Regisztráció Blogot indítok
Adatok
letter-force

10 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvass!!!! Újra Mándy 1. 2008.01.23 22:21:00
Újra Mándy,én nagyon szeretem.Ezért olvasom,sőt egy-két alkalommal fel is olvastam 9-10 éveseknek.Felolvasni is szeretem.Ha valakinek megvan dévédén a mikrofonos Csutak-könyvből készült film,akkor sürgősen jelezze kommentben.Szóval szeretem,olyan,mintha végig verset…..
letter-force 2008.01.29 07:26:57
most megnézte ezt a xi. kerületi választási eredményt, ami egyfelől biztosan egyértelműnek tűnik, merthogy viszonylag egyértelmű rétvári bloggertárs sikere. ugyanakkor persze iszonyatosan alacsony a részvételi arány. úgyhogy ez tipikusan az a helyzet, amit majd mindenki jól úgy…..
hát, jó volt neki tegnapelőtt, hogy a blogja a nap jelentős részében az index címlapján szerepelt. aktuális ügybe nyúlt bele, talán kellőképpen hangzatos (a.m. bulváros) címet is talált. (mondjuk illett a témához, bár blogger leginkább a finom címeket szereti, például…..
letter-force 2008.01.17 11:29:19
Nemrég radio és sasika értekezett a Magyar Nemzetről illetve a Népszabiról, én a politikai média színvonaltalanságát és pártosságát most egy kicsit tágabb kontextusban vizsgálom, egy konkrét eset kapcsán. Csintalan Sándort csúnyán megverte négy csuklyás. Közben faszszopó…..
Ebben a bejegyzésben nem fogok olyan bölcseleti mélységekben kalandozni, amelyet jelen blog néhány cikke nagyon helyesen megtesz, hanem néhány gondolatomat szeretném leírni a hazai sajtó, konkrétabban a tegnapi Magyar Nemzet Hétvégi Magazinjával kapcsolatban.A hazai blogoszféra néha…..
persze ajánlóval is indítja. így lesz keretes a szerkezet. kicsit más zenéket is hallgat mostanában, mint eddig. a héten éppen ry cooderre akadt rá. akinek a nevét talán itthon kevesebben ismerik, mint gitárosét, holott egészen kiváló gitáros - korábban sokat dolgozott együtt a…..
 Ergé már kivonatosan megemlékezett Orpheus mester bejegyzéséről, de szerintem több is van benne, ezért a második poszt.  Régóta vártam, hogy valaki előáll az Index fasizálódásával: az utóbbi időben gyakran kap tőlük a kormány és a főváros hideget-meleget és a…..
Bennem nincs új Magyarország..
vélhetően több szdsz-alapító áll amögött a keserű emil mögött, amit kozák gyula írt alá, s amely az alapítók nevében kifogásolja azt, hogy az szdsz hova jutott. a "hova jutott" persze elég szomorú. és nyilván nem nagyon akar az ember döglött lovat rugdosni - de az…..
Doktor Horn és az "eü-papír"..
Letter Force Törj ki!! 2007.11.28 12:12:12
TÖRJ KI!!..
Letter Force Taps 2007.11.27 12:44:30
TAPS..
Letter Force Két kép 2007.11.26 12:14:09
KÉT KÉP..
Letter Force Árverés 2007.11.26 11:29:43
Árverés..
A mai magyar politikai erők és oldalak az égvilágon semmiben nem képesek egyetérteni, egyvalami azonban úgy tűnik, közös pont: utálják a piacot. A piac ugyanis a megtestesült Gonosz, mert elnyom, kizsákmányol, és Ő jól meg is él belőle. Ő, mármint a Piac. És valóban! Az…..
letter-force 2007.11.26 09:43:49
Előző bejegyzésem kapcsán a kommentekben előkerült a mai mainstream, a két világháború közötti korszakra nosztalgiával visszatekintő, magát annak (részeinek) (nyíltan vagy burkoltan) örökösének tartó "jobboldal" egyik állandóan hivatkozott figurája, Szekfű Gyula.…..
Letter Force Krimi 2007.11.26 08:50:00
Krimi.a kedevenc műfajom...
Letter Force Tirádák 2007.11.24 18:54:48
TIRÁDÁK..
A továbbiakban itt az új blogomra vezető linkek jelennek majd meg:Játsszunk keresztapást!!!..
Megjelent egy publicisztika a Hírszerzőn,Virág Tamás írta.Többek között kijelenti:“Hogy ugyanis nincs helye semmilyen megkülönböztetésnek. Emellett végre szembesíteni kellene a férfi-nő házasság kiváltságát elszántan védő alkotmánybírákat is azzal, hogy…..
Konzervatórium Zavar az erőben 2007.11.13 11:11:00
Most megint megkísérlem a lehetetlen. Röviden és tömören összefoglalni, hogyan is látom a hazai jobboldali erők (mérsékelt és szélső) és az antiszemitizmus viszonyát. Ehhez persze meg kellene mondani, mi is az az antiszemitizmus. A legfapadosabb definíció szerint antiszemita az,…..