Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baing '88

77 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kívánok túl sok karaktert pazarolni a filmre, mert az ilyen abszolút biztonsági játékot űző, se hús, se hal produkciók azt nem érdemlik meg. A sztorit most mindenki harsogja velem az ablakból világgá kürtölve: az abcúg amerikáner kormány kifejleszt egy vírust (most épp a…..
Tegnap mutatták be hivatalosan azt a labdát, amely a 2010-es labdarúgó-világbajnokság döntőjének főszereplője lesz. A “Jo’Bulani” névre hallgató, Adidas játékszer a többi mérközésen használt “Jabulani” arannyal feldobott változata. Az alkalmazott…..
Baing '88 2010.05.05 09:13:00
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
Az Arsenal feljövőben van, ennek ellenére mi már a párosítás kialakulásakor elhihettük, hogy az el is dőlt, és a hazaiak valóban el is dönthették volna az egészet az első meccsen, de így marad egy kis izgulni való a következő találkozóra is. A fullbrit összecsapás első…..
Baing '88 2009.05.01 15:45:48
@rizla:

Szerintem nincs abba semmi szánalmas hacsak 1:0 -ra kap ki a Manchester-től az Arsenal.Különben is, ez még nem lefutott mérkőzés.Yo tanács,vegyél egy pillantást az Emirates statisztikájára.Egyébként én sem vagyok elégedett 100% a csapatommal, de Van Persie-vel reményeink tovább nőhetnek.Nem,de?
Az elnyújtott harmincharmadik után egy háromnapos harmincnegyedik következik. A bajnoki címért  eséllyel küzdő csapatok közül az éllovasnak lesz a legnehezebb dolga, de a Pool kieső jelölthöz, a Chelsea meg nemzetközi szereplésért küzdő csapathoz látogat, vagyis tuti három…..
Miközben majdmindenki azt számolgatja, hogy mennyit kell a MU-nak botlania a hátralévő fordulókban ahhoz, hogy a Pool - vagy esetleg a Chelsea - legyen a bajnok, addig az aktuális fordulóban a két trónkövetelő hullajtotta a pontokat. Igaz, gyökeresen különböző mérkőzéseken. A…..
Baing '88 2009.04.24 16:43:56
@peter135:

Már bocs,de Song pihent eleget,meg különben is gyakorlat teszi a mestert! Song közel sem játszott annyit mint Denilson
Arsenal Az új blogom! 2009.02.19 12:44:00
Go Gunners !!A blog elköltözött! Íme a Link   ! ..
Erre nincsenek szavak. Ez felfoghatatlan. Ez leírhatatlan. Ha azt hiszed, hogy láttál már igazán hulladék értékelhetetlen szar filmet életedben, de még nem láttad a Raptor Island-et....nos akkor nem tudod, hogy miről beszélsz. Komolyan mondom e mellett a fércműnek sem nevezhető…..
21 éves Bischoff a Werder Brementöl érkezett az Arsenalba,igy Ramsey és Nasry után ö lett Arséne Wenger harmadik idei felnött igazolása.A szerzödtetése már régóta köztudott volt, de az illetékesek csak most tudták véglegesiteni az üzletettA Franciaországban született Portugál…..
Nem egy népszerű klub.... (de kár hogy igy kell kezdenem), de az egyik legfurábban tartja ott magát az élvonalba. Pénz lehet van, de Wenger bácsi nem igen szeret költekezni: Leigazolhatnánk bárkit de mi nem egy kirakatcsapat akarunk lenni. Rengeteg fiatalból épitünk csapatot, nagyon…..
Arsenal Minden ami Arsenal 2008.07.29 18:10:00
Wenger bejelentkezett az Udinese fiatal játékosáérAngol és olasz lapértesülések szerint Arséne Wenger szerzödtettné szeretné Gökhan Inlert,az Udinése sztárját.A 24 éves török származású svájci középpályásért 5 millió eurót kér az olasz klub.Forrás:NsoMeccs linkek az…..
Gilberto Silva elhagyta az Arsenalt ,mivel a jövöjét bizonytalanná érezte az Ágyusoknál.Arséne Wenger épiti a jövö Arsenalját ezért kevesebb játéklehetöséget biztositott volna Gilbertonak a 2008-09 évi bajnokiján,ezért ugy döntött hogy távozik.Gilberto gyönyörü hat évet…..
Arsenal Haladás Vs Arsenal 1:1 2008.07.23 18:07:00
Haladás tiszta fejjel  és kiegyensúlyozott hidegvérrel küzdötte végig a 90 percet,és akkor még nem beszéltem a menthális felkészülésröl ami maga nemében vér profizmusra vall. Csertöi Aurél meccs utáni interjúban annyit mondott hogy..."...Nekünk nem az Arsenal elleni…..
Arsenal Haladás Vs Arsenal 2008.07.21 18:03:00
Várthatóan telt ház elött lép pályára az Arsenal Labdarugócsapata kedden 18:30-tól a Szombathelyi Haladás ellen Az MTI információja szerint mind a 12 ezer jegy elkelt. Gelei Károly mérközés szervezö azt mondta,hogy a cseh Rosicky és a nagy spanyol Fabregas kivételével mindenki…..
Felkészülési meccsek Barnet - Arsenal Julius 19. 16:00  - Underhill stadion Haladás - Arsenal  Július 22. 18:30 - Rohonci uti Stadion Burgenland X1 - Arsenal Július 28. 18:30 Ritzing Austria A szombati meccsröl annyit kell tudni hogy a haziak nem hazai csapatra…..
Arsenal A Togói-ról 2008.07.16 18:57:00
Adebayor már biztos hogy nem megy a Milanhoz,de az átigazolási szezon még javában folytatodik,és aszt is szinte biztosra veszem hogy lesznek még neki kéröje sajnos, de én bizom Ade maradasában, mert nagyon fontos része a csapatnak, és nem egyszer nyilvánitotta ki mély érzelmeit a…..
Arsenal Hirek,Pletykák,Stb. 2008.07.14 17:02:00
Arshavin menedzsere szerint Arsenal lenne a legideálisabb választás a középpályás számára,mivel Arséne Wenger óriási hatással van a játékosaira." Wenger hatása játékosokra óriási.Ha leigazolná az Arshavint az Arsenal azzal mindét fél jól járna,Arsavin 27 éves…..
Tudjuk: „nehéz a boldogságtól búcsút venni”. Eltelt az első munkanap a foci Eb nélkül. Nincs több latolgatás, nincs több zrikálás, nem keresünk kivetítőt, nem kell azt mondani egy ideig, hogy csak tizenegy után (legfeljebb fél tizenkettő) érek rá, mert…..
Wenger dicséri az új szerzeményétBergkamp üzenete LampardnakBlikk-Kitört a vasi fociláz ide katt!Alex Hleb cikk,kattincsatok a focivilágra és ott lesz a link! www.origo.hu/sport/focivilag/20080712-az-asztfaltpalyatol-a-bldontoig-alekszandr-hlebsztarporte.htmlA 21 éves Francia játékos…..
Arsenal Hirkombány 2008.07.10 19:33:00
Kerrea Gilbert kölcsönben adják,ami nem túl jó elöjel Peter 135 szerint,mivel a legjobb játékosokat nem adják kölcsönben, és ebben látok én is sok igazságot,de nem lennék ellenére ha forditva sülne el a bloger észrevétele.A kis titán tavaji szezonban lett ismert mivel kilenszer…..
"A Chelsea hülyegyereke"Két év elteltével sem tudnak megbocsátani A$hly Cole-nak az "Ágyusok" fanatikusai, amiért az Angol válogatott és a csapatuk balbekje a Chelsea-ben keresi a napi betevöjét.Szeretetböl vagy utálatból, de  mindenképpen  fabrikáltak…..
Emmanuel Adebayor ügynöke szerint az Arsenalnak is megkell mutatnia,hogy akarja-e ezt a szoros kapcsolatott védencévelSthephane Courbis , a 24 éves támadó ügynöke szerint nagyon fontos, hogy az Arsenal erösen kifelyezze azonszándékát,hogy ragaszkodik a tavayi…..
Ljunberg lemondta a válogatottságotA 31 éves játékos volt a svéd nemzeti együttes csapatkapitánya az Eb során,elmondása szerint ennyi évesen egyre nehezebb megfelelni klubjában és hazája gárdájában is, ahol 1998-ban mutatkozott be.Szerepelt három EB-én és két Vb-én is a…..
Fabregas show a sport 1 müsorán!                                                                           …..
Arséne Wenger az EB alatt sem pihen,mivel szakkommentárként figyeli az meccseket,részletek a L'equipe interjujából a Focitipp honlapján itt!www.focitipp.hu/conent=hirek&id=3448Gael Clichy nemrégen hosszabitotta meg a szerzödését,mely 2012 -ig szól.Hirek szerint csábitotta a Juventus…..