Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chomuv

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlzok, ha hazánk egy, a számítástechnikán túlmutató kultúrkincseként írom le a korszakot, melyről a független filmes, Matusik Szilárd legújabb alkotása megemlékezik. A Vakondok sorozat negyedik, Végigjátszás alcímet viselő tagja nem csak, hogy méltó a szintén fontos, és izgalmas témákkal…..
chomuv 2017.05.02 18:43:54
@Bambano: Csak a masodik resz volt magyar fejlesztesu. Az elso/eredeti fejlesztoje az Epyx volt. Az Ecco the Dolphin viszont teljesen magyar fejlesztesu volt.

www.mobygames.com/game/impossible-mission
www.mobygames.com/game/impossible-mission-ii
www.mobygames.com/game/ecco-the-dolphin
Hiába hajtogatják, hogy nem folyik boszorkányüldözés a liberális szellemiség ellen, mikor Orbán 2014-ben maga jelentett háborút a civil szervezetek ellen. Most pedig itt van a civileket vegzáló törvény, amely megbélyegezné azokat a szervezeteket, amelyek külföldről fogadnak el…..
chomuv 2017.04.13 16:02:02
@MaxVal BircaMan HJCD: Szóval már minden civilnek is "igazi"-nak kell lennie? Gondolom mindenkinek igazolnia kellene (aki nem Fidesz párti) hogy igazi független. Ugye nem csak én gondolom erről hogy baromság? Javaslom a Fidesznek, vezessen be hivatalos tesztet, amin minden magyar állampolgárnak igazolnia kell hogy független minden külföldi befolyástól (természetesen minden Fidesz tag, vagy egyébb alkalmazott mentesülne ez alól).
chomuv 2017.04.13 16:43:31
@MaxVal BircaMan HJCD: A gond a címkézéssel van. Nincsen olyan, hogy "igazi" civil. Miután birtokba vette a médiát, a Fidesz a civil (csak civil, jelző nélkül) szervezeteket is meg akarja szüntetni, ha képes rá. Kedves honfitársam, ha ez eddig elkerülte a figyelmedet, akkor veled van baj. Nyilvánvalóan nem jó nekünk, ha egyre kevesebb olyan fórum/szervezet van aki a Fidesz nézeteivel ellentétes véleményt is képes megszólaltatni.
chomuv 2017.04.14 01:12:35
@MaxVal BircaMan HJCD: Senki sem retteg. Nem szeretném, hogy olyan helyzetbe kerüljünk, mint a németek 1934 után. Nehéz lehetett szótlanul nézni, hogy elviszik szomszédaikat, barátaikat. Ezt megelőzném itt nálunk, amíg lehet.
A lex CEU-val kapcsolatban képtelenek igazat mondani a kormány tagja – élükön a miniszterelnökkel. Orbán a parlamentben magyarázta a bizonyítványt, de rendesen bement az erdőbe...
chomuv 2017.04.14 00:26:52
@nemecsekerno_007: Barátom, úgy látom, nem olvasod el amit mások írnak, csak összevissza írogatsz. A mi befizetett adónk hová tűnik, miután elveszítette közpénz jellegét? Ez volt a kérdés, te pedig azt írtad: @EddieCivic5g: A nagyja nyugdíjra, közszférának, egészségügyre, oktatásra. Az a pénz nyilvánvalóan nem veszítette el közpénz jellegét. Meg kellene tanulnod olvasni, mielőtt iráshoz látsz.
Már régóta tervezem foglalkozni ezzel a fotóval, mert a maga nemében egy igazi gyöngyszem. Tökéletes leképezése a hazai helyzetnek, és remekül mutatja, a metakommunikáció önkéntelenül is milyen sokat elárul rólunk. A kép három főszereplője rendkívül szuggesztív kompozícióban helyezkedik el…..
chomuv 2017.04.13 15:09:11
@Tom66: Gondolj csak bele, mi lesz veled, ha minden értelmes ember itthagyja kis országunkat. Hidd el, nem fogsz jobban élni, akármennyire is ezt sulykolják neked.
chomuv 2017.04.13 15:13:33
@MaxVal BircaMan HJCD: Viszont a trollok, mégha hivatásosak is, nem kívánatosak.
chomuv 2017.04.13 16:10:10
@MaxVal BircaMan HJCD: Tessék mondani, ki emlegetett diktatúrát? Kedves honfitársam, akárki is vagy, az egy troll.
  Bayer Zsolt, az udvari nyalonc újfent bepöccent, látván a CEU mellett demonstráló fiatalok ezreit a nagy budapesti éjszakában.   Mondanivalójának lényege szösszenetének végén van, egy kicsit sem burkolt fenyegetés formájában:   Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és…..
chomuv 2017.04.13 14:53:43
@teéjesenmindegy: Szerintem meg nem az a lényeg, hogy milyen volt a Népszabadság. Az a fontos. hogy az ellentétes vélemények tűnjenek el a médiából. Ez a minőségtől független dolog. Ezt akarja a Fidesz már régóta. Aki ezzel nincs tisztában, az nem méltó arra, hogy bárki vitatkozzon vele. Az nyilvánvalóan troll.
Ez a poszt nem Schmitt Pál doktorijáról szól, még ha az is benne a vezérfonal. Ez arról szól, miért is nem lesz nálunk belátható időn belül érdemi fejlődés.Nem az a baj a köztársasági elnökkel, hogy nem doktor immár. Attól még, hogy más elnökök azok voltak, nagyon jól…..