Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andiey

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
A konyhasó rossz, mert magas vérnyomást okoz. Ja, nem is így van: a szándékosan szennyezett só betegít meg, a tiszta "patikai só" nem ártalmas (?!) Sőt, még ez sem elég precíz: van olyan só, amelyik pedig kifejezetten egészséges, sőt gyógyít. Hallottak már a Himalája…..
andiey 2014.05.28 12:47:05
@Heorogrim:
nekem is van sószappanom. sarok reszelésre tökéletesen alkalmas, tusolásra kevésbé
Cukorbetegek számára reményt jelentő, érdekes hírt olvashattunk a napokban több hírportálon:  A Harvard Egyetem munkatársai egy olyan hormont fedeztek fel, mely a hasnyálmirigy béta-sejtjein keresztül képes lehet kijavítani a cukorbetegségben jelentkező anyagcserezavart. A…..
Előre szólok, hogy hosszú lesz a mai poszt, de feltétlenül érdemes végigolvasni, mert nagyon érdekes szemszögből, nagyon érdekes tapasztalatokkal világítja meg Sámán (akinek előző írását itt olvashatjátok) az angliai munkavállalás tapasztalatait. Mintája 27 emberi sorsot,…..
Először is nagyon köszönjük azoknak, akik már segítettek! Fantasztikus érzés volt látni, hogy milyen sokan, milyen sokat áldoztatok a tüntetésen a költségeinkre. A nehezén túl vagyunk, de még mindig hiányzik a költségek kb. harmada negyede. Segíts kérlek! Itt…..
andiey 2012.03.22 08:04:30