az ellenzéki oldalt alaposan megrázta a számukra nem várt eredmény. Az MSZP-Párbeszéd közös…..
adam hyl 2018.04.16 11:39:26
@varnai: Várnaikám! Az nem elemzés, hogy magadon keresztül látsz mindent. Egyébként is a KT-ben te szoktál a Fidesszel szavazni, nem pedig Karácsony.
adam hyl 2018.04.16 11:43:24
@MrCharlieFirpo: Milyen önreflexióra gondolsz?
A 100 ezer résztvevős szombat esti kormányellenes tüntetés számos, érdekes jelenségre rámutatott, ezek közül válogattunk ki párat. ..
Sallai Róbert Benedeknek köszönhetjük a kétharmadot, Hadházy Ákos meg még egy agyrázkódást is...
adam hyl 2018.04.16 10:35:38
@elismert felhasználó: a garázdaság bűncselekmény. Ha ez szerinted bűnbakkeresés, akkor ne olvasd ezt a blogot. A Magyar idők propaganda kiadvány a neked való.
adam hyl 2018.04.16 10:41:00
@Bryan élete: "de az eredmény mindig ugyanaz" - nem-nem, ezennel nem, ezennel van egy egyéniben nyert mandátumuk, amit a szociktól kaptak ajándékba. (5. kerület)
A párt 0,63%-ot ért el a választáson, vissza kell fizetniük a kampánytámogatást, ami 194 millió forint. Van még egy 25 milliós bankhitelük is. ..
Kopasz verőlegények gyülekeznek a Vakok Kertjénél és a Néprajzi Múzeumnak kiszemelt 56-osok terén, ahol a Városliget Ingatlanfejsztő Zrt. újabb faátültetésre készül...
adam hyl 2018.04.11 10:47:44
adam hyl 2018.04.11 10:53:15
@FCUK19: a hétvége tényleg jól sikerült, főleg az oda nem való politikus eltávolítása :D, de nyugodt lehetsz a látszatot kiválóan fenn fogja tartani a tetű, hogy ő van, és főleg, hogy ő ligetvédő. Már 2 éve önkormányzati képviselő volt és SEMMIT NEM TETT A LIGETÉRT, jött a mozgalom, amibe beleült. Bocsesz, inkább ráült.
Ha jól tudjuk, a Pethő Sándor alapította lap utoljára 1944. március 19-ét, a német megszállást követően szűnt meg...
adam hyl 2018.04.11 10:41:06
• Nagyon lejtett a pálya Fidesznek, de most reszkethet az ellenzék, a civil szféra, az igazságszolgáltatás, a sajtó maradék független része és a CEU • Le Pen üdvözölte Orbán Viktor győzelmét, Európa azonban attól fél, hogy most fognak csak igazán elmélyülni a viszályok Magyarországgal • Minden…..
Itt a Kávézóban nem értjük, miért van az, hogy a "közvélemény" és a "megmondók" számon kérik az ellenzéki pártokon a kölcsönös visszalépést, de ugyanezt nem várják el a Jobbiktól. Miért lenne természetes, hogy Vona Gábor pártja 106 körzetben induljon, a többiek pedig vonják vissza…..