Regisztráció Blogot indítok
Adatok
little alien

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
little alien 2012.03.23 06:21:44
@öregmogyi:
"Mondjuk az is hülye, aki komolyan veszi őt."

mondjuk az a baj,hogy epp azert ultettek oda,hogy komoly velemenyt mondjon,emberek sorsarol dontson...
mert lehet,hogy a nepdalenekes ur mar sinen van,de valamelyik fiatal,peldaul,aki beleeli magat ebbe az egeszbe???

amugy-bar jopar kommentelo problaja nem eszrevenni a lenyeget-a stilussal van a baj...
lehet,hogy ez az ur nem "amator" enekes,volt mar ilyenre pelda,nem is egy,lehet,hogy nem tetszik sokaknak a magyar nota,de attol meg ez az orokos magyarozas nagyon unalmas...
kivancsi lennek,ha valaki kiallna mondjuk felmeteres pajesszal es sabeszben,enekelve a ha en gazdag lenneket,ugyanilyen eloelettel,akkor is az lenne e a baj,hogy "unalmas a klasszikus mely/ortodox zsido panelek megjelenitese" vagy menne a hasraeses,hogy milyen batran vallalja magat az enekes...
ugye...
mert azt mar megszoktuk,hogy a kannaveres muveszet,a magyar nepmuveszet vagy nepzene meg szar es unalmas...
Szerintem meg kell nézni és beszélni kell róla.Majd húsz éve dolgozom és foglalkozom cigányokkal. Évek óta gondolkozom rajta, hogy meg kéne írni azt amit erről tudok, de sosem volt elég erőm hozzá, mert mindig amikor nekigyürkőztem eszembe jutott, hogy micsoda barmokkal kéne…..
little alien 2012.03.22 10:36:55
@Anti Anyag: +1...

mifelenk van egy mondas,miszerint ha valami a pesti balliba uraknal kiveri a biztositekot,akkor jo,ha elindul az ossznepi visitas,akkor nagyon jo,ha alairasokat is gyujtenek,akkor cafolhatatlan es kiemelkedo...
eddig mindig bejott...
:)))))
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
little alien 2012.03.22 07:00:42
@fran7: aham...

miert is kell mindenbe belekeverni a politikat???
el kellene olvasni a nyilvanos jegyzokonyveket,sp nem csak turistaskodott az olimpian hanem vivott,a dontoben is...

nem kell szeretni,de hazudozni felesleges...
Tessen véleményt nyilvánítani Pedró tegnap esti gyökérségéről itt. Menjen, vagy maradjon a taknyát a medence oldalába kenő, permanens merevedéssel járkáló DJ?..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
little alien 2012.03.20 18:57:57
@immortalis: lattam,olvastam...
:)
a batman filmkritika(megjelenes elott,jatektrailer alapjan)felejthetetlen elmeny!!!
:)))))))))))))))))))))
nagykepu valaki,ordenare megjelenessel,stilussal...
ez van...
hogyvolt Éden hotel - 2x09 2012.03.20 07:00:00
Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki…..
little alien 2012.03.20 11:45:00
@JOKKA21: +1...

amugy mi azzal a tennyel baj,hogy sokan vagyunk,akik idosebbek,mint szlovakia???
:)))
Na jó, most már tényleg kíváncsi lettem. Mi a francért rettegnek még mindig a jobboldalon egy olyan pojácától, aki már évekkel ezelőtt megbukott az egykor rászavazók szemében is, és egy 3-4%-os pártocska élén vegetál? Mi szükség van arra hogy lex-Gyurcsányokkal akadályozzák a jogai gyakorlásában,…..
Egy vallomással kezdem: mindig utáltam a Csillag születiket. Ehhez képest most mégis úgy jártam, hogy a Sixx azt mondta, írjak hogyvoltot. Úgyhogy a lehető legideálisabb körülmények közepette, Miskolcon, brutális mennyiségű húsleves után anyám mellett az ágyon néztem végig…..
Bár a fesztivál szervezői hivatalosan még nem jelentették be, a Ting Tings már feltette a Myspace-re a turnédátumai közé, hogy ezen a nyáron újra hazánkban zenélnek: most a Szigeten lesznek hallhatók. Az együttes fellépése idén főleg amiatt aktuális, mert négy év után nemrég…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Az új dohányzási törvény bevezetése óta, a főnököm azt szeretné, ha nem mennénk dohányozni.Januártól március 01-ig tiltotta is. Mivel a vállalat többi területein dolgozók dohányozhattak, az üzemi tanácsnál tettünk panaszt, ennek…..
2011. október 22-én – az MSZP-n belül egy éve létrejött Demokratikus Koalíció Platform első születésnapi ünnepségén – Gyurcsány Ferenc bejelentette, amire már mindenki számított: Demokratikus Koalíció Párt néven új, saját elmondása szerint baloldali,…..
little alien 2012.03.19 15:06:59
@TubiTubiNixTubi:
nezd vissza(ha mas nem)a valasztas estejen keszult videokat...
van,aki "csak" fideszes,van,aki "csak" kdnp-s es van a fidesz-kdnp kozos jelolt egyeniben...
partlistan pedig egyutt indultak...
immaron sokadszor...
es a kdnp-nek eddig is onallo frakcioja volt...
eddig senkit nem zavart???
csak most,hogy a gyurcsanyi nem tud maganak plusz idot/tamogatast/mediafigyelmet osszekaparni...
tetszett volna nem kilepni a partbol...
2014ben meg azt csinalt volna,amit akar...

igy jart...
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
little alien 2012.03.19 08:27:28
fogalomzavar...
:)
hofi nem "stand-up"-os volt,ha tenyszeruek szeretnenk lenni...
a stand-up lenyege,hogy kiallsz egy mikrofonnal es nyomod...
ehhez kepest hofi beoltozott,felepitett egy szinpadkepet,"musort" tett maga kore...
akkor mar nagy-bando inkabb volt "stand-up"-os a monologjaival...

amugy politikat visz bele a kozonseg magatol(ebbe is,mint mindenbe...)eleg csak megnezni a kommenteket...
ha valaki nem isteni hofit,az allami megmondoembert,akkor fideszes,ugye...
:)
ha pedig le meri irni,hogy fizetett szelep volt,akinek megengedtek,hogy azt mondja,amit,meg fasiszta is lesz...
:)
@Leadfoot: ugye fabry az elfogult...
a verciki sas "kabarerol" vagy a heti hetesnek nevezett gittegyletrol ne is beszeljunk...mert a "humor ellenzeki mufaj",ugye...
aztan amikor a kenyerado gazdak vannak hatalmon,akkor meg nem az ellenzeket fikazzuk,hanem "csak" az orbant,a fideszt,a kdnp-t,a katolikusokat/vallasosokat...

amugy volt szerencsem latni ket hete hadhazit es aranyosit onallo musorban,kesz volt teljesen a musor,majd bodocs tibiket onallo esten,hazai palyan,konkret vinnogva siras volt a vege...
:)
little alien 2012.03.19 12:02:00
@TrueY: azert,mert 10 percet latsz megvagva belole a tvben,meg nem jelenti azt,hogy ennyi a musor...

kohalminak,bodocsnek,mogacsnak(igy hirtelenjeben)van onallo estje,ha parban mennek akkor minimum 2x45-50 perc+miezaz...

ki kene maszni a tv elol,ugye...
little alien 2012.03.19 12:04:03
@Dr. GGG77: szomszed nenik es felmeri a maguk szintjen nagyon jok,egy evben egyszer,masfel oraban...
vonatmagazin Varsói villamosok 2012.03.18 17:29:00
Az elmúlt néhány napot feleségemmel azzal töltöttük, hogy elugrottunk Varsóba és Krakkóba néhány napra. Előbbi városban már mindketten voltunk munka ügyben, így túlzottan sokat még nem láttunk a városból, utóbbi helyen pedig még csak én nem voltam. Mivel alapvetően mindkét…..
Véget értek az 1848. március 15-ei ünnepségek, bocsánat, pontosítok, a forradalom évfordulójának ürügyén megtartott politikai demonstrációk, és bennem felmerült a kérdés: aki ellenzékinek vallja magát, hová ment el?A jobboldalon ez a kérdés rendkívül egyszerű: a…..
little alien 2012.03.16 17:19:52
@hw: ejha...
ennyi baromsagot kutfobol sikerult szulni,vagy adtak hozza partutasitast is???
:DDDD
meg jo,hogy az elvtars magyaraz a matekoras verselemzesrol...
idiota...
:)))
nezzuk sorban a marhasagait...

1-"Azt, hogy egy verőfényes márciusi napon megrendezett - és immár teljességgel kisajátított - egykor nemzeti ünnepen..."
kirekeszti az elvtars a tarsadalom nagyreszet,na bumm,megszoktuk a ballibaktol...de arra azert kivancsi lennek,hogy a "jobboldal"mivel is sajatitotta ki a nemzeti unnepet???mitol is lett az "egykor nemzeti unnep" visszaminositve???
jahogy,a balos elvtarsaknal ez mindig is onkent es dalolva volt "megturt" unnep(de inkabb aprilis4re koncentralt a komcsi brigad,ugye)arrol nem a zorban tehet...
miert is nem unneplhetne a "balodal" macius 15.en???es ha nem unnepelhet,akkor a hazmesteri mit is csinalt???a millas ballibak,az lmp???
amikor a tancosbohoc korbevetette magat gyerekekkel(az allitolagos terrorfenyegetettseg miatt,ugye...) es ugy ugrabugralt a nemzeti lepcsojen,az mi volt???
persze,voltak a dalias,szep napok,amikor rendorok vertek minket a lanchidon marcius 15.en,gondolom az elvtarseknal akkor otthon oromunnep volt...
vagy a gardrobszekrenybe ucsorogve retteges...

2-"szintén nem sikerült figyelembe venni azon tényt, hogy a jobboldal MINDIG mozgósítható központilag, vezényszóra..."
aham...mert a zorban futtyent es mindenki rohan,pedig otthon is retteghetne...ilyenkor latszik,hogy mennyire undorito hozzaallast kepviseltek,csak az erdeket latjatok mindenben...az fel sem merul,hogy az ember azert megy el egy ilyen rendezvenyre,hogy hozza hasonloan gondolkod emberekkel talalkozzon,feltoltodjon az egyuttlet erejebol,beszelgessen,ismerkedjen...

3-"Ugyanakkor a nem-jobboldali szavazók jellemzően passzív szavazótábor..."
akkor miert is a vervizeleses nagy erolkodes???a honapokig tarto hiszti,hogy nincs terulet,van terulet,de mi nem ott akarunk csapolni,ez nem jo,az nem jo???aztan amikor kiderul,hogy kipukkadt a lufi es egy ev utan kifulladt a dolog,akkor jon a szanalmas magyarazkodas,hogy "passziv szavazotabor"...ha'persze...egyszerubb volt otthon ulni es rettegni...es kozben varni,hogy majd a nagyon okos "progressziv baloldal" hazmesterivel,ujhulyevel meg szanyi kapitannyal megoldja...meg csermanek elvtars koponyajat is visszaviszik...

4-"Továbbá meglehetősen szűklátókörű agytevékenységet jelez a "kormányt utálók" jelző. Aki önálló gondolkodású szavazó - ilyen is van -, az racionális alapon igyekszik véleményt formálni, nem pedig gyűlölet vagy imádat alapján dönt..."
ez is olyan cuki...ilyenkor mindannyian annyira fuggetlenek vagytok,hogycsak...
leteszed a kis kezedbol a nepszabadsagot es 10 percig,fuggetlenkent telehanyod a netet a nagy fuggetlensegeddel meg a patas orbannal...mar a sajatjaid sem mered vallalni,ugye...
es utani te,ti meritek leirni,hogy gyulolet vagy imadat alapjan dont az ember,amikor masrol sem szol a mindennapotok,hogy orbanordog,viktator,tolvajfidesz...ket ev alatt egy eppeszu,konstruktiv javaslatotok nem volt,csak a kopkodes...

5-a gyermeteg eszmefuttatast bemutattad,megha ezt is masra probalod testalni...
ez van...

tessek menni potvizsgazni a jokai utcaba,ez edeskeves...
A dohányzástűrés/tiltás örök dillemája után egy másik évtizedek óta megoldatlan kérdést dobott fel András. Vagyishogy minek kell fényképes igazolvány a BKV-nak? Ha pedig mindenáron ragaszkodnak hozzá, akkor miért nem tudják megcsinálni normálisan, digitális…..
little alien 2012.03.16 15:08:31
A köztévé nem gyakran hallgatja meg az ellenzéki mozgalom vezetőit, konkrétan most először fordult elő, hogy behívták egy műsorba az Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom egyik képviselőjét, persze csak azért, hogy mondja már el, hogy miért akarják tönkre vágni ezt…..
Impozáns az idei lista, és az összeg azért némileg magyarázza, miért nem szokás visszautasítani a Kossuth-díjat, még akkor sem, ha a csapat, akikkel közösen kapja valaki, mondjuk úgy, erősen véleményes. 13 millió forint az pestiesen szólva nem semmi, Csoóri Sándor ennek…..
J. Anna, az Engem ezért nem nyalhatsz ki és az Ügynökök kíméljenek! c. posztok szerzője újabb írással jelentkezett. Tisztelt (?) Kolleginák!Ha időm engedi ránézek a konkurencia Internet-hirdetéseire, na meg a sajátomat is kontrolálom, végtére is nem két fillért fizetek…..