Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taleskenis2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
taleskenis2 2013.04.09 23:32:37
@nyisziati: Gyanítom PS2-ből is azért megy el ennyi, mert sokan a régi játékokkal (is) játszanak, amihez kell egy régi konzol. Lehet, hogy a régi szakadt PS2 helyett vesznek egy új, lapost. AAA-s új játék egy idő után nem jelenik majd meg X360-ra. Tehát vagy PS4, vagy PC, ha nem akarsz X720-at. Az más kérdés, hogy előrébb vagy-e velük.
Időről időre beszámolunk arról, hogy a játékfüggőség újabb áldozatokat szed, általában a Távol-Keleten. Ilyen hírek a nagyobb hírportálokra is eljutnak, de az elmúlt években ezek olyan rendszeressé váltak, hogy a sajtó már rezignáltan veszi tudomásul az újabb eseteket,…..
taleskenis2 2012.03.13 16:53:16
@Stöki: Indapassom van, mail fiókom nincs. A cím is a passhoz tartozik. Fiók törlődik pár hónap inaktivitás után, a pass örök.

"A vitát nem folytatom, semmi értelme ugyanazokat a köröket lefutnunk."

Egyetértünk.

"örülök, hogy legalább neked tetszik a humorod"

Szerintem ez több volt egyszerű viccelődésnél. Ez is a kritika része, ahogy a Chenes kép is az volt. Azt azért remélem te is látod, hogy sehol nem szánalmasoztalak le. Vagy milyen reakcióra számítasz, ha piszkálod a kommentelőket?
taleskenis2 2012.03.13 17:00:49
@Stöki: Ja, de előtte meg a félkomolyan vett hozzászólásom után, le is kreténállatoztál. Szerinted nem volt jogos, hogy én is kritizállak utána? Vagy amikor az írod, hogy csak "belemagyarázom" a szövegbe a jelentést? Te nem?
taleskenis2 2012.03.13 22:46:22