Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trespass

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Boldog Salkaházi Sára nem a keresztény kultúrát akarta megvédeni. Ő a zsidókat akarta megvédeni a nyilasoktól és ezért megölték. A keresztény kultúra védelmezése Magyarországon azt jelenti, hogy nemcsak a zsidókat kell Dunába lőni, hanem a Salkaházi Sárát is, és amikor aztán boldoggá…..
     2020 november 8.    Az alábbiakat az egykori keményvonalas antiszemita, ma "zsidó " Veszprémy Mandiner Bubu írta le. " Lehet, hogy a jóslatok helyesek, de attól még nem a média hirdet ítéletet és végeredményt az elnökválasztáson."   "Nyilván érdemes rögzíteni néhány tényt: az Egyesült…..
         Tudomásom szerint a European Research Council pályázatain összesen 38-szor nyertek magyar egyetemek. Ebből 17-szer nyert a CEU, kétszer a csúcskategóriás Synergy Grantben voltak nyertes pályázók (egyszer a St.Andrews egyetemmel, egyszer a Károly Egyetemmel és az MTA-tól elrabolt Rényi…..
        Békés  fajtestvér, az egykori szkinhed, ma ideológiai böllérbicska, interjút adományozott  Veszprémy exfajtestvérnek. Ez egy ilyen átlagos nap, itt be is fejezhetném a posztot.      Békés fajtestvér a Kommentár nevű fajlap újabb számát mutatta be, ahol olyan világhírű filozófusok harcolnak…..
         Oroszország nemzeti és keresztény.  Szergej atya, a koronavírustagadó exrendőr szobája falán II.Miklós cár és Joszif Visszarionovics Sztálin  mosolyog egymásra. Oroszország Anyácska leghűbb fia a KGB volt kelet-németországi rezidense Vlagyimir Vlagymirovics, minden oroszok prezidentje for…..
Trespass 2020.09.04 15:19:06
       I am not happy.   ..
Trespass 2020.09.01 13:45:10
@jotunder: Ó, b.+! Sőt, a "jogi képviselőd" is!
     Az ember élete -- megismerni Istent és szeretni Őt.   1. Az önmagában végtelenül tökéletes és boldog Isten tisztán jóságából elhatározott terve szerint, szabad akaratból ellátott minket Audi 8-asokkal, elnézte nekünk a ministráns fiúcskákért és különösen azok bizonyos részeiért érzett…..
Trespass 2020.03.02 16:08:38
@ámbátor: Nyilván a magyaroké. A többi mind migráncs...
        "Ezzel szemben én úgy látom, a Soros Egyetem több szakán komoly indoktrináció folyik. A matematikai rész kiváló, a filozófia tanszék is, meg gondolom, több más is. De vannak kimondottan olyan részek, melyeknek célja Soros nyitott határok mozgalmának támogatása, és a fehér ember…..
Trespass 2019.05.08 20:45:01
@Remekeith4: ezt a mandínerre szántad, ugye?
              A szöveg nagyjából száz oldal és teljes egészében letölthető.          Erről a könyvről írt az index.hu, emiatt őrjöngött Németh Szilárd. Ha valaki bele akar olvasni, egy kattintással megteheti. ..
Trespass 2018.05.01 10:22:30
@fortin2: Az biztos, hogy egy kersztény, konzrvatív szavazó semmilyen elvi megfontolás alapján nem szavazott volna a fideszre, ugyanis a kettőjük értékrendje közötti átfedés a tettek szintjén konvergál a nullához. A szavak szintjén pedig a fidesz hazudik.
Szerintem a kétfarkúak lehetett volna a megoldás, ha a kk értelmiségi kényszeres szavazó. Vallási semlegesség, józan paraszti ész, empátia, jószándék, átláthatóság, csupa olyan dolog, ami ellen nem lehet kifogás. Talán a humor lehet riasztó, de ennyi kompromisszum elvárható egy értelmiségitől.:)
Trespass 2018.05.01 16:36:41
@sfi: Ez mennyiben releváns?
Trespass 2018.05.01 22:20:22
@sfi: Egyrészt arról nem írtam, hogy kire kéne szavaznia, csak kizártam a fideszt, mint opciót egy valódi kk értelmiségi szavazónál. (a valódi jelen esetben elvekkel bírót jelent)
Másrészt a kétfarkút csak mint lehetőséget vetettem fel, kcsit tréfából. Lehet ez volt a baj (mint velük is)?
Tény és való nem vagyok kk szavazó, annál én sokkal kevésbé vagyok finnyás, de már találkoztam eggyel. (nem szavazott)
   Egy amerikai egyetemi oktató írt egy review-t Lánczi András Political Realism and Wisdom című kötetéről.  A viccesebb rész nyilván az, hogy a baloldal nyelvtudásáról értekező ideológusunk könyvéről ezt írta a szerző:   "With nary a page free of grammatical, syntactical, and other errors,…..
Trespass 2018.04.18 22:18:10
         Tipikus magyar történet.      ifj. Thürmer Gyula egy rezsimblogon magyarázza el, hogy micsoda fertő a Michigani Egyetem.      Azt írja,      „Meglepő rendezvényt tartott a Michigani Egyetem egyik kutatóintézete, a Research on Women & Gender. Az alapvetően a nők jogaival és a…..
Trespass 2018.02.13 18:52:23
@jotunder: Azért van tanár és tanító (primary school teacher) képzés Angliában. A törvényeket nem ismerem, de egy egyetemet végzett pedagógusnak még egy év (NQT year) kötelező (fizetett) gyakorlat van és ha azt sikeresen abszolválja, megkapja a qualified teacher státuszt és csak ennek birtokában taníthat önállóan osztályokat (az állami rendszerben). Diploma nélkül csak "assistant teacher" lehet valaki.
A személyi feltételekkel többek között azért van baj, mert 24ezer fontos brutto fizetésből Londonban éppen csak meg lehet élni,, persze csak ha egy szobát bérel az ifjú pedagógus valahol a négyes zónában. E mellé társul a hatalmas workload.
Se ereje/ideje, se pénze semmire.
     Kirsch reached across the table and politely shook hands with Rabbi Köves. "A pleasure to meet you, sir," Kirsch said.   (Dan Brown, Origin)..
        Európai hírügynökségek szerint Jean-Claude Juncker határozati javaslatot terjeszt be az Európai Parlamentben a magyar és román kormányzat közötti feszültségek miatt. A Juncker-javaslat szerint a székely zászló kitűzésével kapcsolatos kérdéseket a két főváros főpolgármestere közötti…..
Trespass 2018.01.13 22:36:22
       Egy angol egyetemi irodából közvetítettem a lányomnak a katalán elnök parlamenti beszédét a Facebook messengeren keresztül a Guardian Live alapján, miközben ő (mármint a lányom, nem Puigdemont elnök) békésen itta a sörét a katalán parlament mellett.     ..
Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára…..
Trespass 2016.10.11 22:33:51
@punkfrog: Szóval csak meg akarják szobrani a népszabaccságot?
          G.Fodor Gáborral kezdeni a posztot határozott bátorságra vall a részemről, hiszen, mint tudjuk egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá, amit nyilván meg is fogok kapni, és nyilván el is fogok engedni a fülem mellett (azt még se írhatom egy kultúrblogban, hogy pont…..
Trespass 2016.07.21 10:40:35
Trespass 2016.07.23 20:29:50
@balmoral: És mit csinál civilben (amikor nem költ)? Ő a sakkmester, vagy a bádogos? És hol lehet nem papíron olvasni?
Trespass 2016.07.24 21:25:40
@balmoral: Köszönöm. Ez egészen zseniálisan rossz, viszont nagyon szórakoztató. Kár, hogy a művész csak szamizdatban jelenik meg a kiválasztottak számára és mellőzi az internetes publikálás lehetőségét, emiatt sok potenciális csodálója még létezéséről sem tud.
       " Miért folyik a politikai harc? Miért? Az erőforrások birtoklásáért. És az természetes, hogy az erőforrások működtetésében a párt a híveinek kedvez. Ne legyünk hipokriták! Ez a lényege az egész dolognak. "       (Kerényi Imre, miniszterelnöki megbízott 17 00-tól)        Ez a lényege…..
Trespass 2016.03.11 09:24:19
Cinizmus terén már a múlt héten is nagyot ment a kormány, de úgy tűnik, ezen a héten sem állnak le, sőt. Hétfőn nyújtották be azt a törvényjavaslatot, miszerint az MNB alapítványainak és cégeinek adatai jelentős részben kikerülnek a közérdekű adatok nyilvánosságát biztosító infotörvény hatálya alól.…..
Trespass 2016.03.02 11:33:56
@Trespass: -kel
Trespass 2016.03.02 11:34:38
Trespass 2016.03.02 14:30:09
@Vödör: No, but Einstein did. :)
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   A kormány időnként elszúr dolgokat. A közoktatásban is elszúrt jó sokat, fizetések csúsztak, tankönyvek nem készültek el, alkalmatlan vezetők lettek kinevezve, tanárok tízezrei lettek frusztrálva felesleges vagy nem jól kitalált feladatokkal. Eléggé a…..
Trespass 2016.03.01 11:14:34
@bbjnick: "Az egyik iskolában (vajon hány iskolában)"
Amint megtudom az iskola (és tanár) nevét, azonnal elárulom a település (és polgármester) nevét. :)
Trespass 2016.03.01 13:19:49
@maroz:
" Naná, hiszen a szülők minimum kétharmada ívesen leszarja az egész oktatást, hiszen ép ésszel felmérve rájön, hogy neki abból úgysem származik semmi haszna, így miért is kepesztene érte. "
Bravo, sikerült belegázolni pár millió emberbe! Kurvára lenézed honfitársaid nagyobbik részét, és mások szemére hánysz elitizmust? Ez így hogy?
Nekem sincs nagy véleményem az átlagos értelmi és morális nívóról M.o-n, de azt nem merném kijelenteni, hogy a szülők döntő többsége ne akarna jobbat a gyerekének, mint ami neki jutott, pusztán egoista, önző okokból.
Trespass 2016.03.01 13:24:16
@gyalog.galopp:
"Sok nekünk az a főváros és kurva sokba kerül."
Ezt kifejthetnéd...
          Nemzeti-keresztény korszakot épít Orbán Viktor, jelentette be tegnap maga az építő. A keresztény-nemzeti eszme Horthy Miklós Orbán által lapályosnak, de dicsőségesnek minősített korszakában volt uralkodó ideológia, mely korszakból kizárólag a numerus clausus vállalható a jelenlegi magyar…..
Trespass 2016.02.29 14:07:07
@aronsatie: mondjuk többször jön be neki, mint nem.
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
Trespass 2016.01.06 09:50:59
        Pár cikkely a lengyel alkotmányból :       188.  The Constitutional Tribunal shall adjudicate regarding the following matters: 1. the conformity of statutes and international agreements to the Constitution;        190. Judgments of the Constitutional Tribunal shall be made…..
Trespass 2015.12.25 13:02:03
@Kettes: Nem vagyok benne biztos, hogy praktikusabb hülyékkel feltölteni, ugyanis megmarad a humán rizikófaktor. Teszem azt lelkiismeret, szakmai hiúság, stb. esetleg különvélemény megfogalmazásához vezet és annak (egy egészségesebb társadalmat, mint a miénk feltételezve) "negatív" visszhangja lehet. Jobb az ilyet elkerülni.
Ami viszont mellette szól, hogy elegánsabb és az esetek nagy részében hivatkozási alap.
Örülünk, Vincent? Kiegyezést! 2015.12.04 19:35:51
Magyarország végletesen megosztott. A magyar társadalmat kibékíthetetlen ellentétek szabdalják fel és ez - most már mindenki számára világosan láthatóan - az ország felemelkedésének legfőbb akadálya. A legfontosabb törésvonal ma Magyarországon abban van, hogy Orbánék minden…..
        Hajdú tábornok természetesen nem mond le. Azután sem mond le, hogy sikerült egy országgal elhitetnie, hogy dzsihádista terroristákat fogott el a TEK, miközben valójában felvidéki hagyományőrző, enyhén hülye, nemzettestvéreinkről volt szó, akiknek a veszélyessége…..
Trespass 2015.11.26 16:53:27
@Virág et.: irigylem a türelmedet.