Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radikális=nemzeti

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lethia Paris művésznéven ismeretlen Tóth Richárd az országos sajtó nyilvánosságának széles körében azt terjeszti, hogy homofób vagyok. Ez a személy, akinek volt bőr a sminkje alatt kiállni egy ország elé és rátátogni egy gépről bejátszott számra, most nekiáll a…..
radikális=nemzeti 2012.04.03 20:33:21
Gondoltad volna, hogy 40 százalékkal szegényebbek vagyunk, mint 10 évvel ezelőtt? A fogyasztási láz, a devizahitelek és a józan gondolkodás hiányának keveréke lesújtó képet mutat…  Kíváncsiak voltunk arra, hogy a teljes éves nettó kereset arányában mekkora…..
Tisztelt Mt blog!   Egy multi cégnél, középvezetőként dolgozom. Érdeklődnék, hogy a beleegyezésem nélkül a saját magán mobiltelefon számomat, kiírhatják az üzem bejáratánál? Cégen belül van egy "gyorshívásos" rendszer, ez alapján bármikor el tudnak érni.…..
radikális=nemzeti 2012.03.27 13:09:25
Miközben néhány poszttal korábban arról írtam, hogy kell-e és lehet-e a Jobbikot politikai karanténba helyezni, paradox módon közismert, hogy létezik ma Magyarországon olyan politikus, aki máris karanténban van és látványos erőfeszítésekkel próbál kikerülni onnan. Nem kell…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Egyáltalán nem akartam hozzászólni a „Vitatkozzunk-e a Jobbikkal?” vitához, de most, hogy Somogyi Zoltán politológus, a Jobbik marginalizálásának élharcosa, rám hivatkozva csípte nyakon a nemzeti radikálisok veszedelmes kettős beszédét, kénytelen vagyok nyilvánosan…..
  Az elmúlt hetekben a közvélemény egy részében  vita bontakozott ki arról, hogy a Corvinus Egyetem szervezésében megrendezett Tárcatükör rendezvénysorozaton kormánypárti politikusok ülnek le a Jobbik képviselőivel, ráadásul teszik mindezt a kiegyensúlyozottságáról ismert…..
radikális=nemzeti 2012.03.13 19:43:43
@eloi: Nézd meg a Jobbik parlamenti és szakmai munkáját, s máris tudod a választ.
Úgy is lehet racionálisnak, józannak maradni, hogy a radikalizmust nem adjuk fel.
radikális=nemzeti 2012.03.13 20:01:46
@eloi: A radikalizmus nem csak az utcai harcot jelenti.
A Jobbik mellett szólnak még olyan tulajdonságok, mint a következetesség, pragmatizmus például, amik a többi pártról nem mondhatók el.