Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagda

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Dagda 2017.12.01 13:09:48
@sixx: Nem kelle gyedül lefedned a teljes palettát, pl nem láttam még senkit balhézni Hannah Montana vagy Diótörő hogyvoltért. :D
Bőven elég, ha napi 480 órányi magyar + 2-300 órányi érdekesebb külföldi tartalomról írsz. :D
Szelfik által uralt világunkban mindenki arra törekszik, hogy a lehető legtökéletesebb oldalát mutassa meg a közösségi felületeken. Mi a tökéletes szelfi titka?..
Dagda 2017.07.05 12:29:46
@Ellyzon: És hogy jellemeznéd azokat az embereket, akik azzal próbálnak önbizalmat szerezni, hogy másokat vélt tulajdonságok alapján néznek le?
A Camino nem olcsó mulatság. Bár gyalogolni nem kerül semmibe, de már az oda- illetve a hazajutás is kemény pénz, még ha a lehető legracionálisabban is intézi azt az ember. A szállás és az étel is pénz (enni pedig bizony rendesen kell egy ilyen fizikai terhelésnél), plusz a szükséges felszerelés…..
Érdemes egy pillantást vetni a köztévé szombat esti híradójának diagramjára, melyből első ránézésre az látszik, hogy pénteken, február 17-én a határon elfogott migránsok száma hirtelen megsokszorozódott a korábbiakhoz képest. Aztán jobban megnézve már csak az látszik, hogy csak három tucattal…..
Kisebb felzúdulást váltott ki március elején a Molyon a Galaktika magazin márciusi borítója. A borító immár sokadik alkalommal Star Wars-tematikájú volt, amit decemberig még talán indokolt a Star Wars-láz, a film után négy hónappal azonban már kissé nevetségesen hatott a rózsaszín fürdőköpenyben…..
Dagda 2016.04.17 00:41:14
@annamanna: Tehát ön szerint Nagypénteken KIZÁRÓLAG Nagypéntekről szóló cikkek jelenhetnek meg a médiában? Ön miről olvasna a Magyar Méhészben vagy a Homoszexuális Szexpartner Kereső Magazinban Nagypénteken? Azoknak is legalább annyi köze van ehhez, mint a Galaktikának.

Egyébként ha esetleg egy nagyon picit ismerné a Bibliát vagy a kereszténységet, rájönne, hogy Jézus nem az emberiséget váltotta meg, csupán azt a (kisebbségben maradó) részét, akik az ő dogmáit követik. Mert ez egy ilyen megértő és elfogadó vallás. Pont, mint Ön.
Dagda 2016.04.17 00:49:03
@annamanna: Látókörét tovább szélesítendő: húsvétkor pont annyira ünnapeljük Jézus feltámadását, mint a csokitojást tojó nyuszit. Kétféle módon szemlélheti ezt: vagy úgy, hogy mit jelent a ma élő társadalom számára a húsvét, vagy úgy, hogy eredetileg mit jelentett. Jézus egyiknek sem része, mivel a kelta Ostara (tavaszünnep), azaz a tavaszi napéjegyenlőség és az azt követő megújuló, feltámadó természet ünnepe volt a húsvét (milyen érdekes, tőlünk nyugatra most is Oster, Easter néven emlegetik). A legitimációját kereső világi ingyenélők csapata, akik pont olyanok voltak, mint egy tetszőleges mai hataloméhes korrupt párt, csak akkoriban Rómának hívták őket, megkereste a módját, milyen eseményt lehetne ráhúzni erre és a többi természeti ünnepre (mint pl. a téli napforduló dec 21, a télkezdet november 1, csak pár példa) hogy könynebben megtérítsék a parasztot, ha annak nem kell feladnia a szokásait.

Tehát ne legyen annyira büszke a húsvétra, mert sem eredeti, sem mai formájában semmi köze Jézushoz, az csak egy meglepően sokáig működő reklámszlogen volt.
Dagda 2016.04.18 22:24:18
@annamanna: Azt feltételezném, minimális logikai készség is elegendő ahhoz, hogy az általad feltett kérdésekre tudd a választ, de ha tudnád, nyilván nem tetted volna fel.

Most kerültem ide a cikkhez.

A cikkben leírtakhoz nincs mit hozzáfűznöm, mintegy 35 éve vagyok Galaktika olvasó, de elég jól ismerem személyesen azt a társaságot is, akik a kilencvenes évek közepén csinálták ugyanezt (Valhalla páholy), így nem lepődtem meg.

A te hozzászólásaidon azonban meglepődtem, ugyanis tökéletesen irrelevánsak itt, ráadásul arról tanúskodnak, hogy ismereteid igencsak felszínesek azon témában, amelyről prédikálsz, így igyekeztem segíteni neked a bölcsesség felé vezető úton azzal, hogy rámutattam a tények és a véleményed közötti ellentmondásra, amely az ismereteid hiányából fakadnak.

Remélem, ezzel tökéletesen képbe kerültél.

Én is képbe kerültem, hiszen hozzászólásomat magázódva indítottam, a tisztelet jeleként, úgy tűnik azonban, erre nem tartasz igényt. Én itt le is zárnám ezt a diskurzust, kérdésem nincs feléd, azt gondolom, ami a világból engem érdekel (nagyjából minden, beleértve az emberi lélek működését, a felsőbb hatalom manifesztációját és a hatalom érdekében buta embereket manipuláló egyházak kommunikációs modelljeit), arra te nem tudod megadni a választ.
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
Dagda 2016.02.17 23:08:27
@daytona500: mennyire igazad lenne, ha nem tudta volna magáról hogy cukorbeteg... de tudta és vannak szabályok, amiket ha betart, sosem eshet komolyabb baja.
És az itt kommentelőknek igaza van. Azon az illetőn már nem segíthet senki, de talán van itt, aki ezt olvassa és később, amikor cukorbeteg lesz, már tudni fogja, milyen kockázata van annak, ha leszarja, amit az orvos mond.
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Az olasz konyha menő, mindenki imádja, az olasz cégérrel mindent el lehet adni...de biztosak vagyunk benne, hogy minden olasznak tűnő fogás a Csizmából származik, és nem valami körúti vendéglő szakácsának agyszüleménye? Íme egy lista a leghíresebb nem olasz fogásokról a teljesség igénye…..
Dagda 2016.01.16 18:37:02
@Momina: Köszönöm, pont az ilyen igényes és alapos válaszok miatt szeretek kommentet olvasni. :) Aki csak fröcsögésig jut el, az őt jellemzi...
Dagda 2016.01.16 23:04:32
@Eddie: Majdnem. :)
Nyers tojásból készült, parmezánnal és szerecsendióval, fehérborssal, fokhagymával ízesített mártás a szalonnás tésztán. Sonkát nem lát, a parmezánon kívül sajtot se. A többi stimmel. :)
Itthon sonkás-tejszínes-sajtos-fokhagymás szószként terjedt el.
Random Képregények RANDOM #1 2010.12.06 07:00:00
Nagyszakállú Télapó, jó gyermek barátja. Random Virtuális Képregénymagazint rejteget a zsákja. Hát íme, itt van, Miklós bácsi elhozta nektek puttonyában az első magyar virtuális képregénymagazin bemutatkozó számát, amit reményeink szerint milliók vártak, de bízunk benne,…..
Dagda 2015.12.06 22:00:41
@-Szűcs Gyula-: Örülünk, Vincent. :)
Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök mai fináléjába, amit végül az alaposan kivarrt Domi lett nyert meg. A feladat egy háromfogásos menüsor (előétel, főétel, desszert) elkészítése volt, segítségül megkapták az első évad döntőseit, már ha ezt lehet…..
Dagda 2015.05.30 08:52:46
@Lucretia/My Reflection: ez rám is igaz :)
Ha szex témában olvasgatunk, minden második, harmadik cikk szól a hátsó örömökről, a popsiról, vagyis az anális szex bevezetéséről, alapjairól, előkészületeiről. Nem szeretném teljesen kihagyni a fontos információkat, hátha lesz, aki engem olvas először ebben a témában,…..
Dagda 2015.05.18 23:43:32
Ha már a fenék táján kalandozunk írásban, nem lehet teljes a kép e nézőpont nélkül.. Úgy érzem, ez a téma még inkább megosztó, mint az általános popsiszex nők részére. Nagyon sok pasi teljesen elzárkózik tőle, mert azt hiszi, hogy heteroszexuálisként látens…..
Ma leginkább a női maszturbáció előnyeiről írnék, mert úgy vélem, a férfiaknál nincs probléma, elfojtás e téren. :) Az első, és legfontosabb érv, hogy ismernünk kell a testünket ahhoz, hogy a partnerünk révén is eljuthassunk a csúcsra. Sajnos nagyon sok nő szenved…..
Dagda 2015.05.10 12:26:53
@Recs Kázmér: poszthoz illo nev. :)
Recskazz! Mer?
Egy kedves olvasóm javaslatára most egy rendhagyó írás következik.. Azaz, sokat nem fogok írni, mert most a kommenteken lesz a főszerep. :) Ne hagyjatok unatkozni.. Nincs moderáció, de a határokat, kérlek titeket, tartsátok be. Folyamatosan reagálok, válaszolok a feltett…..
Dagda 2015.05.09 15:23:29
@Johnnie Walker Blue Label: Azért, mert olyan állatok vagyunk, hogy még a szar nőre is felizgulunk. :)
Ha nem így lenne, hidd el, odatenné magát mindegyik, de kereslet-kínálat van, ha kinéz valahogy, de semmit nem csinál, neki akkor is lesz partnere.
Meg aztán egy gyenge nővel is könnyebben élvez el egy férfi, mint egy gyenge férfival a nő.
Ezért kell a nőket megbecsülni, náluk van a világ teljes puncikészlete.

Egyébként igazad van, de ezekre csak 40 éves kor fölött kezd az átlag nő rájönni, amikor a külseje már kevésbé adja el, és ha nagy nehezen megszerez valakit, akkor sokat kell tennie, hogy meg is tartsa. Na ezért szerettem én világéletemben a negyvenes nőket. :)
A hét nap alatt, mióta elkezdtem eme blogot, kb minden nap kapom az érdeklődéseket, miért nincs még filmem, s mikor lehet látni szereplőként, és ha nem, miért nem.. Mióta modellkedem, rengeteg felkérést kaptam, volt köztük ami kecsegtető, s volt köztük vicces ajánlat is...
Először is szeretném megköszönni a rengeteg pozitív visszajelzést az ötletemmel kapcsolatban. :)  Nem számítottam ekkora, és ilyen jó fogadtatásra.   Az előző postban említettem, hogy megkeresek egy hazai ügynökséget, hogy mennyire életképes a tervem. Megtörtént az első…..
Nyilvánvaló, hogy a pornófogyasztók nagyobb része férfiakból áll. Az ő ízlésviláguknak megfelelően készül a legtöbb film, amivel persze nincs gond, hisz nő létemre én pont az ilyeneket szeretem. De ezzel, ahogy írtam az első postban, kevés nőtársam van így.. :D Elég…..
„Nekem kéne a trónra ülnöm, mert én vagyok a Király!” - ezzel a béna szóviccel kezdte Király Viktor az HBO Trónok harca-celebsimogatóját az Allée bevásárlóközpontban, de mivel én imádom a béna szóvicceket, rögtön megalapozta a jó hangulatot az elsőre tényleg…..
Dagda 2014.03.27 22:15:11
@nemorino: De igen. Sok keresztneve van az írónak. Ennyi többnyire már elég jelen szerzőnek, hogy összetévessze a kettőt.