Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nixol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
Nixol 2012.03.19 17:21:14
Puzsér pöcsfejsége is pont olyan felvett szerep, mint a többi zsűritagé. A producerek így osztották el a szerepeket, kell egy kritikus, kell naiva, laza, művészkedő... ki van itt minden számolva, így színes a zsűri, lehet róla cikkezni.

A trágár rapper szerepeltetése egyértelmű jele annak, hogy az RTL kapaszkodik a Megasztár után, ami már a korábbi kezdése miatt is versenyelőnyben van a nézettségért. Kell valami bulvárosat mutatni így az elején, felháborítót, amire felkapja a fejét mindenki. Ki van ez is találva.

Pokorny Lia eljátszotta nemrég, hogy ő abban a fasiszta Új Színházban nem marad, eljött nagy dirrel-durral, dámáskodva, neki igaz művészet kell, szabadság, színvonal. Szerintem ezek után Pokorny művésznő is elsüllyedhet, ha neki ez a műsor jelenti az előrelépést, ez a produkció jelenti a színvonalat. Hiszen ő is továbbjuttatta a káromkodó rappert, bólogat a gagyi produkcióknak.
A sárga csekkeket fizetni kell neki is, kényszeredetten mosolyog a többi zsűritaggal, aztán felveszi a milliós gázsit és már el is szállnak az erkölcsi, művészi kifogásai.

Visszagondolva az elmúlt sok év több tucat ilyen-olyan valóságshowjára, tehetségkutatójára nem látom azt a sok művészt, akiket beígértek, hogy fel lesznek fedezve. Minden győztes csillaga csak addig ragyog, amíg egy fél év múlva be nem indul a következő széria X-faktor, Csillag születik, Megasztár.
Aranyosan énekelgető 5-25 éves, tanulni, dolgozni nem akaró roma gyerekekből meg mindig lesz elég, sőt egyre több, sose fogy ki a kereskedelmi televíziózás a "tehetségekből". Az állítólag válságtól szenvedő, hitelekben vergődő magyar lakosság meg tolja az emelt díjas sms-eket.
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
Nixol 2012.03.19 16:54:59
1. A srác még olyan szűz, hogy muffot sem látott csak képen, ezért frusztrált, gyűlöli a nőket. Kiskamaszoknál ez természetes, csak 19-20 évesen már kinő belőle a legtöbb ember. Neki még nem sikerült.
2. Az RTL műsora sok hetes késéssel követte a Megasztárt, ahol már javában megy a show, ezért kellett villantani valami nagyon megdöbbentőt, amitől a bulvár felkapja a Csillag születiket. Marketing, hírverés, ál-megdöbbenés a zsűriben (mintha nem tudnák, mi következik).
3. Erőltetett produkció, semmi perspektíva nincs a srácban. Most továbbjuttatták, de mit fog ezután csinálni? Variálja a káromkodást, meg a gecit a fasszal, picsával? Erre már nem lehet egy karriert építeni, csak egy youtube bohóc lesz, de ott elér majd sok százezres nézettséget. Közben pont olyan kínos, mint anno Uhrin Benedek. Nem vele nevetnek, hanem rajta. Persze amíg kap gázsit, addig mindegy neki.
Esetleg meghívják a nyírborzasztói diszkóba, mert a helyi genetikailag hulladék tiniknek bejön ez a hülyeség. Vagy vendég lesz még egy BME villamosmérnök gólyatáborba, ahol 99% a fiúk aránya, mind autisták, kockák, netfüggők, nőjük sose volt, berúgva vonyítanak majd erre a számra, aztán összehányják magukat.
4. A 13-15 éves kiskamaszok rajonganak ilyenekért, utánozzák őket, trágárkodnak, ettől érzik magukat nagy fiúnak. Közben én csak megvonom a vállamat és emlékszem, hogy 12 évesen én is azt hittem, hogy ez a menő.
5. Lilu pont úgy beszélt, mint ez a rapper, az egyik zenetévében, amikor ott volt műsorvezető. Remélem most már látja, hogy mekkora gáz.
6. Pokorni Lia eljátszotta nemrég, hogy ő abban a fasiszta Új Színházban nem marad, eljött nagy dirrel-durral, dámáskodva, neki igaz művészet kell, szabadság, színvonal. Szerintem ezek után Pokorni művésznő is elsüllyedhet, ha neki ez a műsor jelenti az előrelépést, ez a produkció jelenti a színvonalat. Hiszen ő is továbbjuttatta...
A sárga csekkeket fizetni kell neki is, kényszeredetten mosolyog a többi zsűritaggal, aztán felveszi a milliós gázsit és már el is szállnak az erkölcsi, művészi kifogásai.
"A ­szőke villalakó már hosszú ideje erős fájdalmakkal küzd, aminek ­eredetéről semmit nem tudott, most azonban, hogy kiderült, veszélyben van az egészsége, azonnal kés alá is fekszik" - írja a mai Blikk. "Az egészsé­géért és az életéért retteg VV…..
Nixol 2012.03.18 13:52:22
@Jó Mercutio halott: Azért elég sok szép és okos, diplomás nő is van az országban. Ráadásul természetes szépségek. Lehet, hogy csak nekem van szerencsém, de én eddig ilyen barátnőket találtam magamnak.

Sehi meg se nem okos (affektálva beszél borzalmas üres körmondatokban, mert azt hiszi ettől érett nőnek látszik), se nem igazán szép, a feje olyan, mint a hörcsög. Ráadásul a személyisége nagyon taszító, mint a VV-sek többségének.
A melle meg van csinálva, mondjuk nem csúnyán, láttam már kókányabb munkát is, de hát ez is óccsóér', PIP implantátummal, mert az volt akciós, hát minden panel liba azt tetetett be magának. És örültek, hogy mennyit spóroltak a pasijuknak, anyjuknak, bárkinek, aki fizette helyettük a műtétet.
Nagy álma volt, hogy légiutas-kísérő lehessen... ez egy tipikus hülyepicsa szakma, kb. légi pincérnő, nulla végzettség kell hozzá, de még ez sem sikerült neki, ezért egy olasszal tartatta ki magát.
És még a VV befejezése után hónapokkal is címlapra tud kerülni a hibás műmelleivel. Legközelebb a vérző aranyere vagy a gennyes-büdös foga lesz a téma?
Nixol 2012.03.18 13:54:48
@Jó Mercutio halott: Seherezádé pont az a panelproli csaj, akit te emlegetsz, ezért tesco gazdaságos még a melle is, azért kell kicserélni.
Semmivel sem különb ő, mint az átlag senkiháziak, csak pár hónapot VV-zett. Attól még nem lett se igazán szép, se értelmes, tanult, művelt, kedves teremtés.
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Nixol 2012.03.14 13:31:01
Bear Grylls egy jóképű, trendi csávó, aki tud összeszorított szúrós szemmel bámulni a távolba a kamera mellé, hogy a női nézők is nedvesedjenek bugyi tájékon. Ő egy showman, üzletember, aki tőle és a műsoraiból akar túlélést tanulni, az elég hamar bajba kerülhet egy éles helyzetben.
Rengeteg tényleg jó túlélőkönyv van a piacon, neten, mindenhol. Sokkal hitelesebbek, normálisabbak, mint egy ilyen valóságshow szintű túlélő bohóckodás.

A Bear Grylls brand, kés, parang és az összes cucc meg egy nagy hype. Tényleg fontos, hogy legyen nálad egy jó kés a vadonban, de a Bear Grylls logó nem elengedhetetlen feltétel. Legyen nálad egy kb. bármilyen normális kés. Ennyi a lényeg. Ha márkás, jó acélból van az plusz pont, de már egy akármilyen bicskával is jobbak az esélyeid, mint puszta kézzel fát faragni.
Persze Angliában elég szigorúan büntetik azt, akinél kés van, úgyhogy eleve mindenki otthon tartja, így hasznát se tudja venni, ha máshol kerül bajba.

Ma már nem a vadon a legnagyobb kihívás. A világ legtöbb részén a népességnek nagyon kis százaléka tud csak olyan helyre kerülni, hogy napokig ne találkozzon emberekkel. Tényleg mindenhol utak vannak, amiket ha követsz, akkor pár óra alatt települést találsz, vagy jön egy autó, legalábbis Európában. Fagyhalált halni meg a házad kertjében is tudsz, ha elesel és nem tudsz felkelni, nem csak a tajgán. Öregek, gyerekek elkószálnak, tíz kilométeren is meghalhatnak, ha hideg van vagy tűz a nyári nap és kiszáradnak.
Közlekedési és egyéb balesetek, háziasított kutyák támadása, rablás, katasztrófák stb. sokkal több embert ölnek meg, mint a vadon.
A biztonsági öv az autókban sokkal több emberéletet ment meg, mint a csili-vili Bear Grylls túlélőkés. Csak hát a férfiember attól érzi magát tökösnek, ha ilyen műsorokat néz.
Én is szeretem a túlélés témát, de nem Bear Grylls az etalon számomra.