Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cafefan74

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
  Fotó: Pixabay   Amióta az eszemet tudom, nagy hatással vannak rám a művészetek, és ezen belül kiemelkedően a zene. Hat éves korom óta zenélek és több hangszeren is elboldogulok. Soha nem jártam zenetanárhoz vagy zeneiskolába és amit tudok, saját felfedezés és tapasztalat alapján megszerzett…..
Már annyi új útvonallal kényeztettek csak az idén az olcsójegyes szolgáltatók, hogy igényünk alig maradt újabbakra, erre megint itt van kettő. Egyiket se találtuk volna el 20 tippből se, de persze örülünk az új Stavangernek és a bázeli harcnak is. Stavanger. Ha csak egy hangyacerkányi esélyt adtunk…..
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
Nem szeretjük az "ezt látni kell" típusú szövegeket, mert ez olyan, mintha mi fújnánk a passzát szelet, de van egy ország, amelynek természeti szépségeit egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet mérni. Teljesen bejárni egy kisebb vagyon, de egy kisebb csodakörre mi is beneveztünk. A helyszín:…..
Háromszoros Golden Globe díjas színész, akinek a jelleme lassan egybeforr Tony Starkéval, a Vasemberrel. 5 éves korában szerepelt először filmben, azóta pedig számos alkalommal megjelent a vásznon éppen ezért nem egyszerű a filmjei közül csak ötöt kiválasztani, de…..
Tehetségesen vetkőzik Anikó, harsogja a mai Bors. A fülledten erotikus témákról rendszerint egy közhelyszótárral alvó, piruló kamaszfiú stílusában író bulvárlap szerint "a napi sorozat sztárja örömmel szabadult meg textiljeitől, hogy aztán falatnyi színes…..
A népszerű elmélet szerint az emberek a „pénztárcájuk” alapján szavaznak. Szerintem viszont a gyerekeik jövője alapján. Április 8-9: a beiratkozás napja szerte az országban. Ábel fiunk is szeptemberben kezdi az iskolát. Ha kezdi. Mert idén hirtelen több mint 25%-kal több…..