Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt)

0 bejegyzést írt és 4449 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom volt-e valaki aki komolyan elhitte, hogy a regisztráció elkaszálását az Alkotmánybíróság elviheti szárazon, Viktor európai ember módra belenyugszik a döntésbe és nem töri semmi pitiáner bosszún a fejét. Ha volt még valaki, akkor ideje felébredni drága honfitársam.…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.31 23:56:48
@Mariann19: valahol a marokkói blokkba becsempéztem magamról egy fotót. keresd ha akarod:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.02.01 00:02:09
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.02.01 00:02:53
Kedvesaranyos Fénylő Csillagunk! Ezúton értesítelek, hogy fellélegezhetsz. Legalábbis átmenetileg felesleges regisztrációpótló trükkök százain és a testre szabott hazai pálya még előnyösebbé tételén gondolkodni. Úgy állunk ugyanis, hogy ma Magyarországon nincs aki…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.30 22:03:34
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pl. Zöld vagy? Egyél algát:-) Véded az erdőt? Írtsd a hódot! Sorojjam? Vagy a tetves macskeszokkal érdek védelmettestet kötöttél? :-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.30 22:06:46
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy debrecenyi sationnyi lóvé ki tudja hol áll meg? Lófüle? Vazze, te télle g semmin se nem csodákszol. Persze, ha egy burger-landi traktoros tróger elállja a kapubejárót, vasvellát ragadsz! :-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.30 22:09:29
@Vitéz László: Lófülét! az a plusz 1 millió minden hónap 20-a tállyán hazagyün felvenni a munkanéküli segílyt:-) Ha meg a hasafáj, itten kér széntabolettát ingyéé, vagy közgyógyi igazóóványra:-) Oszt Ószhtriában, meg Homburg környékin hajszólja a luvnyákot:-)
Népellenség sompolyog a kertek alatt. Vizsgál, szimatol, adatokat néz és véleményt alkot vereteset, ami lesújtotta kormányunkat, mint Orrfürkész Dávidot a hóesés. Nincs se tündérmesézés se győzelmi örömünnep farpofacsattogós ihajcsárdást ropva, csak a csöndes konstatálás…..
Parlamenti párt felhasználható agykapacitást és kiaknázható holdudvart keres. Jelentkezni "kicsit nácik előnyben" jeligére a pártelit.akaroklenni@jobbik.hu címen lehet.  Az ördögbotosok szakadása miatt érdemtelenül kevés szó esett a Jobbik és Vona Gábor hétvégi kis…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.28 23:53:06
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bár úgy látom, Te nem olvastad el a cikket, csak mint egy idomított majom, benyomtad a közösbe:-))
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.28 23:53:55
@épészmérnök: Pedig ami mozog, mind ehető... CSak bemutatták a desszertet:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.29 00:02:55
@épészmérnök: Az legalább biztosan friss.-)
Game over.  Végül is ennyivel és egy átrajzolt, gyászkeretes "nem erről volt szó" plakáttal elintézhető lenne ez a poszt, és az LMP.  De talán mégse menjünk el szó nélkül amellett, hogy az LMP lett a második párt a rendszerváltás óta amelyik lecseréli a…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.27 22:42:45
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ... és itten a mese harmadik része:-) Okosodjatok:-)))

3.
Manci pedig hozzákezdett a végtelen történethez.
–Elérkezett a végzetes nap, amikor Kodelkának be kellett fejeznie földi pályafutását, hogy Léderer Gusztáv főhadnagy ki tudja fizetni négymilliós kártyaadóságát. Ha másnap reggelre nem tud fizetni, akkor a becsületén esett foltot, főbelövéssel tudja csak lemosni. Léderernek esze – ágában sem volt öngyilkossá lenni. A könnyebbik utat választotta. Megzsarolja Kodelkát, hogy ha nem ad neki azonnal ötmillió koronát, akkor a világ elé tárja a feleségével való viszonyukat. Léderer húzódozni kezdett, hogy így, meg úgy, ez mégsem járja, hiszen az életbiztosításában már úgyis Micike a kedvezményezett.

Léderer elvesztette türelmét, látván, hogy mennyire kidudorodik a hentes zsebében a hatalmas buksza és cselhez folyamodott. Igy szólt Kodelkához
–Jól figyelj Frici! Lassan mondom, hogy megértsél! Nekünk most kell a pénz, azonnal. Nem érünk rá megvárni, míg feldobod a talpadat. Ha reggelig nem fizetek, lőhetem főbe magamat.
Ez sem hatotta meg Kodelkát. Csak húzódozott a tejeléstől. Ekkor végső elkeseredésében előhúzta a nyulat a kalapból a Léderer.

–Akkor pedig nincs más hátra, mint előre. Elhíresztelem, hogy mekkora buzi vagy és én vagyok szeretőd! Holnap tele lesznek a reggeli lapok vele…
Ez hatott. Kodelkának padlizsánlilára változott az arca. Levegő után kapkodott, és azon nyomban ott, helyben megütötte a guta. Lefordult a zsámolyról, hörögve hempergőzött a földön és kínjában lerágta a szőnyegrojtokat. Aztán kettőt rúgott. Szájasarkán véres hab buggyant ki. Szemei megüvegesedve meredtek a semmibe. Bevégeztetett.

– A legelső volt, hogy kivettük a zsebéből a bukszát. Nyolcmilla volt benne. Ez éppen elég volt arra, hogy ha reggel Guszti kifizeti a sarát, még maradjon is belőle, erre, arra. De, milyen az ember, telhetetlen. Evés közben jön meg az étvágy. Arra az elhatározásra jutottunk, hogy mi lenne, ha végleg eltüntetnénk a hentest? Így hozzájutnánk a biztosítási összeghez is.
Így is történt. Feldaraboltuk a saját hentesbárdjával. Hogy úgymondjam, miszlikbe aprítottuk. A darabjait két hatalmas vulkánfíber bőröndbe és egy fedeles vessző ruháskosárba gyömöszöltük és levonszoltuk a Dunapartra. Aztán zutty! Bele a vízbe, hagy ússzanak, le egészen Mohácsig!

Félév mulva halottá nyilvánították. Felvettem a biztosítási összeget. Minden pénzen briliánsokkal kirakott arany ékszereket vásároltunk. És morbid ötletem támadt. Mivel a fejét nem tettük be a bőröndbe, nehogy felismerjék, elvittem egy preparátorhoz, hogy áztassa ki vitriolban, pereparálja ki. A fejetőt körben válassza ketté, és zsanérral felnyithatóvá tegye. Elkészítette. Aztán kialakítottunk itt a falban, e mögött a tájkép mögött egy üreget a trezornak. Mert bizony trezorként szolgát ötvenegynehány éven át szegények a feje. Elhelyeztük az üregben a fejtrezort. Letapétáztuk. Csak nagy kutatással lehet kitapintani a rejtett nyomógombot. Mivel ez a giccses kép senkinek sem kelti fel az érdeklődését, nem vitték el se a zabráló ruszkik, se a komcsik.

Mivel szegény, jó Gusztim a lelkemre kötötte, hogy csak végszükség esetében adogassak el belőle, így abban az ínséges időkben ebből éltünk veletek Terézem, drága jó férjeddel és még a gyerekeiteknek is jutott. Most már kiürült a trezor. Annyi megtakarított pénzem van, hogy eltemessetek. Egy a kérésem. Hamvasztassatok el! A hamvaimat szórjátok bele Kodelka fejébe, azaz a trezorba, és zárjátok le újra az üreget. Akasszátok fel kedvenc képemet, amit jó Gusztávom vásárolt annakidején az ócskapiacon.

–Drága nagysága, minden úgy lesz, ahogy kivánta!–csókolgatta krokodilkönnyeket hullatva a sezlonról lehanyatló csontos, eres kezet Terézke.
–Egyet, tessék mán elárulni nekünk, mi ennek a képnek a címe? Háthogyha valaki megkérdezi, mit ábrázol, legalább fel tudjuk homályosítani az illetőt.
–A címe,a címe…–hörögte elhaló hangon Lédererné –Ürgeöntő tatárok.
–Szent egek!–csapta össze tenyereit Teréz és így óbégatott.
–Én, csak egy nagy ződ mezőfélét látok, egy barna lyukat a közepén, a távolban meg valami rekettyésféleséget. Hol vannak itt a tatárok, és hol az ürge?

Lédererné feltápászkodott. Megtámasztották a hátát egy díszpárnával és a képre mutatva így szidta meg Terézt.
–Jaj, fiam, ennyi idősen már ragadhatott volna rád valami! Nincs egy csepp beleérző képességed sem. Az ürge benn van a lyukban. A tatárok pedig elmentek a folyóra vízért, hogy később kiönthessék a lyukból. Ezért nem látni őket.– fezezte be a felvilágosítást és kilehelte a lelkét. Azóta is őrzi a mögötte lévő trezor titkát a napszítta festmény.
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.27 22:44:28
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.27 22:50:44
@mamitirtok sír derék (kommensevik): CSak azért mert sose voltál Nu lovag:-)
Varánusz Orbán, a kátyúlovas 2013.01.25 03:39:00
Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben, és azt kell…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.26 18:17:54
@Mariann19: @Penivaldes: Ezek az elméletek mégcsak nem is az övéi, hanem olvasta őket a 2-3 dolláros könyvekben, és sajnos a magáévá tette őket.

Pedig a 2-3 dollárosak harapnak, becsípnek és aszélük vág:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.26 18:24:07
@Orica Középföldi: Nagyon érdekes beszélgetés van a 168-ban Fabricius Gáborral, aki egykor az LMP kreatív kommunikációs tanácsadója volt. Ma már kívülről nézi őket.
Én is ezt hiányolom: Ha kevesen vagyok, akkor hangosabban kiabálok... ez meg nincs...
Azt terveztem nem írok a héten az LMP-ről semmit. Egyrészt a szakadni, vagy nem szakadni és a tárgyalni, vagy nem tárgyalni vonalon is elmondtam már mindent amit gondolok írásban és arcból arcba is. Kicsit - nagyon - unom is a meddő vitákat már, meg úgy voltam vele, döntsék el ők…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.24 20:13:45
@Penivaldes: kikmikmért? max penzionisták:-) és kéjlajhár senkik:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.24 21:55:38
@jaegtoer: te még sosenem izgultál rá eGY VERES MTTUDÉMNmilyen vér vörösre:)))
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.24 22:12:41
@gazoló: teper, tíbor, oszt kést
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem!  Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek,…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.22 17:14:09
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: hja véletlenül... akkor ez elég nagy gáz, mert implancta benne van, hogy analfaBéla vagy:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.22 17:15:19
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bajnai???? eszednél vagyol?
ja elolvastam, lementem a Birca szintjére. Odase néztem, csak rákettyintettem:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.22 17:16:31
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Nekem is eddig ez volt a benyomásom, éppen ezért nem értettelek. Esetleg meglengettek egy jelentősebb fizetésemelést? :-)
De szép is ez, Feleim! 15 hónappal a választás előtt Miskolcon már látszik milyen kampányunk lesz. Bemelegítés vagy főpróba? Döntsétek el magatok. Az viszont biztosnak látszik, hogy a 2014 Legnagyobb Hülyéje címért öldöklő közdelem és sugárban hányás várható a szocik, a…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.21 23:17:48
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.21 23:19:48
@mamitirtok sír derék (kommensevik): jahh , mer már egy hete csak Ó Mamára gondolok... :-)
Nehezen tudtam eldönteni, hogy anyázós vagy röhögős kommentárt fűzzek az Educatio konferencián történtekhez. Egyszerre lenne kedve az embernek röhögni a látványon, ahogy néhány diák és a határozott fellépés mekkora zavart  és ideges tikkelést képes okozni egy…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.20 17:01:34
@taga20: segíts, nem értelek.
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.20 17:02:30
@Fabius: Ej Fabius... kikezdtél G.Pont elvtárssal? :-) LEsz mingyá dádá:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.20 17:03:01
Varánusz Matolcsy amnéziás 2013.01.18 03:36:00
Kusza Szemnek elment az esze, ezt mondogatjuk rég. De én mostanában tényleg aggódni kezdtem a szentséges jobbkéz mentális állapotáért. Olvasgatom a sok marhaságot amit hétről hétre kierőlködik magából, és egyre inkább szembetűnik, hogy valami nem stimmel. A rögvaló mellé…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.19 13:36:14
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.19 14:20:59
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.19 14:32:52
@Mariann19: nézd nyugodtan a többit is, kicsit rendet raktam, így talán élvezhetőbbek:-)
Reszkessen ki offsór lovag, teringettét neki! Az amnesztia ideje lejárt, lesz itt visszamenőleg kivetett 35% forrásadó meg titkosszolgálati módszerekkel svájci bankszámla felderítés. Bizony. Utóbbit úgy kell elképzelni, hogy Viktor a legnagyobb titokban felhívja fricc Andzsit, hogy…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.17 17:15:50
@épészmérnök: Vazze, maláta helett mate teát hoztam haza. Az asszon majdnem világgá zavart. Nem értettem. Mostmár igen:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.17 17:16:36
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Bocsi, nem maláta, menta:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.17 17:20:58
@Mariann19: +11111001100
fejtsd meg.. segítek... hexxensluschdecimália:-)
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Nem kell ebből - sem - nagy ügyet csinálni srácok. Feljelentés "választás rendje elleni bűncselekmény" gyanújával? Az meg minek Tündérmeseországban? A válasz elspoilerezhető, mint az Aranyglóbusz gála, "a felvétel…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 23:24:21
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jó van má:-) Nyugodjál békében:-) Az úr légyen véletek:-) Télleg ne foss, semmi értelme. Kérdezd Rodejót... ő már megjárta, oszt mégis itten vihog napszámba:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 23:29:08
@Mariann19: Feltérképezték Pompeji vécéit
A híres ókori városban meglepő módon az emeleten voltak a mellékhelyiségek.

megvan a holnapi ajándok. igaz rendes római klotyó csak romában, meg ostiában van ezekről kapsz képet. a pompeji netto hazugság... emeletes épület a mesében sem. legalábbis nem láttam.
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 23:30:44
@Mariann19: én de nem. eztet mondom. nem készülök sehová se nem. tart ameddig tart. ez ne a halálra készülés, hanem az igazi hedonizmus:-) és télleg jócak.
Régen vártam a pillanatot ami eljött tegnap délután. A kisebbik sarj fecnit lobogtatva jött haza az iskolából, rajta a - szigorú határidőre! ; ne vicceljünk - megválaszolandó kérdéssel: milyen kötelező hittan vagy etika oktatásra kívánom járatni jövőre? Egyébként is…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 05:03:08
@mamitirtok sír derék (kommensevik): jogos amit írtál, én a sima érdfestés és sztentberakás szépségeit ecseteltem, abban volt néhányszor részem. A szívkatéterezésnél valóban beraknak 1 napra az intenzívre és cigi ott igatándiból nuku, (legalábbis nálam így volt) de aztán hazazavarnak. Nem kioktatásnak szántam, kérdeztek, válaszoltam.
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 05:05:19
@Légifarkas: HA eklőtte nem zabálsz, kibírod darabos kacsázás nélkül azt az egy napot. a többi így igaz. A második-harmadiknál már nem aggódsz, csak ne lenne olyan kurva jideg a műtő, meg a várakoztatás az előkészítöben...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.16 05:44:57
@Légifarkas: ok tlleg nem dekurva reggel van:-)
A hétvége után nehezen lehet azt állítani többé, hogy Fénylő Csillagunk és csatolt részei ne éreznék a bukás szelét. Az még Tündérmeseország habonyizmusában sem számít magabiztos cselekedetnek, ha az ellenzék egyik arcának kijelentésére a betyárkörték közé csusszan a…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.14 23:46:27
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.14 23:47:03
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.14 23:47:41
@Mariann19: szívesen, de baromi fáratt vagyok télleg el alni... jócak all.
Tündérmeseországban új rendszer íródott, a gazdasági rendszerváltás kész - mondta büszkén Pöttöm Pufi, és a maga részéről ezt ajánlja Brüsszelnek is. Legyünk mi a követendő példa, - mondja - mert unortodox modellünk tiszta, mint a hó, egyszerű, mint szijjártópéter, és…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.13 22:53:40
@Knósszosz: Bacchos teeee
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.13 23:06:24
@Knósszosz: jócak és sört beléd:-)
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.11 23:12:33
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kívánom nekik ugyanazt, amit én átéltem a diagnózistól, az utolsó simogatásig... úgy, hogy otthon volt, nem raktuk elfekvőbe, éljék végig, aztán majd én jóízűen elpoénkodom a mocskos lelkükön, szarrá alázva a multjukat, jövöjüket, a halott szüleiket... ennyi...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.11 23:17:08
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: akkor, amikor megkapta a leletet... lza mozdulottal odabaszta az asztalra, majd közölte mosolyogva: ennyi...az utolsó két hetet, amikor úgy döntött, elég volt.. és csendesen éhenhalasztotta magát, mert már másra nem volt ereje.. nem folytatom... a mai napig felkavar... és álmodom vele... akkor deli és vidám, és röhögünk és megyünk mindenfelé... és érdekes, mindig vasútállomásról indul a történet...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.11 23:18:11
"Lesem a Holdat a rácsok mögöttVárom a napot, ami nem jön elNéznek az ostoba emberekEgy állat vagyok, kit érdekelEladom magamat aprópénzértOlcsó dolog a majomeledelSaját mocskomban nyakig merülveDe engem így is szeretni kell" (via) Kedves szavazótáborom, édesdrága-cukkermukker…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.11 00:08:16
@Légifarkas: Tele van a bolt kajával, piával, gáz a csőben, cső a házban, házak előtt lámpa ég, nyugszik közel, s messzeség.
Ha majd ellátási zavarok lesznek (inkább ne legyenek), talán rákérdeznének sokan, mi is az oka, de addig azzal, hogy mindenféle számok káoszát értelmezve egyesek szerint jól állunk, mások szerint meg rosszul, viszonylag kisszámú NERtársat lehet a jövőért való aggódás rögökkel teli mezejére terelni.

a válasz: a zemúút nyócévmocskosgyúcsány:)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.11 00:13:12
@GeoCracker: hagyd má.. ez egészségesen betegebb, mint én betegen egészséges:-) szart sem ér, csak kostolgat a bitgyügyúű.
Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.10 01:30:40
@rodeo36: na itten 1:33 am. mék aluuni... pá:-)
jó cakk:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.10 01:46:53
@rodeo36: erre utaltam, engedelmedel... és én Neked hiszek, nem a hivatásos Nethittérítőknak... a többi tovuhabohu...

voltunk, mik vagyunk, leszünk, ki voltál, ... a magyar nyelv nem ismeri a jövő-menő nyelvalakot.. , leszbosz anykosz, hejde láblógatős nemtelenek vogmuc, felhőnyereg alatt pucsítjuk a léét... et.élvezzük.
.... lófülét, a nihilt, de uram, mi hiszünk.

aztán néma csend...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.10 01:52:14
@rodeo36: belegondoltál: a nyakonszúrt disznó, amikor átadja lelkét a teremtőek, miben hisz? megelégedett? és mellette a vidám emberek. Vihognak, örvendenek... héhóóó kóóbász lesz vacsorára... meg orrbaleves:-) és én is megzabálom, mert a büdös természet ilyen. Nem élni és élni hagyni, hanem,hulljon a férgese.
Komoly zavar támadt az erőben a kormánypártiak gatyája táján. Előbb Rétvári Bence sliccállamtitkár észlelte, hogy a nertelen pernahajderek bugyit kényszerítettek erotikaipari szakmunkásokra meztelenkedésre "kényszerítik" honleányainak, és már időjóslás ürügyén is -…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.08 22:42:17
@rodeo36: különben is. nekem capuezárási pánikom van. megmonta az agykurkászom is:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.08 22:56:24
@Mariann19: nyami. zabálják is az ecceriek. de kurva okos embőr... a tizedét sem értem, amit mond, de biztos igaza vvané lsd unortodoxia... zabálják a fingot... és mosolyognak hozzá... mário és a garázsló...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.08 22:59:52
@rodeo36: dehhogy... stár o pramen:-)
Vízkereszt alkalmából angyal szállt közénk, és amíg mi a karácsonyfák kicsontozásával voltunk elfoglalva a napkeleti bölcsek reinkarnációjaként okosságokat hintett magából. Feritél országban nagyon jó minden, de a gyülekezési jog érvényesülése, hűűűű, szóval az…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.07 22:58:38
@Vitéz László: pedig eléggé sokáig pumpálták, oszt mégis leresztett?.)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.07 22:59:21
@Vitéz László: nem orálisan, orbánisan:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.07 23:00:40
Tündérmeseország jókáderei véletlenül sem tudják mikor kell abbahagyni a pofonfa rázást legalább néhány pillanatig. Itt van nekünk/nekik az AB által elkaszált regisztráció, aminek hírével teleszaladt az európai sajtó, és amiről a Fidesz frakció hangosbeszélője, Rogán…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.06 22:55:06
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.06 23:14:39
@Orica Középföldi: Morális fintorgás a szarkupac fölött... idevaló
Csuhaj Feleim! Kormányunk két és fél év és megannyi sikertelen üzleti modell után talált egy, azaz egy darab maradéktalanul megtérülő befektetést. Az év végén kiosztott kösziplakett és pénzmag máris elkezdett kamatozni, hozadékát azonnal érezhetjük. Nyugodtan fel lehet…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.05 17:15:02
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Igen a történelemben egyetlen olyan esetről sem tudunk, amikor egyik ország igyekezett a másik fölé kerekedni és meghódítani azt akár katonailag vagy pénzügyileg. :)

Te nagyon fogyatékos értelmileg csökött genetikai hulladék: ki a túrónak kellene egy semmivel sem rendelkező, nullára amortizálódott, nagyarccal, de mással sem rendelkező, 1 milliós cigánysággal, 2 milliós nyugdíjassal, 1 milliós élősködővel terhelt ország a hátára egy púpnak. Még az olyan "fejlett" országok, mint az "isztánok", vagy a közel-keleti emirátusok is csak röhögnek a felszaladt harisnyás, szétalkoholizált, felpuffadt arcú, elformátlanodott felajánlkozásunkon, pedig Orbánék mindent bevetnek, még a "szopok nyalok baszok húsz fillérért" szlogent is bevetik. És hát még ígysenem...
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.05 21:36:36
Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a…..
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.03 23:12:36
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.03 23:18:51
@Légifarkas: kösz, így már okés:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus (törölt) 2013.01.03 23:23:17
Fejcserék jöhetnek a kormányban

index.hu/belfold/2013/01/02/fuggo_jatszmak_miniszterekkel/

Basszus Orbán fejet cserél Gabóca nyukdíjvédwlmi mekhízottal? Lesz egy csecses miniszterelnökünk, meg egy pohos-tökös kiflicsöcs-harcosunk? :-) Deszéplesz:-9