Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberbarát

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem lenyelni, sem kiköpni nem tudjuk, mondta Trianonról Ungváry Krisztián történész, aki szerint szinte lehetetlen jó Nemzeti Összetartozás Napját csinálni, a Koltay-féle Trianon-film pedig különösen rossz irány. Szívesen tartana viszont kiállítást Prágában a…..
Régóta látszik a tendencia, de eddig mindig elhessegettem a gondolatot arról, hogy a Jobbik kormányra kerülhet. Most, hogy a meccs 21-18-ra áll, érdemes mindenkinek levenni a szemellenzőt és átgondolni a lehetséges kimeneteleket arról, hogy hova vezethet és meddig tarthat a…..
emberbarát 2015.03.18 11:13:35
@István Tamasi: Ön se nem józan,se nem magyar,ha ennyire sötét.
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
emberbarát 2014.12.17 10:40:00
@bgp: Tudatlannak tűnsz. Mészáros Lőrinc Olstein Zsiktor vagyonkezelője.Amekkora vagyont neki gondolnak,az a KISZ titkárból lett liberális,majd polgári,aztán nemzeti színekbe burkolózó zsidó-cigány gazemberé.
  Érdemes-e egy stróman ellen tüntetni? El lehet-e érni bármit is akkor, amikor az igazi felelősök unottan a kiskaput támasztják, miközben lekezelően nyilatkoznak az elégedetlenkedő tüntetőkről? Mi történik akkor, ha sikerül lemondatni az adóhivatal elnökét? A választ…..
emberbarát 2014.11.23 10:16:31
  Lajos, most kissé kimerült vagy, vegyél ki néhány nap szabadságot, és utazz el, lehetőleg jó messzire. Ez a mondat nem egy amerikai filmből való, hanem a kőkemény magyar valóságból. Főnökei ugyanis a volt debreceni polgármester szerencsétlenkedéseit látva. valószínűleg…..
Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis…..
Varánusz Menj a picsába, Amerika! 2014.11.15 18:05:11
Meghasadtam. Egyszerre kezdtem tisztelni Viktort, és röhögtem ki ugyanabban pillanatban. De az utóbbi hetek teszetoszasága után végre megtörtént a valami, vagyis Kedves Vezető nertárs eldöntötte mit akar. Megszítta az orrát, felkrákogta ami odabent mind begyűlt lenyelhetetlenül,…..
emberbarát 2014.11.16 08:52:26
@Sejk a derék katona: Inkább zsidokrácia.
  "Egyetért-e Ön azzal, hogy a vasárnap olyan szabadnap legyen, amelyen a családi együttlétre, sportolásra, művelődésre és egyéb értelmes tevékenységre nyitva álló rövid időt ne kurtítsa meg a templomba járás, és ennek érdekében minden egyházi intézmény kötelezően…..
Igen vicces jelenetnek lehettek tanúi azok a mazochisták, akik tegnap este a közszolgálati hírműsorból próbáltak tájékozódni: Már önmagában az is pikáns, hogy pont a királyi tévé híradójának a műsorvezetője rója fel a "kritikus hírportáloknak" mélyen sértett…..
Vida Ildikó beismerésével a kitiltási botrány egyben hazugság-botrány is lett, hiszen a Magyar Nemzetnek adott interjúból egyértelműen kiderült, hogy a magyar kormány jó ideje tisztában volt azzal, hogy a NAV vezetőjét az amerikai hatóságok kitiltották az Egyesült…..
emberbarát 2014.11.06 09:50:45
Demokratikus körülmények között az ombudsman a jogvédő civilek legfontosabb állami partnere és viszont. Amit a kormánytöbbség és a Magyar Nemzet az elmúlt két hétben az alapvető jogok biztosával művelt, az ékes bizonyítéka annak, hogy ők nem tekintik a viszonyokat demokratikusnak. VIDEO..
Vitákat kavart az elmúlt időszakban a Népesedési Kerekasztal nyugdíjreform-javaslata, amely a felnevelt gyermekek számának függvényében emelné a szülők nyugdíját. A kritikusok a gyermektelenek büntetéseként és a családi életbe való beavatkozásként értékelték a…..
emberbarát 2014.09.12 11:23:01
AZ!
Pethő András, az Origo volt főszerkesztő-helyettesének vendégposztja. A Lázár-per igaz története. Lázár János már többször is jelét adta annak, hogy nem feltétlenül örül a rejtélyes külföldi útjai iránti érdeklődésnek. Egyik nyilatkozatában még azt is megpendítette,…..
emberbarát 2014.09.07 09:17:29
@Blogger Géza: Téged nem zavar,ha Lázár a te pénzeden(is)viszi Demcsákot lepedőt gyűrni Európa luxushoteljeibe? Én a legnagyobb szemétségek egyikének tartom és követelem a közéletből való eltávolítását!
emberbarát 2014.09.07 09:23:29
@objekt678: Szerintem kettő.
Úgy tudjuk, hogy a TV2-nél nagyon nem jól jött le az, hogy Demcsák Zsuzsa a válását közleményháborún és a szülein keresztül folytatja a sajtóban, és a főnökei annyira nem örültek a dolognak. A közlemény után Demcsák nem sokáig volt a Mokkában, és egy ideje már nem…..
emberbarát 2014.07.10 16:50:09
@Irgum76: Miért fizette vissza zsebből-ha visszafizette-a költségeket Lúzer Jani,ha a te,az én és a mi érdekünkben túrázott?
A napjainkban Kijevben, Ukrajnában zajló és egyre eldurvuló forradalomról a legtöbb embernek megvan a pártállásától függő véleménye. Mielőtt azonban nekiállnánk önfeledten szurkolni EU-ellenesként, rendpártiként, Putyin-barátként a kormányerőknek és szegény felgyújtott…..
Tekintetes Pálos Károly Polgármester úrnak    HELYBEN    Kötelességemnek érzem, hogy egy igen érdekes stróhmanra felhívjam nb. figyelmét.    Huszthy Sándor (Deák Ferenc utca 2. sz.) az illető. Grosz Imréné zsidónő tulajdonát képező műteremben tevékenykedik már hat…..
Lilu egy, a 2014-es (2013-as?) év szavát, a Vs.hu szerint “öncsinek” fordítandó selfie-t hirdető fehér miniruhaszerűségben nyitja a műsort, amiben egy nyuggerkommandó beveszi magát a villba, de sajnos nem verik agyon egyik lakót sem tiszteletlenség vagy hulgánkodás miatt, pedig.…..
emberbarát 2014.05.02 08:52:58
Proszektúra A felcsúti rémálom 2014.04.27 21:44:23
A mai Magyarország legtipikusabb emlékműve maga a felcsúti stadion. Egy 1800 fős faluban egy 3500 fős stadion, ami a miniszterelnök házának a végében van, ahol a miniszterelnök fia focizik egy az NB1-be frissen bejutott csapatban, amelyik faluban a miniszterelnök gyerekkori cimborája a…..
Vannak olyan gyermekklinikák, ahol a kezelésre várakozó kis hősök kihullott hajjal, szájuk előtt maszkkal játszanak, beszélgetnek, mintha a helyzetük a világ legtermészetesebb dolga volna. Csend van, panaszhangot nem hallani, a szülők is rezzenéstelen arccal végzik a szokásos…..
Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját a horvát ügyészség korrupcióval vádolja. A vád szerint 2009-ben 10 millió euró kenőpénzt juttatott el, vagy legalábbis tervezett eljuttatni Ivo Sanader korábbi horvát miniszterelnöknek azért, hogy a Mol megszerezhesse az…..
Az ukrán válság látszólag mindenkit meglepett, pontosabban mindenki úgy tesz, mintha nem lett volna előre tudható és kiszámítható, ami most történik keleti szomszédunknál. Pedig a válság eredete egészen 1654-ig nyúlik vissza, amikor is Bogdan Hmelnyickij, egy a lengyel…..
Nagyban zajlik a párhuzamos valóság megteremtése, aminek egyik élharcosa Lázár János. Kronológia: 1, Január elején jött a hír, hogy a kormány emlékművet állít a német megszállásnak. 2, Január végén kiszivárogtak sasos-angyalos szobor tervei. 3, Óriási…..
emberbarát 2014.04.15 16:39:54
@kormányváltó Trabanttal: Ajvékolnak Kohnék,mert veszni látszik a majd 70 éve tartó hatalombitorlásuk Magyarországon.
A hétvégén lezajlott a krími népszavazás, amelynek eredményeképpen a félsziget egy lélegzetvételnyi időre független lesz, majd rögtön csatlakozik is az Oroszországi Föderációhoz. A referendumról már nagyjából mindenki előre megmondta, hogy az szerinte jogszerű lesz-e, vagy…..
Jobbegyenes Csak a Jobbikkal ne! 2014.03.18 16:10:33
A kampány újra felnyitotta a baloldal évek óta vastagodó Jobbik-dossziéját: karanténban tartsuk-e a pártot, ha beszélünk róluk, újnácikként, újnyilasokként, újfasisztákként beszéljünk róluk, ha okokat keresünk, akkor a Fidesz, vagy a "toleranciára képtelen" magyar…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
emberbarát 2014.03.11 09:04:40
@A Spanyol Inkvizíció: nem ostobák ezek,hanem zsidó piócák.