Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bboy1974

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012. április 14-én rendezte a KMD az első nagyrendezvényét. Erről készült egy összefoglaló videó és utána következnek a tapasztalatok, vélemények.   Ingyenes regisztráció: http://href.hu/x/h7zq   ..
Óriási változások indulnak a KMD-nél. Mint a virágon a szirmok, megannyi újdonság kerül bevezetésre. Mai blogomban az elkövetkező 4 hónap változásairól fejlesztéseiről írok. Akkor vegyük őket sorjában: A KMD elindítja vadonatúj, 12 napos Iwowwe hálózatépítő…..
A KMD megjelentetett egy új videót, amelyben bemutatja a jelent, illetve a jövőbeni terveit. A videóban arról is szó van, hogy miért érdemes csatlakozni ehhez a több tízezer fős közösséghez. Amennyiben tetszett ez a kis videó, kattints a fenti "Keresd Magad Degeszre"…..
A KMD folyamatosan szervez kreatív nyereményjátékokat, melyen TE is részt vehetsz, ha regisztrálsz. Most éppen egy kreatív videó pályázat versenye zajlik 700.000 Ft (!) összértékű nyereménnyel, ahol 13-an biztosan nyertesek lesznek. A nyeremények között egy 2 fős prágai út is…..
A KMD világa Indul a külföld! 2012.04.02 13:02:00
Hamarosan tovább terjeszkedik a KMD. Ez bizony óriási potenciált jelent mindenkinek. Heteken belül meg fog jelenni a lehetőség először Romániában majd Szerbiában és Ukrajnában. Nyelvtudás nem szükséges, mert minden anyag amivel ajánlani lehet a KMD-t, az adott ország nyelvére…..
Ezt a blogomat kifejezetten álláskeresőknek, kismamáknak ajánlom, valamint olyan embereknek, akiknek kevés a főállásból kapott jövedelme és egy kis mellékjövedelmet szeretnének. Elek Tamás és Rácz Levente 2011 márciusában azzal a nem titkolt szándékkel indították útjára…..
A mai blogom egy kicsit rövidebb lesz, mert szeretném megosztani veletek a KMD prezentációs anyagát. Azt hiszem az adatok magukért beszélnek. A jövőbeni tervek és célok pedig elég meggyőzőek. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg, mert nagyon sok hasznos információ van benne.  A…..
A KMD világa A KMD 2012.03.23 00:06:00
Arra gondoltam, hogy ma írok pár sort a KMD-ről (Keresd Magad Degeszre), a KMD filozófiájáról. A KMD jelentéséből kiindulva az első gondolatom az volt, megint egy próbálkozás, hogy lehúzzanak és cserébe nem adnak semmit, de mivel az ember alapvetően érdeklődő típus, azért…..
Egy forradalmian új internetes kommunikáció kezd terjedni az interneten, a neve, video mail. A statisztikák szerint az emberek sokkal szívesebben néznek videókat, mint olvasnak el például egy szöveges e-mailt, de talán ez érthető is. A internet jövőjét a vizuális eszközök…..