Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olcsó e-cigi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volner János Jobbikos képviselő leplezte le, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szolgálati kocsija a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyen parkolt. Bár már az is alapvetően probléma, hogy ez megtörtént, de Pintér cinikus válasz jól mutatja, hogy a belügyminiszternek milyenek…..
olcsó e-cigi 2012.05.10 08:59:03
@The Great Destroyer: hehe. de érik az elzavarásuk.
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
Szombaton a romák sérelmére elkövetett sorozatgyilkosság ügyének nyomozati hiányosságainak elemzésére megkezdtük kísérletünket. Beszélgetés Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértővel – második rész. Gulyás József-Vágvölgyi B. András   G. J.: Visszatérve…..
A NASA valamilyen egyelőre nem bevallott okból kifolyólag nagyon érdeklődik az iránt, hogy vajon hogyan is lehet pontosan Ia típusú szupernovát csinálni egy csillagból. A SWIFT műhold röntgen- és uv-fényű megfigyelései alapján a NASA közölte, hogy "most már sokkal…..
olcsó e-cigi 2012.03.30 10:50:16
Fachwerk és tölgyfa. A kép mégsem Németországban készült (ahogy az étterem felirat is mutatja), hanem a Békés megyei Mezőhegyesen. Az alföldi Mezőhegyesen várost teremtett a lótenyésztés: a teljesen sík, beszántott táj közepén egy egészen különleges, szinte…..
olcsó e-cigi 2012.03.30 10:49:30
Néhány fotót már posztoltunk ezzel a technikával készült frizurákról korábban. Úgy tűnik a ombré hajfestési módszert egyre többen kedvelik, sőt hatalmas rajngótáborra tett szert, celebek és civilek körében egyaránt. Alapvetően arról szól a dolog, hogy a haj némileg úgy…..
olcsó e-cigi 2012.03.30 10:41:19
@bloodyLife: Sztem ide nézz el, ezek tudják, mit csinálnak: www.luxe-den.com/
Lopott, csalt, hazudott. Elhúz-e? Ezzel a feltűnő címlappal és az érintett arcképével jelent meg a Magyar Narancs, még a plágium-bizottság jelentésének közzététele előtt. De a többi baloldali médium sem volt sokkal kíméletesebb az államfőnkhöz az utóbbi hetekben. Azt se…..
Ridley Scott a Szárnyas fejvadász óta nem rendezett sci-fit, de annál nagyobb örömmel dirigált régmúltban játszódó alkotásokat. A Prometheust is másra akarta bízni, de a Fox fejesei Carl Erik Rinsch reklámfilmest gyorsan kiborították a rendezői székből és megmondták, hogy csak…..
olcsó e-cigi 2012.03.19 07:25:13
@VicGilson: Vagy inkább azt meséli, hogy az alienek hoztak minket létre. Várjunk csak... Mondjuk... Kajának?
Idén is március 15-én rendezik az utcai politika országos kupa-döntőjét, amelyen ezúttal soha nem látott rangadó várható. Ugyanabban az időpontban, egymástól mindössze egy kilométerre lép fel az újra formába lendült Real és a tavalyi szezont fölényes megnyerő Milla. A…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
olcsó e-cigi 2012.03.15 07:34:09
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
olcsó e-cigi 2012.03.15 07:28:55
@Zoltanius: ott a pont.
Belvárosban nem jó lakni azoknak, akiket zavarhatnak az ideoda mászkáló, zajongó fiatalok, akik tavasszal előbújnak drogos sátraikból. Miután nem a kormány, hanem az EU előírásainak megfelelően kihajtották a szórakozóhelyekről a büdősöket, újabb móka vár a manuálisan…..
olcsó e-cigi 2012.03.14 08:20:49
@klarky: Érted, miről van szó? Gondolom, felháborodnál, ha holnaptól törvényileg nem lenne nemdohányzó kocsma. Ha válaszolni akarnál, ne tedd. Az azt jelenti, nem érted, akkor meg várjunk pár évet míg felnősz.
olcsó e-cigi 2012.03.14 09:49:26
@klarky: nem baj ha leszarod. meg az se, ha nem érted. meg az se, ha szánalmasnak tartod.
Az ATV Civil a pályán c. műsorában a 2012. március 6-i adásban a „tanár úr” megint emlékezeteset alakított. Azt hiszem, sokan egyetértünk abban, hogy ha lenne nagyképűségi világbajnokság, ő méltán pályázhatna e babérokra.  De máris helyesbítenem kell,…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
olcsó e-cigi 2012.03.14 07:07:56
@svanu: szerintem egyiknek sincs helye a parlamentben, nemcsak a fidesznek és mszpnek. sőt. egy ÍGY működő parlamentnek nincs helye az életünkben. nem a politikusok fogják megoldani ezt a szitut, hanem az egyén, ha már elegen lesz ahhoz, hogy elzavarja ezt a svihák bandát.
olcsó e-cigi 2012.03.14 08:16:51
@Member: A nép addig marad csak ki, amíg hisz abban, hogy másra ruházott hatalommal az illető nem él vissza. Ami abszurd. Ha lenne bárkinek egy étterme, aminek a vezetésével 4 évre megbízna egy arra alkalmasnak tűnőt, majd 4 évig nem lenne alkalma elszámoltatni, kíváncsi vagyok, mennyi bevételt tenne el az üzletből. Gyanítom, semennyit, mert az üzletvezető mindent lehúzna. Ez sztem keveseknek nem evidencia. Azt mégis elhiszi vhogy mindenki, hogy egy tízezer milliárdos országot lehet így vezetni, és nem lesz lopás.

Hát, szopás.
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
Burzsuj Burzsujok-Olaszország: 1-0 2012.03.13 14:34:35
A meccs jelen állása szerint a burzsujok állnak nyerésre az olasz állam ellen vívott meccsen. De állj; miért is van szükség arra, hogy az állam meg akarja szívatni azokat, akiknek az átlagnál jóval több pénzük van, míg azok az egész erőlködést elintézzék egy…..